Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sandikta gorusecegiz bakalim fenerliler kurtrabilcekmi sizi
    https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• "Peki" de geç...
      Hamiş

Yorum

• Napak panpa inanak mı ?
        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Demekki bayağı korkmuşlar, Bugün Recep Bey' in açıklamaları bugün Faruk Bey' in açıklamaları bunu açıkça ortaya koyuyor. Bu oy korkusunu insana neler yaptırıyor. Yazıklar olsun futbola siyaset sokanlara. Umarım korktukları başlarına gelir.

Yorum

• İlk olarak fatsalıdeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben Ordu da yaşıyorum , siyasi görüşüme yakın partinin adaylarını beğenmediğim ve Türkiye genelinde de AKP nin geçilemeyeceğini düşündüğüm için oy pusulasının üstüne " BİZE HER YER TRABZON " yazacağım ve oyumun boşa gideceğini değil daha kutsal bir göreve hizmet etmiş olacağını düşünüyorum...
            geçersiz atılan her oy, veya barajı geçemeyen partinin aldığı her oy'a ne oluyor?
            Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• trabzonsporluların hepsı oy pusulasına TRABZONSPOR yazıp boş oy atsın en guzel tepkı

Yorum

• aslında önmlı olan akp lı olupta akp den vazgecenlern sayısı onlar ne durumda acaba?
                Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• O zaman "afiyet olsun", ne diyeyim başka?
                  Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• sakin oy pusulalarinA bos birakip yada trabzon yazip atmayin yoksa az oyla yine en cok milletvekilini cikarirlar

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aslında önmlı olan akp lı olupta akp den vazgecenlern sayısı onlar ne durumda acaba?
                      ben akp liyim turkiyedeyken butun oylarimi ona atardim basbakanida cok severdim ve sayardim simdi hepsinin ecdadini......... benim gibi milliyetci bi adami chp li yaptilarya

Yorum

• Geçersiz oylar adı üstünde geçersiz zaten. En azından öyle biliyorum.

Yorum

• Yemezler. Geçersiz oy kullanmayın arkadaşlar bu onlara ödül olur!
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçersiz oylar adı üstünde geçersiz zaten. En azından öyle biliyorum.
                            Benim bildiğim geçersiz veya barajı geçemeyen partinin aldığı oy, oranın en yüksek oyunu alan partiye verilir

aynı benim gibi hiçbirini sevmeyipte geçersiz oy vermek isteyenler aslında biryerlere veriyorlar gibi sanki
                            Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• İlk olarak Halmanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim bildiğim geçersiz veya barajı geçemeyen partinin aldığı oy, oranın en yüksek oyunu alan partiye verilir

aynı benim gibi hiçbirini sevmeyipte geçersiz oy vermek isteyenler aslında biryerlere veriyorlar gibi sanki
                              Sandıkta duruyorum 2 seçimdir. Öyle bir şey yok Sakın geçersiz kullanmayın.
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bogazinizda kalsin.

Hadi kib bye.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X