Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi transfere yönelinmesi gerekiyor.Maşallah kapış kapış gidiyor bizim topçular.Kardeşim Selçuk ve Egemenle oturup konuşmak bu kadar zormu.Halen okuyorum haftaya oturacaklarmış yahu bugün otur konuş ya olur ya olmaz........
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İş işten geçtikten sonra bize ne gibi bir faydası olacak bu açıklamanın ?
      Bence amaç; kaybedilebilecek oyların geri kazanılması...
      Hamiş

Yorum

• forumdaki bütün renkdaşları kutluyorum, hep beraber yapacağımız protestolarla bunlar kıymetimizi daha iyi anlayacaklar.....
        Emekleri çaldın yine.
        Günahkarsın Fenerbahçe !
        Ama bu dünyada, ama Ahirette,
        Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Doğru söyle farukk TRABZONSPORUMUZ için mi konuştun yoksa OY için mi? atmaaa faruk trabzonspor için değildir..
          Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• oy korkusu mu sarmış kendisini, giriş sayfasını iyi okusun

Yorum

• Tetikci Cem Papilla az önce TRT HD`de " Fenerbahce`nin ikinci yari daha cok hakki yenmistir " dedi.
              Alayi serefsiz bunlarin alayi.

Yorum

• Oy korkusu sarmış dört bir yanımı
                Elimi attığım yerde pislik kalıyor
                Ben kötülük etmek istemesemde
                Hamurumda var ne yapsam olmuyooorr

Bu akşam şair ruhum ön planda Doğaçlama giydirip duracağım. Bugünlük böyle
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• alın milletin gazını,
                  lig bitti ya,
                  çalın milletin ağzına bi parmak bal,
                  geçin karşıya,
                  gerçekten lanet olsun ya.
                  akyazıyada üniversite oyunlarınada
                  biz trabzon lisesinin bahçesinde de oynarız,
                  Haczavera,Maçka,Trabzon....,
                  Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
                  Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• Aaa cidden mi sayın bakanım?
                    Biz görmedik, siz gördünüz mü beyler bayanlar?

Yorum

• Trabzonsporluların oyunu kaybettikleri anladılar ya şimdide gönül almaya çalışıyorlar

Yorum

• Ta ulan akşam akşam la havle ya sabır...

Deli oldum arkladaş yaa...

Yüzsüzlüğün bu kadarına oha ulan oha ohaa...
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Trabzonspor'un hakkı düğün dernekle, göstere göstere, meydan okuyarak, Türkiye'nin gözleri önünde yenirken aval aval baktığı için tam anlamıyla "Bakan" olan Faruk Bey'in açıklamalarını görünce kendimi bir an Günün Eğlencesi ya da NDND başlıklarından birinden arkadaşlar şaka yapıyor sandım. Meğer Sayın Spordan Sorunlu "Bakan" Türkiye'nin gözü önünde, Trabzonsporluların gözüne baka baka şaka yapıyormuş. Dilerim arkadaşımız haklıdır da bu, Sayın Bakan'ın Trabzonspor'a son bakışı, pardon şakasıdır bu.

İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Türkiye için bilmem ama Trabzonlu hiçbir parti borazanlığına prim vermeden Trabzonspor broşürlerini zarfa koyup atsa yeter...

Ankaragücü maçı sonrası çok değer verdiğim bir ağabeyim söylemişti. O gün bugündür ben de aynı şeyi düşünüyorum.

Ben ki iflah olmaz bir siyasi anarşist olarak, oy kullanmayan, demokrasiyi ayak takımı diktatörlüğü ya da en iyimser yaklaşımla kibar diktatörlük olarak nitelendirenim...

Bu seçimde sandığa gidip oy pusulası yerine Bordo Mavili bir broşürü zarfa atacağım.

Şöyle bir 10.000 bordo mavili oy(!) çıksın o sandıktan bakalım ne olacak?
                          En son poetricus tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 21:11.

Yorum

• Gitti gül, gitti bülbül; ister ağla ister gül.

Yorum

• ya yürü git bi ya neyse burda bir şey derdim ama işin sonunda ceza alamak var sayın Faruk bey merak etme görürsek selam söyleriz

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tetikci Cem Papilla az önce TRT HD`de " Fenerbahce`nin ikinci yari daha cok hakki yenmistir " dedi.
                                Alayi serefsiz bunlarin alayi.
                                Cem Papila yaşadığını dua etsin.Hepsi cehennemi boyladı bu kul hakkıyla.Allah bu dünyada da öbür dünyada da yediklerini çıkarsın inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X