Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Aslında mitingden önce hepimiz oraya gidip bu formalardan alsak sonrada hepsini toplayıp törenle imha etsek güzel olurdu
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Tepkimizi sandıkta göstereceğiz ???
      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

%1 ile çok kışkırtıcı bir söylemde bulunmuş.

Ne diyim...

Memlekette milletvekli yapılacak adam mı kalmadı da böylesine büyük bir makam bu tipe kalmış...
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

İlk olarak uyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

forma degilmis, buymus

Futbolu siyasete karıştırmayanlar nerde, neden bordo mavi? beyaz değil miydi her yerde bu tip tişörtlerin rengi?
          Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

geçen dönem ak parti milletvekili olan büyüğümüzün çabası kesinlikle benim yüreğime hitab etti. kendisini destekliyorum. fakat başbakan o büyüğümüze ne diyecek önemli olan bu. bu ülkenin savcıları başbakanın el atma dediği bişeye el mel atamaz. ve benim düşüncem, seçim öncesi başbakan bu işi sümenaltı edecektir...
            Trabzonspor

Yorum

- Umarım hemşerilerim şu heriflere gereken dersi verir , yoksa böyle sıradan adamların seçilmesi hem Şampiyonlukların çalınmasına sebep olacak ...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Şimdi o tshirt ün rengine bakın amblemine bakın sonrada futbola siyaseti kim karıştırıyormuş görün...

Lafım burda siyaset yapıyorsunuz diyenlere...
                Evet yapıyorum akp ye oy vermiyorum...Ama kime verdiğimide söylemiyorum...Al sana siyaset...
                Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdi o tshirt ün rengine bakın amblemine bakın sonrada futbola siyaseti kim karıştırıyormuş görün...

Lafım burda siyaset yapıyorsunuz diyenlere...
                  Evet yapıyorum akp ye oy vermiyorum...Ama kime verdiğimide söylemiyorum...Al sana siyaset...
                  Böyle seyleri söyleme, simdi birazdan sana birileri "Sen Allaha inanmiyormusun?" diye ÖM atar.
                  Trabzonspor
                  FC Barcelona MSV Duisburg
                  Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tepkimizi sandıkta göstereceğiz ???
                    Böyle bir mesaj atınca mesajım silinmiyor ama diğer mesajlarım siliniyor elbet buda silinecektir. Anlamadığım bu forumda saygı çerçevesinde düşüncülerimizi ifşa edemememiz. Eleştiriye açık değilseniz neden başkalarını eleştiriyorsunuz.

Saygılarımla

( Bunlarda silinecek ama olsun ben yinede yazmış olayım.)
                    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak uyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

forma degilmis, buymus
                      cubuklu olza daha güzel olurdu

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        asıl hedef hakemler..

hakemlerin arkasında kim var?
                        federasyon...

federesyonun yani Mahmut Özgener arkasında kim var?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan
                        geçen sene başbakan o değilmiydi. geçen senede son maçta belli oldu şampiyonluk.
                        Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Ampulun icine siritan bir Faruk Özak Resmi ile dagitilmasi muhtemel. Altinada "27 Milyon verdik yaee" yazsinlar.
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• bu miting hangi gün ???
                            Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• - Tişörte bak , renge bak , ya bu adamlar bir tane bile milletvekili çıkarmaması lazım , yoksa daha çok figuran oluruz ...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Geçen seçimde verecektim oyumu, vermiyorum. Türkiye genelinde benim gibi düşünen kaç tane Trabzonlu ile konuştum ben. Bakalım Türkiye geneli oylarınızda ne kadar kayıp olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X