Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ülkedeki iktidardan da muhalefetten de bir umudum yok. Bu ülkedeki hiçbir siyasetçiden umudum yok. Her gün siyasete ve kurumlara olan inancım büyük bir hızla tükeniyor. Tükendi zaten şimdi nefretim iyice artıyor.

Aşığı olduğum Trabzonspor'u yönetenler de dahil güvendiğim kimse yok. Bir tek bizden biri olduğuna ve bizim gibi sömürüldüğüne emin olduğum Şenol hoca var. Gerisi nasıl rant sağlarız peşinde. Bizim başkan şampiyonluğumuz elimizden alınırken 6 milyona sessiz kalmayı kabul ediyor. Bizim bakanımız belki yeniden bakanlık vaadiyle, birinci sıra adaylıkla Trabzonspor'un, hem de kendi bakanlık sorumluluğu dahilinde, hakları yenirken sessiz kalmayı kabulleniyor ve şimdi Trabzonspor'u resmen haksız konuma düşürmeye uğraşıyor.

İktidardakiler böyle de muhalefettekiler farklı mı? Değil!

Ama Trabzonlu Trabzonspor'un sahipsiz olmadığını göstermeli!
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• ek olarak, kasimpasa Altay Rize ornegini veren siyasilere bir sorum var.

Fenerbahce ye destek verilerek elde edilecek rant ile, bu uc takima verilecek destek ile elde edilecek rant ayni midir?
      Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
      Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
      Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hacısalihoğlu bombaladı !

Asbaşkanlıktan geçen yıl istifa eden Hayrettin Hacısalihoğlu, başkan Sadri Şener ve Devlet Bakanı Faruk Özak’ı topa tuttu

ÖZAK’A: Şampiyonluk elden alınırken ne günahı var anlatsın.

ŞENER’E: Anadolu ekipleri gereksiz sözleri yüzünden kin tutuyor

“Trabzon’a saygı ile bakan kulüpler, başkanın ve yöneticilerin gereksiz ve aşağılayan açıklamalarıyla kulübe kin duymaya başladı. En can alıcı örnek başkanın lüzümsuz olarak Kayseri kalecisi Volkan Babacan için söyledikleridir.

Ayrıca devre arasında da çok yanlış transferler yapıldı. Bakan Faruk Özak kısa pantolon hikayesi anlatacağına (Onlar kısa pantolon ile gezerken biz kulüp için çalışıyorduk) Trabzonspor’un şampiyonluğunun nasıl elinden alındığını anlatsın. Orada ne kadar günahı var onu anlatsın. Spor bakanı yanlışlara müdahale etmeliydi.

Başbakan’ın Ankara’daki görüşmede Trabzonspor forması alırkenki resmi ile Fenerbahçe forması alırkenki resmini yan yana koyup yüzündeki ifadeye bir bakın. Trabzonspor oraya zoraki kabul edildi. Yönetim gitmemeliydi. ‘Avni Aker için gittik’ diyorlar. 6 trilyon destek aldınız ama şampiyonluk gitti, 70 trilyon kaybettiniz.”

HTSPOR
        Dışardayken konuşma, sen de içerideydin ne faydanı gördük domates,hıyardan başka
        ...
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dışardayken konuşma, sen de içerideydin ne faydanı gördük domates,hıyardan başka
          ...
          Eline, diline sağlık kardeşim.

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu ülkedeki iktidardan da muhalefetten de bir umudum yok. Bu ülkedeki hiçbir siyasetçiden umudum yok. Her gün siyasete ve kurumlara olan inancım büyük bir hızla tükeniyor. Tükendi zaten şimdi nefretim iyice artıyor.

Aşığı olduğum Trabzonspor'u yönetenler de dahil güvendiğim kimse yok. Bir tek bizden biri olduğuna ve bizim gibi sömürüldüğüne emin olduğum Şenol hoca var. Gerisi nasıl rant sağlarız peşinde. Bizim başkan şampiyonluğumuz elimizden alınırken 6 milyona sessiz kalmayı kabul ediyor. Bizim bakanımız belki yeniden bakanlık vaadiyle, birinci sıra adaylıkla Trabzonspor'un, hem de kendi bakanlık sorumluluğu dahilinde, hakları yenirken sessiz kalmayı kabulleniyor ve şimdi Trabzonspor'u resmen haksız konuma düşürmeye uğraşıyor.

Tereddütsüz altına imza atıyorum.
            Eline, dilin, gönlüne sağlık kardeşim.

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              31 Mayis´ta neler olacak, cok merak ediyorum???
              Kalabalık anlamında söyliyorsan kalabalık hiç değişmeyecek...belkide daha fazla olucak...

Çünkü köylerden , Rizeden , Gümüşhaneden çevre il ve ilçelerden binlerce araba kaldırılıyor.... Bir nevi gövde gösterisi......

Yani kalabalık oldu halk tepki vermeyecek demek yanlış olabilir.....

Halk gösterecekse 12 haziranda gösterebilir başka zaman değil.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Siyasetcilere guven hic bir donem olmadi zaten Onemli olan bu adamlara "elinizi spordan cekin" mesaji vermektir.
                Siyaset spora karistiran her parti icin gecerli bu,
                Biz her gittigi ilin futbol takiminin atkisini boynuna dolayan "halki salak yerine koyan" siyasetcilerden biktik.
                Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu insanlar ciddi ciddi bizi geri zekalı yerine koyuyor.
                  Aynen öyle.
                  Düşünüyorum düşünüyorum. Uyuyamıyorum.

Başbakanın kravatı, Faruk Özak ın açıklamaları hep aynı anlama geliyor

"Olum Alpeeerrrr, saaaalak saaaaalak, bak nasıl alırız böyle şampiyonluğunuzu saaalak saaalak, alın size 6 milyon cuk haahahaaa"

Hep bu anlam çıkıyor.

Alalh ım aklıma mukayyet ol.
                  İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu ülkedeki iktidardan da muhalefetten de bir umudum yok. Bu ülkedeki hiçbir siyasetçiden umudum yok. Her gün siyasete ve kurumlara olan inancım büyük bir hızla tükeniyor. Tükendi zaten şimdi nefretim iyice artıyor.

Yazdıkların bizim için çok acı ama maalesef çok doğru.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Sabır,sabır ya sabır.
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Kendi adamımız sandığımız insanlar Trabzonspor alehine demeçler vere dursun;

Biz de kulüp olarak rakiplerimizle mücadele etmeye çalışalım...

Yazık sana!
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• Ben paranoyak mıyım diye sürekli kendimi sorguluyorum.

Ama burada yazan bu kadar düzeyli insan da paranoyak değildir herhalde!

Trabzonspor üzerinde oyun oynayan, kendi çıkarlarını Trabzonspor'un çıkarlarının önünde tutan hiç bir kimse Trabzonspor üzerinden prim yapmamalı, yaptırmamalıyız!
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Konuştukça batıyorsun özak
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Son iki ay da dönen rezalaetlerden sonra hala çıkıp konuşabiliyor.

Derdinin Trabzonspor olmadığını çocuklar bile anladı.

Ne koltuk hısrsıymış 65 yaşından sonra...
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Hürriyetimizi kaybetmişiz.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X