Emrullah özür diliyorum senden yanlış anlamışım demek ki.Sedat Altan dediğine göre doğrudur.Sinirime ver.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanımıyorum Altan.Yazdığı yoruma karşı söylediklerim başka ne gibi bir niyetim olabilir.Benim amacım hedef saptırılmasını önlemek ve de insanların gazının alınmaya çalışılması.Eğer denilenleri yanlış anladıysam peşinen kusura bakmasın Emrullah Kardeşim.
yinede yilmamaliyiz..bu sefer öyle bir oy orani cikmaliki bir daha bu islere karismaya tövbe etsinler..nasil olsa iki sene sonraki yerel secimlerde tekrar calacaklar kapimizi..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Herkesin bir siyasi tercihi olması ve o yönde oy kullanması vatandaşlık hakkıdır ve kullanır bunun manüple edilmesi de pek kolay değildir kanımca.
Örneğin ben kurulduğu günden beri AKP ye oy verdim ( yine vereceğim ayrı nokta o) ama benim acizane bir tavsiyem olacak Trabzondaki kardeşlerime o da şudur:
1. Seçenek : AKP ye oy verecek bile olsanız ( vermeyecekseniz zaten mesele yok ) 31 Mayısta o Miting alanını bomboş bırakın kimsecikler olmasın. Bakalım kime neyi anlatmaya çalışacaklar.
2. Seçenek: Meydanı hınca hınç doldurun ama tribünlerde yapıldığı gibi protesto mahiyetinde miting alanına sırtınızı dönüp, hançerenizi yırtarcasına TRABZONSPOR diye bağırın. Konuşup derdini anlatmasına müsade etmeyin. Hani maçlarda ( nadiren de olsa) yaptığımız gibi rakip tribünü susturacak şekilde bir tezahürat ama organize olmak kaydıyla.
Başka protesto yöntemleri düşünen varsa onları da okuyalım buradan.Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
faruk özak boş konusuyo yok neymiş aha akyazıymıs yaw kardeşim o akyazı trabzonun hakkı zaten benım verdıgım vergiden yapıosun nasıl rizeye kayserıye yaptıysan konyaya yapıosan banada yapacaksın çünkü vergimi veriyorum....bu benim hakkım''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
İlk olarak 61ganita tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealın size Trabzonspor üzerinden yapılan siyasete örnek (daha vahimi yazının serzenişi de TS üzerinden siyaset yapılması);
“Bugün bizi eleştirenler ve sporu siyasete alet etmek isteyenler şimdiye kadar Trabzonspor için ne yapmışlar onu anlatsınlar. Amigoları tahrik ettiriyorsunuz. AK Parti il binasına ve Başbakanımız resmine hücum ettiriyorsunuz. Ayıp değil mi? Size yakışır mı bu? Siyaseti seviyeli yapın. Bugün Şenol Güneş ve arkadaşlarına sarılmak onlara moral vermek günüdür. Birlik beraberlik günüdür. Biz bunun hesabını yaparken birileri Trabzonspor üzerinden siyaset yapıyor. Aklınızı başınıza toplayın. Trabzonspor hakkında ne konuşacaksanız bunu anlatın. Biz yapacaklarımızı anlatıyoruz. İşte Akyazı ortada. Trabzonspor’u seviyoruz. Trabzonspor siyaset üstü bir kurumdur. Her siyasetçi Trabzon’a destek verecektir. Ama hiç bir kimse bu gençlerin duygularını istismar etmesin.”
F.Özak'ın konuşmasından alıntıdır.
Demek sizin gözünüzde amigo denen insanlar bu şekilde tahrik ettirilebilir, herhangi bir hedef gösterilip oraya saldırtılabilir... Ne diyelim? amigoluğu bu hale düşürenler düşünsün...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl işte tahmin ettiğim şeyler oluyor işte. Haklı olduğumuz davada haksız duruma düşüyoruz. Neden? İş bilmemezlikten, ilm-i siyaseti bilmemekten...
Biz istediğimiz kadar samimi olalım tepkimizde, istediğimiz kadar tepkimiz siyasi değildir diyelim algı ve kullanılış biçimi mutlaka siyasi olacaktır. Ne diyecekler biliyor musunuz? "Ak parti muhalifleri Trabzonspor üzerinden siyaset yapıp, nemalanmaya çalışıp Trabzonsporluları üzerimize doğru kışkırtıyorlar. Amaçları Trabzonsporun menfaatleri falan değil. Amaçları Ak parti aleyhtarlığı yapmak." Aynen bunu diyecekler... Bunu dedikleri an ve kamuoyunda böyle bir algı oluştuğu an haklıyken haksız durumuna düşeceğiz.
Madem biz Trabzonspor'un menfaatlerini düşünüyruz o zaman izleyeceğimiz yol aynen şöyle olmalıdır. GS sempatizanı Erdaoğan Bayraktar ve Trabzonspor'un menfaatlerini korumaktan aciz Faruk Özak'ın milletvekilliği adaylıklarından istifalarını istemek olmalı. Aksi takdirde Trabzon'dan kesinlikle söz konusu partiye oy verilmeyeceği vurgulanmalı. Yani biz olaya ne AKP'yi ne de Başbakan'ı karıştırmalıyız. Yanlış bir yol izlemiş oluruz. Hiç bir netice elde edemeyiz. Tam aksine söz konusu parti oylarını azaltmayacağı gibi artırır bile. Muhalif kanat Trabzonspor üzerinden nemalanmak için organize oluyor algısı oluşturmamak adına ne Başbakan'ı ne de Ak partiyi bu işe karıştırmalıyız. Eğer biz sesli bir şekilde Faruk Özak ve Erdoğan Bayraktarın istifalarını istersek ve aksi durumda Trabzon'dan iktidar partisine oy moy çıkmayacağını vurgularsak, amacımızın Trabzonspor menfaatleri olduğu çok net bir şekilde açığa çıkmış olur. Yoksa havanda su döveriz, hiç bir netice de elde edemeyiz, üstüne üstlük daha büyük zararların önünü açmış oluruz.
Bu yapacağımız hareket bundan sonra Trabzon'a milletvekili olacak kişilere de emsal olur. Anlasınlar ki Trabzonspor'un menfaatlerini korumayana oy moy yok, destek yok... İzleyeceğimiz siyaseti iyi belirlemeliyiz....---------------------------------------
KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn çok Başbakana şaşırıyorum,ben sessiz yığınların sesiyim diyorsun ama dünyanın en garip adamı istediği zaman senin makamına elini kolunu sallayarak,yalandan sebeplerle geliyor,vermek istediği görüntüyü veriyor ve amacına ulaştıktan sonra da adeta Başbakanla dalga geçecek şekilde şampiyonluk uçağından Ertuğrul Özkök'le beraber iniyor biliyorsunuz kendisi Başbakan için 'Muhtar Bile Olamaz' diye manşet atmıştı,ayrıca özel röportajını da yine adeta dalga geçer gibi azılı Başbakan düşmanı Uğur Dündar'a vermiş.
Bu başkanın yönetiminde de Tüsiad'ın ve Koç'ların veliahtı Ali Koç var,bu başkanın şeref tribününde Genel Kurmay Başkanları eksik olmuyor ve bu insanların Başbakanı ve onun zihniyetini ne kadar çok sevdiklerini hepimiz biliyoruz,bi kaşık suya bakar sevgilerini göstermeleri.
Ama sayın Başbakanımız hala sessiz yığınların sesi olduğunu düşünüyor sanırım.Ne diyelim o zaman hayırlı işler bol güneşler.
yani basbakan layik oldugu muameleyi gormus.. yagcilik yapmanin sonucu budur.. yagcilik yapanlar hicbir zaman sevilmez sadece kullanilirlar.. seni YUCE ALLAH'A HAVALE EDIYORUM rte.... ALLAH BUNUN HESABINI SENDEN ELBET BIR GUN SORACAKTIR..
Yorum
-
İnternet gidip geliyor. Yazdıklarım silindi. Özetle şunu yazmıştım Şenol Abi. Yaşınız itibariyle yazdıklarımı en az sizin yanlış anlamanız gerektiğini yazmıştım. Benim vurgulamak istediğim husus bir parti aleyhtarlığı üzerinden gidersek haklı davamıza zarar vermiş oluruz. İlm-i siyaseti bizden daha iyi bilmeniz lazım. Benim asıl vurgulamak istediğim şu... Ben izleyeceğimiz yoldan bahsediyorum. İzlyeceğimiz yolu iyi belirlemeliyiz ki netice elde edelim. İzleyeceğimiz yol kuru gürültüden öteye gitmeli. Bana göre en etkili yol bir siyasi parti aleyhtarlığından ziyade Trabzonspor'un menfaatlerini koruyamayan, korumakla hükümlü kişilerin zorla da olsa istifalarını talep etmek ve istifalar gerçekleşmediği takdirde Trabzon'da kesinlikle oy moy verilmeyeceğini sesli bir şekilde dile getirmektir. Ve bunu yaparken, tepki verirken en önde olması gereken insanların söz konusu partiye gönül vermiş insanlar olmalıdır. Aksi takdride yanlış bir yol izleyerek "İşte bunlar muhaliflerin işleri, bunların amacı Trabzonspor felan değil." dedirtmemeliyiz. Ki demeye başlamışlar bile. Yaşınız benden büyük, ilm-i siyaseti benden daha iyi bilmelisiniz... Yoksa aynı öğrenci protestoları gibi bunlar marjinal grupların işi deyip herşeyi kulak arkası etmeler gibi olur. Bir netice alabiilmek için bana göre en etkili yol Bakan'ın istifa ettirilmesi olacaktır. Hem bu durum bundan sonra mileltvekili olacak kişiler için pabucun ne kadar pahalı olduğu algısı oluşturacaktır. Trabzonspor'un ne kadar önemli olduğu algısını olşturacaktır Trabzon'dan mileltvekili olacak kişilerde...
Sanırım ne demek istediğim anlaşılmıştır...TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
iş işten geçti ya başla konusmaya.nerdeydin şimdiye kadar yoksa başbakanından mı çekindin eleştirmek için.spor bakanı olarak ne faydan oldu trabzonspora.
olimpiyatlar falan deme onuda leekens tarafından alındı.yatırım falan muhabbetlerine girme okadar oy alıp fırfır dönüyorsunuz yırtınıyorsunuz onun diyeti olarak vermek yapmak zorundasınız bu ülkede sadece istanbul ankara mı var elbette yatırım yapmak sizin işiniz.
geçiniz faruk bey ,sen trabzonsporu siyasete alet ederken sorun yok ama başkaları alet edince sorun oluyor dimi korkuyorsun ya koltuğumdan olursam diye.millet yıllardır özkan sümer aleyhine bağırıp duruyor kulübün sahibi gibi davranıyor diye ama en büyük tehlikeyi görmezden gelmiş şimdiye kadar.farukı bey düşün şu takımın yakasından albayrağa bırak stadı şampiyonluk ne oldu diyordun şimdide bırakın şampiyonluğu stad yapıyoruz diyorsun.yat kalk dua et birinci sıradan adaysın yoksa işin çok zordu.
Yorum
-
- Lafa bak "Muhalefet Trabzonspor üstünden siyaset yapıyor "yahu insan olan insan , adam gibi adam şu lafı söylerken azıcık utanır be , sanki bu klübe siyaseti kahtalı mıçı soktu...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Birincisi: Bos oy kullanmak bize fayda getirmez. Mesela nice degerli insanlarimiz var ama oy olarak %1´i bile asamiyorlar cünkü Medya araciligi ile milletimizin bilinc altina bilinen partiler yerlestiriliyor.
