sayın bakanım lütfen bu tarz popülist yaklaşımları kendinize saklayın hiç inandırıcı olmuyorsunuz maalesef. lig boyunca tek kelime etmediniz de şimdi mi aklınıza geldi Trabzonsporun hakları.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasetin çıkar inşallah Faruk.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Vayyyyyyyy Adaşım olmaktan utandığım Masabaşına mal gibi bakan sonunda ortalığa çıkıvermiş.İnsanda biraz olsun haysiyet,yüz olur ama nerede? Tekrar ediyorum
12 haziran oy pusulasının rengi sarı-lacivert olan tüm Trabzonsporlulara yazıklar olsun....Dalga geçmeyi de geçti bu iş.Bu adamı Trabzona sokmamak lazım..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Trabzonspor'un hakkı yenilirken sen ne yaptın Sayın Bakan? Bence derhal adaylıktan çekilmelisin, yoksa partini Trabzon'da zora sokarsın. Allah hırsız şerefsizlere, onların yardakçılarına ve onlara göz yumanlara çalınan emeğimizi zehir zıkkım etsin.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
bu bakana biri bir şey desin ilk önce ŞENOL HOCA sonra bmn açıklama yapar..En son Altan Atabay tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 21:48.Gazze'li şehit kardeşim; senin kanın benim gözyaşım, kopan bacağın parça parça kalbimdir.
Bakışların utancım, haykırışların bağıran vicdanımdır.
Tevhidlerin, tekbirlerin, şehadetlerin; benim sana dualarım, yalvarışlarım, yakarışlarımdır.
Ümitsizliğin kahrım, imrendiğim makamındır...
Gazze'li bebek; sen açken doymaktan, sen üşürken ısınmaktan, sen ölürken yaşamaktan utanıyorum!”
Yorum
-
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum