Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sein payına ne düştü?

Yorum

• Trabzonspor formalı birisini gördüm mitingte.Çocuktu ama.

Yorum

• Senin Trabzonlu olmadığın AHLAKINDAN BELLİ ZATEN.

Burdaki hiç kimse kadar sevemezsin TRABZONSPORu ve hiç kimse kadar savunamazsın.
        - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Sayın Başbakan öyle bir açıkladı ki o Alex ziyaretini o soğuk gerçekler karşısında buz kestim uvvvvv.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Particilik ile taraftarlık arasında ince bir çizgi bile yok. Daha geçen bir yerde okudum, adam anlatmış: "Senelerce insanlar .... partisine söve söve oy verdiler" diye...
            Bu durum şu anda tam bu işte. Bu duruma en büyük tepkiyi verenlerden birisi de Şenol Güneş ha, haberiniz olsun. "Türkiye siyaset fikirler üzerinden değil, kişiler üzerinden yapılıyor" diyerek.
            Lafım iki tarafa da. Ben sıkılıyorum böyle şeyleri okumaktan. Giriyoruz stat başlığına, iki taraf da alenen bir birine hakaret ediyor. Giriyoruz transfer başlığına, aman bir kıvılcım olsa diye bekleyenler var. Ben de severim siyaset konuşmayı, ama bu şekilde değil.

Buradaki çoğu takip ettiğim insana da yakıştıramadım içerisinde oldukları hali. Siyaset yahu bu, futboldan ne farkı var. Tezahuratlar bile bir birinden alınmış. Bu kadar büyütülecek, insanların kalbini kıracak durum ne, onu bilmiyorum.

Bugün Artvinde bir kişi ölmüş, bir tane de polis ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış. İki taraf da kabahatli değil mi? Bursa-Bjk arasındaki holigan çatışmasından ne farkı var?

Daha geniş bir vakitte, şu seçimler falan geçtikten sonra konuşmak daha iyi belki de....
            En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 17:41.

Yorum

• Arkadaşlar benim anladığım Trabzonspor, Trabzonda kimsenin umrunda değil

Yorum

• Konuşurken lafı ortaya değilde,alıntı yaparak kime yazdığınızı bilsekte havada kalmasa...!!!

Yorum

• stad icin ne dedi
                  https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sayın Başbakan öyle bir açıkladı ki o Alex ziyaretini o soğuk gerçekler karşısında buz kestim uvvvvv.
                    Nasıl bir açıklamaydı renktaş

Yorum

• Trabzonda sözde taraftar grubunun giydiği x partili bordo mavi tişörtlerden dolayı Trabzonluluğumdan utanıyorum.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi

rte : trabzonun tamamında su kanalı var mı

eveeetttt

rte : yokk
                        bu bende gördüm baya güldüm izlerken

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonda sözde taraftar grubunun giydiği x partili bordo mavi tişörtlerden dolayı Trabzonluluğumdan utanıyorum.
                          Abi onlar Trabzonsporlu değil.Utanması gereken biz değil onlar!
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• "Stad yapacagiiiizzzzz!!!"

Teyzeler birbirne bakiyo, ne Stadi acaba diye...
                            Trabzonspor
                            FC Barcelona MSV Duisburg
                            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X