Ikincisi: Evet Faruk Özak istifa etmeli ama etmis olsa bile diger Cetelerin üzerine amansiz giden bir Hükümetin futbol cetesine hicbir sey yapmamasi nedeniyle oy almamalidir! Yani Faruk Beyin istifa edip etmemesi hicte önemli degil ve olmayacak
Ücüncüsü: 31 Mayis günü herkes Trabzonspor formalarini giymeli..Basbakana sirtini dönüp protesto etmeli..Özel Pankartlar hazirlanmali. Bunlar ancak cogunluk dahilinde olabilir
Dördüncüsü: Artik Medya´yi biz kullanmaliyiz, onlar bizi degil! Söylemlerimizle, ortaya koyacaklarimizla gündemi bu haksizliga cevirebilmeliyiz. Aziz Yildirim, Federasyon ve MHK ana hedef olmali“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
emrullaha katılıyorum, bakanı istifa ettirecek yolu ve gs'li olduğu apaçık ortada olan bayraktarı adaylıktan çekilmesini sağlamak.En son Altan Atabay tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 20:45.Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma sağolsun sayın bakanımız her seçimde Trabzonspor'a aday belirler, aday gösterir. Şimdi bu yaşadıklarımızın, Sadri başkanımızın gelişini bir hatırlayın. Şapkadan çıkmadı Sadri Şener. Köşesine çekilmiş emekliliğin keyfini çıkarıyordu. Ama sayın bakanımız bu işide kendi istediği gibi şekillendirmiştir. Bu işlere harcadığı enerjiyi Trabzonspor'un hakları yenirken de göstermesini bekliyoruz. Tez elden bu işlerden elini ayağını çekmesi lazım. Arkasındaki bu gücü siyasi partisi için değil, Trabzonspor için kullanacaksa benim için çok değerli bir insan olur. Aksi takdirde onun gösterdiği herşeyin karşısında olacağım...
Futbolun bu hallere düştüğü bir ortamda, spor bakanı olarak ön plana çıkıp, "ben yanmasam sen yanmasan ..." diye lafa başlayarak birşeyler yapmasını bekliyoruz Faruk beyden. Ama maalesef tarzı ve kişiliği bunu yapacak nitelikte değil. Hal böyle olunca tutup da "TS'un hakkı yendi" demesi de doğal olarak sinir bozucu oluyor. Peki seneye aynı yarış olursa, o zaman TS'un hakkının yenmesinin nasıl engelleneceğini sorsak ne cevap verecek acaba? Lig devam ederken tüm FBlilerin "Faruk Özak spor bakanı, tabii TS'u şampiyon yapacaklar" dediği bir ülkede, netice bu oluyorsa bunu izah etmek, hele hele de "TS'un hakkı yendi" demek kabul edilebilir birşey değil.
Özetle Faruk beyin TS sevgisinden şüphem yok ama bu şekilde olmuyor, TS taraftarı bunu kabul etmiyor maalesef.En son metehan tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 20:06.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternet gidip geliyor. Yazdıklarım silindi. Özetle şunu yazmıştım Şenol Abi. Yaşınız itibariyle yazdıklarımı en az sizin yanlış anlamanız gerektiğini yazmıştım. Benim vurgulamak istediğim husus bir parti aleyhtarlığı üzerinden gidersek haklı davamıza zarar vermiş oluruz. İlm-i siyaseti bizden daha iyi bilmeniz lazım. Benim asıl vurgulamak istediğim şu... Ben izleyeceğimiz yoldan bahsediyorum. İzlyeceğimiz yolu iyi belirlemeliyiz ki netice elde edelim. İzleyeceğimiz yol kuru gürültüden öteye gitmeli. Bana göre en etkili yol bir siyasi parti aleyhtarlığından ziyade Trabzonspor'un menfaatlerini koruyamayan, korumakla hükümlü kişilerin zorla da olsa istifalarını talep etmek ve istifalar gerçekleşmediği takdirde Trabzon'da kesinlikle oy moy verilmeyeceğini sesli bir şekilde dile getirmektir. Ve bunu yaparken, tepki verirken en önde olması gereken insanların söz konusu partiye gönül vermiş insanlar olmalıdır. Aksi takdride yanlış bir yol izleyerek "İşte bunlar muhaliflerin işleri, bunların amacı Trabzonspor felan değil." dedirtmemeliyiz. Ki demeye başlamışlar bile. Yaşınız benden büyük, ilm-i siyaseti benden daha iyi bilmelisiniz... Yoksa aynı öğrenci protestoları gibi bunlar marjinal grupların işi deyip herşeyi kulak arkası etmeler gibi olur. Bir netice alabiilmek için bana göre en etkili yol Bakan'ın istifa ettirilmesi olacaktır. Hem bu durum bundan sonra mileltvekili olacak kişiler için pabucun ne kadar pahalı olduğu algısı oluşturacaktır. Trabzonspor'un ne kadar önemli olduğu algısını olşturacaktır Trabzon'dan mileltvekili olacak kişilerde...
Sanırım ne demek istediğim anlaşılmıştır...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum