Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sayın bakanım lütfen bu tarz popülist yaklaşımları kendinize saklayın hiç inandırıcı olmuyorsunuz maalesef. lig boyunca tek kelime etmediniz de şimdi mi aklınıza geldi Trabzonsporun hakları.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kasetin çıkar inşallah Faruk.
      İnşallah..
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Vayyyyyyyy Adaşım olmaktan utandığım Masabaşına mal gibi bakan sonunda ortalığa çıkıvermiş.İnsanda biraz olsun haysiyet,yüz olur ama nerede? Tekrar ediyorum
        12 haziran oy pusulasının rengi sarı-lacivert olan tüm Trabzonsporlulara yazıklar olsun....Dalga geçmeyi de geçti bu iş.Bu adamı Trabzona sokmamak lazım...
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• belliki bu tepkiyi beklemiyorlardi..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Trabzonspor'un hakkı yenilirken sen ne yaptın Sayın Bakan? Bence derhal adaylıktan çekilmelisin, yoksa partini Trabzon'da zora sokarsın. Allah hırsız şerefsizlere, onların yardakçılarına ve onlara göz yumanlara çalınan emeğimizi zehir zıkkım etsin.
            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• yeni starrımız FARUK ÖZAK'ın yeni kasedi BANA BİR MASAL ANLAT çıktı tüm müzik marketlerde...
              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• bu bakana biri bir şey desin ilk önce ŞENOL HOCA sonra bmn açıklama yapar..
                En son Altan Atabay tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 21:48.
                Gazze'li şehit kardeşim; senin kanın benim gözyaşım, kopan bacağın parça parça kalbimdir.
                Bakışların utancım, haykırışların bağıran vicdanımdır.
                Tevhidlerin, tekbirlerin, şehadetlerin; benim sana dualarım, yalvarışlarım, yakarışlarımdır.
                Ümitsizliğin kahrım, imrendiğim makamındır...
                Gazze'li bebek; sen açken doymaktan, sen üşürken ısınmaktan, sen ölürken yaşamaktan utanıyorum!”

Yorum

• Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Fenerin yeni şarkısı: Bedava mı sandın para verip aldım
                    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Talimatı aldı açıklamayı yaptı...Bu açıklamayı bakan yaptı öyle yada böyle hemen pislikleri ortaya çıkarmak boynun borcudur.Bunu yapamayacağını bildiğim için de diyorum ki boş konuşma bakan...
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Seçim yaklaşınca afkurun..

Yemezler..
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• ya ALLAH aşkına bi git başımızdan ya dalga mı geçiyorsun şimdiye kadar nerdedin yazıklar olsun sizin gibi TRABZONSPORLUĞUNUZA ne geldiyse bizim başımıza kötuluk kendi adamlarımızdan gelmiştir

Yorum

• bunu yerine çıkıp "trabzonspor'un hakkı yenmiştir ve ben ne yazık ki buna mani olamadım" deyip istifa etseydi ham daha fazla anlamlı olurdu hem de daha fazla ses getirirdi.
                            Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Kemençeye has türkü söylersin...

Faruk Özak,senin gibilere burda böyle derler.Malum Trabzonlusun(!),bilirsin...

Yorum

• ooo hoşgeldin bakanım,ufak uşak mı gandıraysın hee?

bugün başbakanında ne dedi biliyomusun?ü

''yapılan hataları bir başbakanın üzerine yıkmak yanlış olur...'' olsun ulan.bu ülkede her yanlışı biz yapalım,her doğruyu fbliler yapsın.

Allahtan büyük değilsiniz ya.
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X