Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Herşey Trabzonda yaşayanlara bağlı. Bunların hesabını sormazsalar, Faruk Bey haklı.
O kadar eminlerki hiçbirşeyin değişmeyeceğinden.
Bizim futbolcularımızın emeklerini yiyenlerin, bilip de ses çıkarmayanların Allah cezasını versin.
O şehre şampiyon olmamız halinde gelecek para ve katkıyı çalanların ve göz göre göre müsaade edenlerin de Allah cezasını versin.
Allah ınızdan bulun.
yahu trabzondan kaybedecekler 1-2 oy..her seye ragmen 3 milletvekili cikartirlar..yerel secim degil ya bu..istanbul daki trabzon kökenlilerin oylari daha belirleyici olacaktir..türkiye genelinde de bir cok trabzonsporlu secmen oldugunu düsünürsek genele yansiyacak bir oy kaybi olsa fena olmaz..
yerel secimler zamani yapilan icraatlere bakilir ve tekrar bi degerlendirme yapilir..nasil olsa kapimizi yeniden calacaklar..
- Mahmut aksu'nun demecini okdum , yemin ederim birkaçgün önce forumdan bir abimiz Faruk özak denen adamın buna benzer şeylerini anlatmıştı telefonda , ona burdan selam ederim...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
sayın bakan boş durmuyor ard arda açıklamalar yapıyor...
şimdi baktı ki seçimlerden dolayı canı yanacak talimat tez elden geldi sanırım ...
bugune kadar sus pus köşesinde bekleyen ve de spordaki şikeler-entrikalar-oda basmalar-şaibeler havada ucusurken üç maymunu oynayanlar sımdı saçma sapan savunmalarla çırpınışlara girdiler..
ayrıca faruk ozak konusmalarında dikkat ettiysenız hep muhalefeti hedef alıyor oysa canı yanan taraftardır ! trabzonsporludur! acıklamalarını bizlere hitap ederek yapmasını tavsiye ederim...
acıklamasında su cumleler dıkkatımı cektı ""Onun dışında daha sonra orada benzin istasyonu yaptık. Oradan da 15 milyon dolar. 27 milyon dolar Tayyip Bey'in iki dudağı arasından Trabzonspor'a aktı. Sen kimsin Trabzonspor'da Tayyip Bey'i eleştiriyorsun e benim kardeşim. """
27 milyon vermek trabzonspor taraftarını susturamaz !
istersen 127 mılyon dolar ver
istersen 1 değil 11 stat yaptır!
ama sen başbakan olarak kendını zan altında bırakacak işler yapıyorsan ve siz de bakan olarak azize terör estirirken susuyorsanız ve ardından başbakan şamiyonluktan sonra "bazı yanlıslıklar oldu" dıyorsa ve de sız bakan olarak iş işten gectıkten sonra "ts.nin hakkı yendı . gecmıste de yendı bu son olmayack" dıyorsanız ve de bu çirkin düzene müdahale etmek gibi bir plan-hedef-projenız yoksa o zaman lütfen susun cunku konusmanın yararı yok !
Komediye bak yaaa... Dersinki babasının malını Trabzonspor'a bağışladı. Parayla satın mı aldınız Trabzonspor'u?, taraftarı? nedir iki kelamınızdan biri başbakan Trabzonspor'a şunu yaptı, bunu bağışladı... Karşılığını almadı mı?
Ben anlamam kardeşim bu şampiyonluğumuz çalınırken sende seyrettin. Başbakanımızda bu işe çanak tuttu. Burak'ın, Tolga'nın, Giray'ın burnu kırıldığında, şampiyonluk elimizden çalındığında, onlar ağlarken sen ne hisseettin?
Demek Trabzonspor'un hakkı yenmiştir. Madem bunu itiraf ediyorsunuz o zaman bunun hesabını sorun, sayın spor bakanımız(!) Öyle Emre'nin yok Ankaragüç'lü oyuncuların telefonla aradığı hikayesini tv'de seslendiren, saçmalayan eski milletvekilimizin Trabzonspor'u ve bizleri ne duruma düşürdüğünü de gördük. Ama bu işi temizlemek istiyorsanız,sözylediklerinizin arkasındaysanız, Trabzon'un hakkının yendiğine samimi olarak inanıyorsanız çıkarın Aziz Yıldırım'ın ve Nihat Özdemir'in ikinci yarı başladıktan sonra yaptıkları telefon görüşmelerini ortaya...
Her şey olmuş, bitmiş şimdi masal oku bize... Birde bu parayla Trabzonlu'yu ezme düşüncesinden vazgeç. Anladık her işi parayla çözüyorsunuz ama bazen paranın geçmediği yerlerde vardır. İnsanın aklına hemen şu geliyor. Acaba başbakanımız bu paraları bu günler için mi verdi? Siz bunu siyaset yapasınız diye mi devletin arazisini bağışladı bize?
Dilerim, mensubu olduğunuz parti seçimlerde şampiyonluk kupasını kaçırdığımızda tüm Trabzonsporluların yaşadığı üzüntüyü kat kat başta başbakan ve sizler Trabzon seçimlerinde yaşarsınız. Biliyorum size en çok koyacak olanda budur...
Tutuştu Tutuştu Faruk(Yanlış anlaşılmasın ben değil ) Tutuştu. Ah be Faruk efendi 1 haftada kaçıncı demeç bu.Ne oldi rengin soldi....
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
yazıkk kaldı ki akp öldüm dese trabzonda (bana göre) %50 si var. Ama kendini yırtacak kadar savunmaya geçip trabzona gönül vermiş insanlara karşı "ulan biz herşeyi bu takıma verdik" manalarını çıkarrttığım açıklamalar terbiyesizliktir.
ya nasıl utanmaz bir adam bu! paralar akmışmış buraya...allah allah? babasının hayrına mı aktı? cebinizden mi çıktı? sanki karşılıksız hibe etmişler. açıklamalara bak. utanıyorum şu adamın trabzonluluğundan da sözde trabzonsporluluğundan da.
trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.
Yorum