Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Peki Trabzonspor'un hakkını futbolla ilgili hangi kurum yemiştir.

Tff? Mhk?

Hak yemek hukuksuzluk yani görevini kötüye kullanmak değil midir?

Bunları da açıklasaydın bari sayın bakanım.Kimdir bunlar...
    En son winner tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 20:29.
    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Birşey yazacağım şimdi
      Malum oy kaybı şu durumda kaçınılmaz ciddi oranda hemde
      Yarın birgün bunlar çıkıpta seçimden sonra mecliste araştırma komisyonu kurup araştıracağız derseler hiç şaşırmayın. Tepkiden kurtulup oyları geri toplamak için
      Sonrasında mı ne olur istedikleri sonucu alırlarsa komisyonu kurarlar ancak burası avrupa değil şikeleri ortaya çıkan bir kulup lig düşürülür. Varmı öyle bir cesaretleri fenevi lig düşürecek kadar ben söyleyeyim kesinlikle yok. Diyecekleri de belli hakem hataları olmuştur. Malum hakem hatalarından da sonuç değişmez
      Yani kısacası biz yine aldık alacağımızı 4 sene sonra görüşürüz. Yazın bir kenara bunu aha ben yazdım bile 2-3 güne bu söylentiyi çıkartırlar.
      ---------------------------------------
      KARADENİZ
      TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• trabzon ımparatorlukların yıkıldıgı yerdır arkadaslar bunlarda onun farkında ama donus yok ıstanbul yavsaklarının yandaslarına trabzon gecmıste oldugu gıbı en agır cezayı vermelı devre arası konusan pıclere cevap vermeyen bakan ıstemıyoruz

Yorum

• ben nasıl bunlara o kadar oy verdim ,,verdirdim...

bu adam nasıl benimle aynı memleketli...nasıl trabzonlu

bu adamlar nasıl trabzonsporlu...

bu adam nasıl trabzonun sokaklarında gezer utanmadan oy ister..

allah size hakettiğinizi versin....

yediğiniz hakları burnunuzdan getirsin..

Yorum

• Hayatımın en önemli sevdasından; hayatımın ennn büyük,enn değerli,ennn onurlu doğum günü hediyesi alacaktım.Ama çaldılar Sn. bakaınm çaldılar.Evet bu şampiyonluk 'çalındı'. Sn. bakan lig yarışı içinde konuşmanız gerektiğinde neredeydiniz.Hiç içiniz cız etmiyormu bilmiyorum.Söyleyecek birşey yok.Acının tarifi yok.Çalanlar utansın.Allahından bulsunlar...........
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Tekrar ediyorum kimin yediğini de açıklarsa çok büyük hizmet etmiş olacak Trabzon'a Trabzonspor'a.
              Bordomavi.net

Yorum

• Ulan ben sizin topunuzun alınlarınızdan öpeyim derdim amma çok uzaktasınız be kara düzen parti bakanları
                varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BAZI YANLIŞLIKLAR OLDU

Sezon içerisinde bazı yanlışlar olduğunu hatırlatan Erdoğan, "Yapılmış bazı yanlışlar vardır. Ama bu yanlışların sorumlusu olarak başbakanı hedef tahtasına oturtmak yanlışlık ve haksızlık olur. Böyle bir şeyi asla kişiliğimle, şahsiyetimle bağdaştırmam ve bu insaf dışı bir şeydir" ifadeleriyle sözlerini bitirdi.

demekki başbakan biliyor oyunu ama bozmak yerine oyunu sadece izlemiş (((((((((((((((((

Kafanı yorma bi yanlışta biz yaparız sana ödeşiriz....
                  Bu akşam şerefleri evde bıraktııııık
                  Kör kütük şike yaptık elimizde değil
                  Sizi kucaklamadık yüzüstü bıraktıııık
                  Kümeye bile düşseniz umrumuzda değil

Tayyip'in Trabzon mitinginde çaldıracağı seçim şarkısı buymuş...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• lan oğlum adam trabzonlu hakkıyı yemişler diyo, siz ne anlıyosunuz

Yorum

• İlk olarak ferhat odabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      lan oğlum adam trabzonlu hakkıyı yemişler diyo, siz ne anlıyosunuz
                      Hakkı ne arar la trabzonda
                      Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• İş işten geçtikten sonra rahmetli nenem de mezardan çıkıp söyler bunu. Tövbe tövbeee.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Trabzondaki arkadaslar bu konuya yorum yapsin dikkatimi cekti bu konu hakkinda yorumlarini bekliyorum

Yorum

• Ey Bakan, sadece bakan! eskişehir maçını biz neden cuma günü oynadık hala aklım orda, bir türlü atamıyorum kafamdan

Yorum

• biri der "bazı yanlışlıklar oldu ama göz yumduk."
                              biri der "Trabzonspor'un hakkı yendi ama bir şey yapamadım"
                              ne kafa varmış bende bunlara zamanında oy vermişim. can düşmanlarına vereceğim oyumu can düşmanlarına!!!! Trabzonspor'un hakkını yiyen kardaşım olacak değil hoş.

Yorum

• Hahaha.. başlığı görünce verdiğim ilk tepki bu oldu gerçekten... şairin şiiri vardı 'iki paralık adamlar' diye... onun bir dörtlüğü geldi aklıma:

Huzurla bir lokma yiyemeyenler,
                                Gönlünce bir urba giyemeyenler,
                                Haksızlığa hayır diyemeyenler,
                                Gıdıklasam, gülersiniz değil mi?

gıdıklamadan güldürdü beni bu başlık. Bir de şairin daha hoş bir şiiri var. Bu konuyla ilgisi yok diyelim... içimden geldi paylaşmak istiyorum

Lideri dese ki evladım Hayri
                                Dört ayak üstünde yürü sen gayri

Hiç itiraz etmez bu emre uyar
                                Lider ne söylese hikmet var sayar

Takla atar lider takla at dese
                                Yatar her çamura hadi yat dese

Lideri düşünür Hayri düşünmez
                                Hayri liderlerinden ayrı düşünmez

Lideri karaya demiş ise ak
                                Onun bir bildiği vardır muhakkak

Aklı yok beyni yok mazurdur Hayri
                                Kula kulluk için hazırdır Hayri

Keramet hükmünü verir zırvaya
                                Emin adımlarla yürür zirveye

Lidere sarılan sarmaşık Hayri
                                Biraz bencil biraz karmaşık Hayri
                                .....
                                böyle gidiyor bu şiir de... Alakasız bir şiir oldu değil mi ama? İdare edin şampiyonluğu kaçırdığımız için ne yazdığımızı bilmiyoruz işte...
                                #7 King of Kings

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X