Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakkını savunmayanın hakkını kimse vermez eline bırakın bu işleri şehir eline geçen bu fırsatı eğer bu kezde kullanamaz ise 127 sene daha beklenir her seferinde anlamsızca Ş.Güneşin yaptığı gibi Allaha havale ediyorum la olmuyor bu işler bunlar Allahtan korksa zaten bu şerefsizliklere göz yummazlar.
    Gereken tepki en ağır şekilde verilmeli R.T.E ve F.Özak'a şehre geldiklerinde öyle ülkenin heryerine gidip ellerini sallayıp çıktıkları gibi olmadığını anlamalılar orası TRABZON, bu olaylar böyle sonuçlanana kadar nerdeydi R.T.E ve Özak bugün çıkmış haktan bahsediyorlar yazık ama benim örümcek kafalı halkım alışmış 2 şak şak 2 torba kömür bir kaşkolla yalakalığa...
    Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beni hayatımda sizin kadar yanıltabilen başka biri olmadı sayın bakan....Bakan kelimesini kullanırken çekince taşırdım eskiden, başkan demek gelirdi içimden....Dikkat ettim de artık çok kolay diyorum....Özkan hoca'nın büyüklüğünü anlıyorum size bakınca....Sizi görünce, sizi dinleyince....Beni hayatımda sizin kadar yanılatan başka biri olmadı sayın bakan...Bakın dilediğinizce...
      Abi adam TS sayesinde bakan oldu. Hakkımız göz göre göre yenirken bakmakla yetindi. Ee ne de ols BAKAN!

Yorum

• daha önce bu videoyu paylaşan olmuştur belki ama ben yine koyuyorum.

hakkımız göz göre göre nasıl yenmiş izlesin faruk bey.
        trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• Trabzonspor camiası için dönüm noktasıdır.

Ya "somun pehlivanı" ünvanını verecekler bize.

Ya da "gerçekten güçlü olduklarını,sözde değil özde büyük olduklarını dosta düşmana gösterdiler" denilecek.Adımız salavatla anılacak.

Ya ibret alınacak bir hikayenin altına imza atacağız ya da ibret-i aleme rezil olacağız...
          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Hakkımız yendiyse soruşturma açabilirsin.

Ligde maçlardan önce dönen çantaları v.s çıkarabilirsin,

Aziz eskişehirde neler bağladı,eskişehir maçımız niye cuma oynandı,şansal fb-g.ant. maçından sonra tvde "k"an gövdeyi götürürdü" derken ne demek istedi? gibi sorulara cevap arayabilirsin.

Şu ligde ne zaman temiz eller operasyonu yapılırsa o zaman kimse kimsenin hakkına göz dikemeyecektir.
            *
            *
            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• AKP Trabzon teşkilatından TSYD Trabzon şubesinin yaptığı gibi onurlu bir davranış gelir mi acaba ?

Yorum

• Geçen sene de Faruk Çelik lig şaibeli diyordu.

Hadi temizleyin pislikleri.

Çok mu zor?
                *
                *
                Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Ülkemize uluslararası organizasyonlar kazandırmakla övüneceğine olup biten rezillikleri çözmek için adım atmanız gerekir beyefendi.

Sen bakansın, iktidarsın. Senin şikayet etmeye hakkın yok. Ha diyorsan ki ben bu işi beceremedim, o zaman in aşağıya.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Gelecek sene maçlar oynanmaz hale gelecek.

Adalet kavramı kalmadı ligde.

Adalet olmayan yerde herkes kendi cezasını kendi kesmeye kalkar.

Hükümet izlemekle yetinmemeli,harekete geçmeli.

Yoksa öyle şiddet yasalarıyla şiddet bitmez.
                    *
                    *

Yorum

• 96'da yanaĞindan makas aldirdin 2004'de uyudun Şİmdİ de baŞladin seÇİm propagandasina...azicik ar,namus,Şeref varsa kes sesİnİ otur aŞaĞiya.baŞbakandan habersİz tuvalete bİle gİdemezsİn...
                      Yil:1999
                      Özkan sÜmer : Seccadelİ sahtekar

Yorum

• Utan bakan utan!!! bizi ite çakala rezil ettin!!!
                        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Bu yapılanları içine sindirip hayatına olağan şekilde devam eden herkesi Allah'a havale ediyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• o kadar aciz ve zavallı ki söyleyecek kelime bulamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Doğru, işi sağlama alırlar miting'den bir gece evvel muhalif tribün liderlerini evlerinden alıp misafir ederler. Sırf mitingi etkilemesinler diye...

Ama bu olay Trabzon'un olayıdır. Ya yapılan haksızlığa, çalınan şampiyonluğumuza tek ses verecek. Ya da şehir olarak gelen ensemize vurup ekmeğimizi elimizden alacak.

Meydanda güzel pankartlar asmak lazım... Resmen şampiyonluğumuz çalındı, adamlar akşam tören yaptılar herkes gördü.Bizle nasıl dalga geçtiler değil mi? Yazık değil mi o Burak'ın başından akan kanlarına...

Alex akşam başbakanla dalga geçti resmen... Sırtında Brezilya bayrağı ile kupayı havaya kaldırdığında, Tayyip bey'e en güzel cevabı verdi.

Bir ders'te biz vereceğiz kendisine. Madem Trabzonluları tanımıyor, madem Trabzonspor'un bizim için ne anlama geldiğini bilmiyor, bir kere daha öğreteceğiz. Daha öncekinden ders almamış belliki...

Ak partilisi, kara partilisi, yeşil partilisi kimse partizanlık yapmadan herkes başta Tayyip Erdoğan'a, Faruk Özak'a, Hayati Yazıoğlu'na, Hakan Şükür'e ve bilimum Trabzon'dan bi haber olan bütün siyasetçilere dersini vereceğiz...
                              Hay ağzına klavyene sağlık sanki miting öncesini görür gibi yazdın.

Birde daha önce söyledim dikkat etmek lazım bunlar seçim öncesi meclis araştırma komisyonu falan kuracaz diye bizi kandırmaya çalışmasınlar. seçim geçtikten sonra zaten herşey eski düzen devam. hakem hataları olmuş deyip geçiştirirler.
                              ---------------------------------------
                              KARADENİZ
                              TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• İnsanda biraz utanma, sıkılma olur. Şimdiye kadar yapılan haksızlıklara gıkın çıkmamış; bari yine sus be adam sus.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X