İlk olarak Mora tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 61ganita tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealın size Trabzonspor üzerinden yapılan siyasete örnek (daha vahimi yazının serzenişi de TS üzerinden siyaset yapılması);
“Bugün bizi eleştirenler ve sporu siyasete alet etmek isteyenler şimdiye kadar Trabzonspor için ne yapmışlar onu anlatsınlar. Amigoları tahrik ettiriyorsunuz. AK Parti il binasına ve Başbakanımız resmine hücum ettiriyorsunuz. Ayıp değil mi? Size yakışır mı bu? Siyaseti seviyeli yapın. Bugün Şenol Güneş ve arkadaşlarına sarılmak onlara moral vermek günüdür. Birlik beraberlik günüdür. Biz bunun hesabını yaparken birileri Trabzonspor üzerinden siyaset yapıyor. Aklınızı başınıza toplayın. Trabzonspor hakkında ne konuşacaksanız bunu anlatın. Biz yapacaklarımızı anlatıyoruz. İşte Akyazı ortada. Trabzonspor’u seviyoruz. Trabzonspor siyaset üstü bir kurumdur. Her siyasetçi Trabzon’a destek verecektir. Ama hiç bir kimse bu gençlerin duygularını istismar etmesin.”
F.Özak'ın konuşmasından alıntıdır.
Biz istediğimiz kadar samimi olalım tepkimizde, istediğimiz kadar tepkimiz siyasi değildir diyelim algı ve kullanılış biçimi mutlaka siyasi olacaktır. Ne diyecekler biliyor musunuz? "Ak parti muhalifleri Trabzonspor üzerinden siyaset yapıp, nemalanmaya çalışıp Trabzonsporluları üzerimize doğru kışkırtıyorlar. Amaçları Trabzonsporun menfaatleri falan değil. Amaçları Ak parti aleyhtarlığı yapmak." Aynen bunu diyecekler... Bunu dedikleri an ve kamuoyunda böyle bir algı oluştuğu an haklıyken haksız durumuna düşeceğiz.
Madem biz Trabzonspor'un menfaatlerini düşünüyruz o zaman izleyeceğimiz yol aynen şöyle olmalıdır. GS sempatizanı Erdaoğan Bayraktar ve Trabzonspor'un menfaatlerini korumaktan aciz Faruk Özak'ın milletvekilliği adaylıklarından istifalarını istemek olmalı. Aksi takdirde Trabzon'dan kesinlikle söz konusu partiye oy verilmeyeceği vurgulanmalı. Yani biz olaya ne AKP'yi ne de Başbakan'ı karıştırmalıyız. Yanlış bir yol izlemiş oluruz. Hiç bir netice elde edemeyiz. Tam aksine söz konusu parti oylarını azaltmayacağı gibi artırır bile. Muhalif kanat Trabzonspor üzerinden nemalanmak için organize oluyor algısı oluşturmamak adına ne Başbakan'ı ne de Ak partiyi bu işe karıştırmalıyız. Eğer biz sesli bir şekilde Faruk Özak ve Erdoğan Bayraktarın istifalarını istersek ve aksi durumda Trabzon'dan iktidar partisine oy moy çıkmayacağını vurgularsak, amacımızın Trabzonspor menfaatleri olduğu çok net bir şekilde açığa çıkmış olur. Yoksa havanda su döveriz, hiç bir netice de elde edemeyiz, üstüne üstlük daha büyük zararların önünü açmış oluruz.
Bu yapacağımız hareket bundan sonra Trabzon'a milletvekili olacak kişilere de emsal olur. Anlasınlar ki Trabzonspor'un menfaatlerini korumayana oy moy yok, destek yok... İzleyeceğimiz siyaseti iyi belirlemeliyiz....En son Emrullah tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 18:57.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp babasının malı mı? Nasıl Trabzonspor'un kendisi oluyor? Trabzonspor dernek'tir ve derneklerde kimsenin malı değildir... Hele Faruk Özak'ın hiç değildir.
