Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kıvırcık saçlarına
    AK düşmüş uçlarına
    Tayyip'in kanatlarına
    Saklan be Faruk Nafiz
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Atı alan Kadıköy'ü geçti...
      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• ARKADASLAR BENIM SIYASETLE ISIM OLMAZ AMA BASBAKAN TRABZONA HAKSIZLIK YAPMISTIR BIZE AKYAZIYI YAPIYORLARMIS ISTEMIYORUM ARKADASIM BIZIM GOZ GOREGORE HAKKIMIZI YEMISLER O AKYAZIDAN BAHSEDIYOR.TRABZONU HIC DUSUNMEDEN HAREKET ETMIS AMA FARKINA GEC VARMISTIR KUSURA BAKMASIN AYRICA TRABZONDAKI ARKADASLARIMA BIRSEY DIYECEGIM SAKIN KIMSE YANLIS ANLAMASIN KIMSEYI GAZA GETIRMEK ICIN KONUSMUYORUM AMA ISTANBULDAKI INSANLAR TRABZONUN BASBAKANA TEPKI KOYAMIYACAGINI SOYLEYIP DURUYORLAR UNUTULUR GIDER DIYORLAR BEN KATILMIYORUM BU DUSUNCEYE AMA OYLE DUSUNUYORLAR HABERINIZ OLA

Yorum

• Bu kulübün içine siyaseti, Trabzonspor' u menfaat kapısı olarak görüüp..makam mevki sahibi olanlarla birlikte, makam mevkisini kaybettikten sonra Trabzonspor üzerinden nemalanan kişiler ve yardakçıları sokmuştur...taraftar değil.
          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Lafa bak "Muhalefet Trabzonspor üstünden siyaset yapıyor " yahu insan olan insan , adam gibi adam şu lafı söylerken azıcık utanır be , sanki bu klübe siyaseti kahtalı mıçı soktu...
            + siyasette geldiğin her yeri Trabzonspor'a borclusun be adam. tamam bizi kayırma ama göz göre göre nasıl hakkımızı yedirirsin? zavallısın sen zavallı ve hep öyle kalacaksın.

Yorum

• Bakan Alex'si arasın

Bizi aramasın

Telefonla Tebrikleri asla UNUTMAYACAĞIZ....

Alex kulüb başkanı mı ki
              daha teri dahi soğmadan Alexs aranıyor
              bu ne acele
              bu ne fanatiklik

Bizi kimse aramasın...

Yorum

• ''Bugün Akşam Gazetesi'nde Alaattin Metin imzası ile yayınlanan bir haberde başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ı Yeni Malatyaspor maçı sonrası arayarak "Ne olacak bu Fener'in hali?" diye sorduğu başkanımızın da "Şampiyon oluruz" şeklinde cevap verdiği ileri sürülmektedir. Söz konusu haber doğru değildir. Haberde iddia edildiği şekilde bir telefon görüşmesi olmamıştır.''

Şampiyon oldular ne tesadüf...

Yorum

• Gel önce itiraf et 96'da da 2011 'de de Trabzonspor'un hakkını yedirdiğini

Sonra millete suç at ,

Bir kere çıkıp bu Şehri savunmadın , hani göster , savundum de

Avrupa Şamp. aday şehirlere alınmadık sesin çıkmadı , Hakemler biçti sesin çıkmadı , Şampiyonluk gitti sesin çıkmadı.

Şimdi seçim yaklaştı sesin çıkmaya başladı.

Yok arkadaş ben istemiyorum senin gibi vekili de bakanı da
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim amacım hedef saptırılmasını önlemek ve de insanların gazının alınmaya çalışılması.
                    İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ...ama endişem şu UNUTMAK ve UNUTTURMAK istemiyorum hala başbakanın sözleri kulaklarımda çınlıyor...
                    Bir çırpıda şu an yapılmaya çalışılan her şeyi özetlemişsinz Abi.
                    Hürmetler ediyorum.
                    En son poetricus tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 20:55.

Yorum

• Futbola Siyaseti karistirmayin diyor...ççç

------------------------------------------------------

Ilk önce kim karistirdi? BASBAKAN...

2004/05 ve bu sezon yine yapti yapacagini, simdi ise duygu sömürüsü yapiyor...!

Simdi bunu git onun yüzüne söyle...!!!

Tabi miting varya 31 Mayis'ta korku aldi bunlari...

Secimden sonra baslarlar: "Aslinda Fenerbahce hak etmisti ama yinede Trabzon'a üzülüyor insan diye..."

Artik cok gec, kimin ne oldugunu anladik bile...
                      En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 21:01.
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Soru 1 - Faruk Özak; A) siyasi/ideolog bir kimlik midir, B) yoksa popüler/oy potansiyeli bir kişi midir?

Cevap: B

Soru 2 - Peki, popülerliğini neye borçludur? A) Başarılı inşaat çalışmalarına B) Trabzonspor'a

Cevap: B

Soru 3 - Trabzon'a - Trabzonspor'a herhangi bir katkısı olmuş mudur?

Cevap: Avrupa Şampiyonası elemeleri aday kentlerde Trabzon yer almamıştır, unutma.

Soru 4 - Trabzonspor'a zararı olmuş mudur?

Cevap: Kendi ifadelerine göre, onun Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı döneminde Trabzonspor'un hakkı yenilmiştir, Trabzonspor şampiyonluktan olmuştur.

*

Hayali Akyazı projesi üzerinden Trabzonsporlu'ya havuç uzatmak ha, biz de kerizdik, yedik!
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Lafa bak "Muhalefet Trabzonspor üstünden siyaset yapıyor " yahu insan olan insan , adam gibi adam şu lafı söylerken azıcık utanır be , sanki bu klübe siyaseti kahtalı mıçı soktu...

Hay agzina saglik...
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herkesin bir siyasi tercihi olması ve o yönde oy kullanması vatandaşlık hakkıdır ve kullanır bunun manüple edilmesi de pek kolay değildir kanımca.

Örneğin ben kurulduğu günden beri AKP ye oy verdim ( yine vereceğim ayrı nokta o) ama benim acizane bir tavsiyem olacak Trabzondaki kardeşlerime o da şudur:

1. Seçenek : AKP ye oy verecek bile olsanız ( vermeyecekseniz zaten mesele yok ) 31 Mayısta o Miting alanını bomboş bırakın kimsecikler olmasın. Bakalım kime neyi anlatmaya çalışacaklar.

2. Seçenek: Meydanı hınca hınç doldurun ama tribünlerde yapıldığı gibi protesto mahiyetinde miting alanına sırtınızı dönüp, hançerenizi yırtarcasına TRABZONSPOR diye bağırın. Konuşup derdini anlatmasına müsade etmeyin. Hani maçlarda ( nadiren de olsa) yaptığımız gibi rakip tribünü susturacak şekilde bir tezahürat ama organize olmak kaydıyla.

Başka protesto yöntemleri düşünen varsa onları da okuyalım buradan.
                            2 seçenekde birbirinden güzel uygulanabilirse yararı olur bu görüşüne katılmakla beraber ilk söylemine katılmıyorum emek hırsızlıgı yapan bi parti liderinin trabzonda oy verilmesinede katılmam katılmakda istemem... en azından türkiyede birinci parti çıksa bile trabzonda bırak birinci partiyi ilk 5'de dahi görmek istemem işte TRABZONSPORLULUK görüşüde budur....
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir çırpıda şu an yapılmaya çalışılan her şeyi özetlemişsinz Abi.
                              Hürmetler ediyorum.
                              Ömer Hocam mahçup ediyorsun beni.Sevgi ve saygılar.
                              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Bela kendine döner derler Ama bir kez daha ediyorum Allah belanı versin Faruk Özak....İnsan evladında birazcık haysiyet şeref olur...
                                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X