Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açıkcası bugün ki durumumuzla siyaseti eşleştirmek pek manıtıklı glmiyor bana..Hatta akıl işi değilde diyebilirim..

Fakat Tg nin yaptıkları midemi bulandırmıyorda değil..karabük maçı akşamı yaşanlarda olaylara polisten önce tg nin müdahale etmesi, dün yaptıkları hareketler kendilerine olan sempatiyi baya bir azalttı..bunlar olurken mualefet kanadını unutmaka olmaz..Bu konuyu bu duruma getiren muhalefettir...Akıllarınca Trabzonspora yarar sağladıklarını düşünüyorlar, fakat işlerin dahada sarpa sardığını farketmiyorlar..

Kısacası herkes kendi çıkarı peşinde..Beni üzen nokta ise çıkar için Trabzonsporun kullanılması..
    her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• Bence burda siyası rant için atıp sıkmayalım,
      Ne yani bakandamı olaylara girseydi ben böyle şampiyonluk istemezdim.
      Asıl önemli olan bundan sonra futbolun temizlenmesi için bakan olarak üzerlerine düşeni yapmaktır.
      Bu emre şike olayının üstüne gidip federasyonu, aziz yıldırımı, mhk'yi temizlemektir.
      Futbol özerk bir yapıdır. Siyasiler anca şike varsa karışabilir.
      Bence Trabzonspora bu kadar iyilik yapmış başbakan ve bakana hakaret etmeyelim.
      Yazıktır günahtır. Ama şike gerçek çıkarsa fener ligden düşürülmeli.
      Şimdi sıra bakanda , yargıda..
      Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonlu Gencler Grubu kaça satmış Trabzonsporu.. Bunu öğrendinizmi?

Bu Jan ne ayaktir?
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hakkımız yendi, itler-çakallar ortalıkta cirit attı, her türlü pisliği yaptılar bizim bakan ne yaptı? Çıkıp bir kelime etmedi.Dün de Trabzon'da AKP'nin mitingi vardı günler öncesinden bizimkiler gereken neyse tepkimizi ortaya koyacağız.Lakin hiç de öyle olmadı, TS formalı kişiler miting alanına alınmadı, başbakan ben doğuştan fenerliyim dedi, futbola müdahale edemem dedi ( nasıl oluyor da fener ceza alınca müdahale edip cezaları indirebiliyor).Başbakan ve adamları anlaşılan Trabzon'dan çok memnun ayrıldılar bunu bir sonraki mitingi olan Ordu'da '' Trabzon'da beklemediğimiz bir kalabalıkla karşılandım'' dedi.Anlaşılan biz bu kafayla daha çok bekleriz, her haksızlığa uğradığımızda nasılsa sokaklara dökülürüz, mağdur edebiyatı yaparız, rakipleri sevindiririz.
          Oda farkinda ama TG sag olsun...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• şimdiki paşabakanın ! ilk terbiyesizliğinden önce bunu paşabakanın yanında sünepe gibi gördüğümde nerdeyse TRABZONspor luluğumdan utanacaktım, bumuydu koca TRABZONspor umuzu ileriye taşıyacak başkan ...? bunca zaman TRABZONspor hariç spordan soruNlu! bakan bumudur. !?

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu dedıklerının hepsını özak mı dedı...

peki kendısı spor bakanıyken aziz yıldırım denen adam at koşturuyor şikenin şaibenin hesabını bıle tutamıyoruz artık neden bunlara yasal işlemler yapmıyor...
              Onu kendisine sormak gerekiyor..Oy kaygısına kapıldığı için tersten vuruyor olabilir..bilmiyorum
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Faruk Ozak'in Trabzonspor'un hakki yendi demesi kadar komik ayni zamanda trajik bir sey olamaz.Spor Bakani alenen febe sike yapmistir demeye getiriyor.Bunun alt yazisida ''spor bakani olarak benim macam olaylara mudahele etmeye yemedi, sesimi cikarsam bakanligim vekilligim giderdi.Ama simdi olay kapandi sampiyonluk gitti onumuzde secim var az da olsa Trabzonlunun gonlunu almaya calisiyorum onun icin hakki yendi diyorum.Allahtan secim var yoksa hakki yendi bile demezdim,diyemezdim.''

Ama seni bir omur bu Trabzonspor taraftari unutmayacak Faruk Ozak.Aradan yillar gecsede kotu hatirlanacaksin,2010-2011'de sampiyonlugumuzu calan ekibin basinda bizim eski baskan vardi diyecegiz.

Yorum

• özak yine bugun ntv de trabzonspora salliyordu

Yorum

• Sevgili BordoMavi.Net üyeleri;

Nisan ayından beri yaşanılanlar hepimizin üzerinde gerginlik oluşturdu farkındayız. Trabzonspor’un menfaatlerinden ziyade kendi siyasi menfaatlerinin peşine düşen, kendi menfaatleri uğruna Trabzonspor’un hakkının göz göre göre yenmesine seslerini çıkartmayanları bir kenara yazarak, siyasi başlıkları kapatıyoruz.

Başlıkları kapatmak, forum üyelerinin özgür düşüncelerine pranga vurmak bizim arzumuz ve tarzımız değil. Ancak burası Trabzonsporluların forumu ve buradaki tartışmaların sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi, bir ve bütün olarak Trabzonspor camiasına katkıda bulunmasını sağlamak bizim görevimiz. Siyasetin spora olan bölücü etkisini bir kez daha hep beraber görmüş bulunmaktayız. Bu durumun üzerine birde maalesef tartışma kültürümüz istenilen düzeyde olmayışı forumumuzu çığrından çıkmasına sebep olmuştur.

İyi niyetle yazılmış mesajlar mutlaka vardır ve sayıları çok da fazladır. Ancak bazı mesajlar konunun gerçek amacından çok çabuk saptırmakta ve forum üyeleri arasında hakaretlere varan bir tartışma ortamı oluşturmaktadır. Böyle bir ortam, böyle bir forum hem Trabzonsporlulara yakışmamakta hem de özgürce tartışmak için ideal bir platform oluşturmamaktadır.

Artık mevcut duruma izin vermemiz söz konusu değildir.

Dileriz ki, BMN olarak 12 yıl boyunca ihlal etmediğimiz malesef istemeyerek son haftalarda dahil olduğumuz siyasi konularda adı Trabzonspor’la anılan hiç bir kişi yada kurum için bir daha böyle başlıklar açılmaz.

Anlayışla karşılayacağınızı ve benzeri başlıkları açmayacağınızı umuyor, şimdiden teşekkürler ediyoruz.

“ Her zaman önce Trabzonspor” diyen Trabzonsporlulara saygı ve sevgilerimizle.
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X