Burdaki sıkıntıyı sen anlamadın. Tabiki bizim kadar üzülmüş olabilir ama mesele üzülüp üzülmediği değildir. Hem Trabzon'un hakkı yenmiştir diyeceksin hemde hiçbir şey yapmayacaksın. Kim yemişse bu hakkı spor bakanı olarak ortaya koyman lazım.
Siyasi iktidar Ergenekon, balyoz, balta, çekiç v.s... gibi davalarla çetelerin üzerine gittiğini iddia ederken, neden futboldaki bu çeteleşmeye el atmıyor? Neden futbolda her sene dönen bu dolapları gün yüzüne çıkarmak için çaba gösterilmiyor?
Bunu yapmak için önce sağlam, güçlü bir iradeye sahip, gerekirse başbakanı bile karşısına alabilecek(!) bir spor bakanı olması lazım. Eğer spor bakanınız bu konuların üzerine gidebilseydi bizim şampiyonluğumuz çalınmazdı, o da bu hırsızlığı seyretmez, yalandan yere timsah gözyaşları dökmezdi.
Yorum
-
İlk olarak 61ganita tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealın size Trabzonspor üzerinden yapılan siyasete örnek (daha vahimi yazının serzenişi de TS üzerinden siyaset yapılması);
“Bugün bizi eleştirenler ve sporu siyasete alet etmek isteyenler şimdiye kadar Trabzonspor için ne yapmışlar onu anlatsınlar. A.”
siyasiler hiçbir şey yapmıyor onlar melek melek, sayın özak önce o savunduğunuz siyasiler aynaya baksınlar yarışın en önemli virajlarında adres gösterir gibi beyanatta bulunmasınlar sonra başkasını eleştirsinler
Yorum
-
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet abi Faruk Ozak Trabzonspor derken klubun en alt kademesinden cikmis bir insan oldugu icin soyledim yoksa tabi ki babasinin mali degil.Gercekten bilipte engel olmadiysa ortada buyuk bir sorun var o zaman.Kandirildik 34 hafta boyunca.
Şimdi bu nedir? Allah aşkına... Ne yani? zamanında bu formayı giydin diye (sanki Barcelona istedide gitmedi) başkanlık yaptın diye, biz sana ömür boyu siyaset yaptığın parti için oy vermek zorundamıyız? Bu kulube başkanlık yaptığınız için ömür boyu size minnet borcumuz mu olacak?
Bunun doğrusu şu olmalı... Yaptığınız hizmetlerden dolayı ''teşekkürler sayın başkanım'' deriz, plaketle sizi onere eder eğer varsa da seni kulübün sosyal imkanlarından faydalandırırız. Daha fazlası sahiplenmek olur, doğru bir davranış şekli de değildir...
Ama sağolsun sayın bakanımız her seçimde Trabzonspor'a aday belirler, aday gösterir. Şimdi bu yaşadıklarımızın, Sadri başkanımızın gelişini bir hatırlayın. Şapkadan çıkmadı Sadri Şener. Köşesine çekilmiş emekliliğin keyfini çıkarıyordu. Ama sayın bakanımız bu işide kendi istediği gibi şekillendirmiştir. Bu işlere harcadığı enerjiyi Trabzonspor'un hakları yenirken de göstermesini bekliyoruz. Tez elden bu işlerden elini ayağını çekmesi lazım. Arkasındaki bu gücü siyasi partisi için değil, Trabzonspor için kullanacaksa benim için çok değerli bir insan olur. Aksi takdirde onun gösterdiği herşeyin karşısında olacağım...
Trabzonspor'dan daha büyük bir siyasi parti tanımıyorum ben... Bırakın aday olmayı kesinlikle istifa etmeli... 2016 yılı Avrupa futbol şampiyonasına Trabzon aday gösterilmediği zaman bunu yapmalıydı...
Mıy, mıy, mıy, mıy....En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 19:14.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar sert elestirilerde bulundugunuz kisi Faruk Ozak.Bu adam Trabzonspor'lu degil Trabzonspor yahu.Bizden zerre az istedigini zannetmiyorum kendisinin.
kendisinin makamda kalmaktan baska birseyi onemsedigini pek sanmiyorum..
Trabzonspor ismini kendi ismine ilistirmeseydi bu pozisyonlarda olmasi pek de mumkun degildi..
Trabzonsporun hakki yenmistir demeye utanmasi gerekirken ,bunu kullanip secim oncesi goygoy yapmasi ne kadar istediginin ve onemsediginin bir kaniti olsa gerek.. iki hafta once neden ve kimlerden korktu da yapamadi boyle delikanli bir aciklamayi.. bu bos laf kalabaliklarini geccin bir zahmet.,.
devletin bakani olup da sikayet ediyor ise de o makam bos demektir,,
o makam sikayet etme degil hesap sorma makami...
ne is yapar spor bakani bu ulkede? tek isi kurdela kesip , iki haftada bir protokol tribununden vatandasa el sallamak mi? Trabzonsporun yada herhangi bir takimin hakkinin gasp edildigini biliyorsa ve bunun hesabini soramiyorsa bana ne onun Trabzonsporlulugundan
Yorum
-
akp sinden, chp sinden, mhp sinden bana ne?
benim tek partim Trabzonspor'dur!!!...
bu ülkeyi yönetirken benim hakkımı yiyen, hakkımın yenmesine göz yuman kim varsa Allah bin belasını versin...
ya adil olup adam gibi yönetsinler yada defolup gitsinler...elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu nasıl bir mantıktır ya ben Başbakanın istifasını istiyorum Erdoğan Bayraktarla ne alakası var bunun tabii düşüncemiz yenilen şampiyonluğumuz ise.Bana ne akp muhalifliği yapıp oy devşirmeye çalışanlardan bizim şampiyonluğumuzu önce başbakan sonra da spordan sorunlu bakanımız yemiştir bu kadar basit.Bunu cezalandırmanın yolu da bellidir üçüncü seferde nasıl AKP yazmışsınız hayret.Benim içim gaspedilen şampiyonluğa yanıyor belli ki sizin ki başka şeylere yanıyor.Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.
Yorum
-
İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol abi sanırım emrulllahı tanımıyorsun..Üzüldüm bu yorumun için.
Yorum
-
- Şenol abi senide tanırım Emrullahı'da inan yanlış anlamışsın bana güvenEmrullah bu konuda siyaset felan gözetmez...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
En çok Başbakana şaşırıyorum,ben sessiz yığınların sesiyim diyorsun ama dünyanın en garip adamı istediği zaman senin makamına elini kolunu sallayarak,yalandan sebeplerle geliyor,vermek istediği görüntüyü veriyor ve amacına ulaştıktan sonra da adeta Başbakanla dalga geçecek şekilde şampiyonluk uçağından Ertuğrul Özkök'le beraber iniyor biliyorsunuz kendisi Başbakan için 'Muhtar Bile Olamaz' diye manşet atmıştı,ayrıca özel röportajını da yine adeta dalga geçer gibi azılı Başbakan düşmanı Uğur Dündar'a vermiş.
Bu başkanın yönetiminde de Tüsiad'ın ve Koç'ların veliahtı Ali Koç var,bu başkanın şeref tribününde Genel Kurmay Başkanları eksik olmuyor ve bu insanların Başbakanı ve onun zihniyetini ne kadar çok sevdiklerini hepimiz biliyoruz,bi kaşık suya bakar sevgilerini göstermeleri.
Ama sayın Başbakanımız hala sessiz yığınların sesi olduğunu düşünüyor sanırım.Ne diyelim o zaman hayırlı işler bol güneşler.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum