Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serciy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BAZI YANLIŞLIKLAR OLDU

Sezon içerisinde bazı yanlışlar olduğunu hatırlatan Erdoğan, "Yapılmış bazı yanlışlar vardır. Ama bu yanlışların sorumlusu olarak başbakanı hedef tahtasına oturtmak yanlışlık ve haksızlık olur. Böyle bir şeyi asla kişiliğimle, şahsiyetimle bağdaştırmam ve bu insaf dışı bir şeydir" ifadeleriyle sözlerini bitirdi.

demekki başbakan biliyor oyunu ama bozmak yerine oyunu sadece izlemiş (((((((((((((((((
    İzlemis mi? Sadece izlemis öyle mi?
    ZUHAHAHAHAHA!!!
    Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
    -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
    Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
    -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Trabzonspor'un hakkı yenilmişse fb haksız şampiyon olmuştur öyle mi sayın bakan. Söylediğin lafın mefhum-u muhalifinden bu anlam çıkıyor.

Çık tv de bunu söyle yani fb'nin şampiyonluğu haksız de hepimiz seni alkışlayalım.

İznin varsa bunu söylemeye tabii...
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak selokal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şunu da açıkça belirtmekte fayda görüyorum.. Evet ortada bir haksızlık var ve bu nedenle o partiye belki oy vermeyeceğiz ama kimsede çakallık yapıp oyların başka partilerde toplanması için gayret göstermesin !!...Ben şahsen oy kullanmayacağım ve de verilebilecek en güzel tepkinin boykot olduğu kanaatindeyim..Diğer partilerinde leş bekleyen akbabalar gibi görüdüğümü de belirtmek isterim...
        Bak tüm samimiyetimle soyluyorum.
        Bos verseniz yine ona yarayacak!
        Ben ceza vereceksem en agırını vermeyi yeglerim.

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fenerin yeni şarkısı: Bedava mı sandın para verip aldım
          Bunu fenerin 2011 şampiyonluk marşı diye yaysak güzle olur

Yorum

• Trabzonspor dün ligi ne yazık ki ikinci bitirdi. Ama gönüllerin şampiyonu olduğunu da bütün Türkiye gördü. Şimdi herkes Ak Parti’nin bu sonuçtan etkilenip etkilenmeyeceğini merak ediyormuş. Sonuç bellidir merak etmeyin.

2007 seçimleri öncesinde Ordu’da fındık mitingi yapıldı. Başbakan Recep Tayip ERDOĞAN miting yapan üretici için bunlar PKK lıdır dedi. O seçimde Ak Parti Ordu’da ülke ortalamasının yaklaşık 5 puan üstünde yani yaklaşık %53 oy aldı.

Gördüğünüz gibi yazacak bir şey bulamıyorum bir türlü. Çünkü her şeyin sonucu belli..
            nasıl bakarsan öyle görürsün
            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Yapma Faruk bey gerek yok bunlara

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor dün ligi ne yazık ki ikinci bitirdi. Ama gönüllerin şampiyonu olduğunu da bütün Türkiye gördü. Şimdi herkes Ak Parti’nin bu sonuçtan etkilenip etkilenmeyeceğini merak ediyormuş. Sonuç bellidir merak etmeyin.

2007 seçimleri öncesinde Ordu’da fındık mitingi yapıldı. Başbakan Recep Tayip ERDOĞAN miting yapan üretici için bunlar PKK lıdır dedi. O seçimde Ak Parti Ordu’da ülke ortalamasının yaklaşık 5 puan üstünde yani yaklaşık %53 oy aldı.

Gördüğünüz gibi yazacak bir şey bulamıyorum bir türlü. Çünkü her şeyin sonucu belli..
                O zaman cirlamaya hakkımı yok!
                Ya da 34 te 34 yapmadan sampiyon olamayız!

Yorum

• seçim gecesi ara alexi bakanım
                  kahpe bizans istanbul

Yorum

• basbakandan ızın almadan mı yapmıs bu acıklamayı

Yorum

• Şampiyonluk gitmiş Kralı Gelse Açıklama Yapsa TIN TIN TIN..!!
                      Son 4/5 maç Kala Neden Çıkıp Açıklama Yapılmadı... BJK-TS Yönetimi açıklama Yaptıktan Sonra Muhatabımız Olmayan adamın açıklama yaptıktan sonra Yönetimimizin ve önde gelenlerimizin pısırık kalması ve cabası ! Sonra Gereken Cevap Verilecekti Gereken Cevap neydi ve nerede Kaldı Bekliyorum..

Yorum

• Ne güzel yaaa önce yedir haklarını ezdir ses çıkartma seyret Herşey bitsin çalınsın şampiyonluk milyonlarca bordomavi yürek yansın sinirden saçbaş yolsun
                        Sonra çıkıp aslında çok önceden engeleyebileceğin dur diyebileceğin bu acıdan kendine şimdi çıkar sağlamaya çalış ne ala Şimdi ne yaparsan yap olmaz sayın bakanım yemezler
                        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• bu açıklamayı yaparken suratı kızarmıyo değil mi bu insanın
                          ne günlere kaldık rabbim
                          bu takıma kaptanlık yapmış bir adamın düştüğü hallere bakar mısn

Yorum

• Sn. Bakanım lütfedip konuşmuş.Sağolsun zahmet etmesin.Biz acımızla yoğrulmaya devam edeceğiz, ne demiştim ben, bu takımın dostu yok.Eski başkan de olsa bu takımın gerçek dostu yok..........
                            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Sağolasın bakanım.. Aydınlandık sayende...

O değilde güzel bakıyorsunuz vesselam , gözünüzde o ışığı alıyorum..
                              Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• BAZI YANLIŞLIKLAR OLDU

Sezon içerisinde bazı yanlışlar olduğunu hatırlatan Erdoğan, "Yapılmış bazı yanlışlar vardır. Ama bu yanlışların sorumlusu olarak başbakanı hedef tahtasına oturtmak yanlışlık ve haksızlık olur. Böyle bir şeyi asla kişiliğimle, şahsiyetimle bağdaştırmam ve bu insaf dışı bir şeydir" ifadeleriyle sözlerini bitirdi.

demekki başbakan biliyor oyunu ama bozmak yerine oyunu sadece izlemiş (((((((((((((((((

Kafanı yorma bi yanlışta biz yaparız sana ödeşiriz....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X