fb'liler mutlu, şimdi bizim ağzımıza bal çalmaya geldi. önce başbakan sonra bakan bizi ne çok severmiş, mavi gömlek bordo kravat, trabzonspor'un hakkı yenilmiştir açıklamaları. çok şeyle övünüyoruz da aslında şampiyonu belli, üniversiteyi kazanacak olanı belli, ihaleyi alacak olanı belli bir memlekette yaşıyoruz işin kötüsü sadece sporda değil diğer durumlarda da vermediğimiz tepkilerle bunu galiba hak ediyoruz.
Kalem yazar,kalem kırılır.Birilerinin kaleminin daha iş becermesi için birilerinin kalemi kırılmalıydı.Maalesef kalemi kırılan biz olduk..İnfazcılara lanet...
Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Şunu da açıkça belirtmekte fayda görüyorum.. Evet ortada bir haksızlık var ve bu nedenle o partiye belki oy vermeyeceğiz ama kimsede çakallık yapıp oyların başka partilerde toplanması için gayret göstermesin !!...Ben şahsen oy kullanmayacağım ve de verilebilecek en güzel tepkinin boykot olduğu kanaatindeyim..Diğer partilerinde leş bekleyen akbabalar gibi görüdüğümü de belirtmek isterim...
Sezon içerisinde bazı yanlışlar olduğunu hatırlatan Erdoğan, "Yapılmış bazı yanlışlar vardır. Ama bu yanlışların sorumlusu olarak başbakanı hedef tahtasına oturtmak yanlışlık ve haksızlık olur. Böyle bir şeyi asla kişiliğimle, şahsiyetimle bağdaştırmam ve bu insaf dışı bir şeydir" ifadeleriyle sözlerini bitirdi.
demekki başbakan biliyor oyunu ama bozmak yerine oyunu sadece izlemiş (((((((((((((((((
1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun
Fenerin yeni şarkısı: Bedava mı sandın para verip aldım
Çaldın sandın görmeden aldım!
Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır! Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum