Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coach tarafından gönderildi
    İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi

İlk olarak ugur 61 tarafından gönderildi
    YA bu maçta bizi yakan adan Erdinç di tamam da 70 küsür dakka bu adama dayananHalilhodziç IN HIÇ MI SUÇU YOK.adam yol geçan hanina dönen sol kanat ve o Erdinç e bu kadarnasil tahammül etti.zamaninda Milan i alsa bu maç gidermiydi soruyorum size.

ula usaklar erdinç hatalida kimi koyacakti hoca onun yerine adam varmiydida koymadi.....

tayfunlarla feridunlarla ufukhanlarla olacak is degil bu......

Hiç birimizin çok fazla izleme imkani bulamadigi milan stafanov 10 dk.kaliginada olsa iyi gibi görünüyordu,saglam bi adama benziyor.

sevgili gönüldasim haklisin. ama ben bu kaleci kalede oldugu sürece kimseyiyenebilecegimize inanmiyorum. hatali goller yedigi gibi liderlik vasfida yok.... ayrica top ona her geldiginde zangir zangir titredim.

bence hazir transfer dönemi kapanmadan radikal degisiklikler yapilmali... bu takima layik olmatynalar derhal gönderilmeli....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak coach tarafından gönderildi
      İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi

İlk olarak ugur 61 tarafından gönderildi
      YA bu maçta bizi yakan adan Erdinç di tamam da 70 küsür dakka bu adama dayananHalilhodziç IN HIÇ MI SUÇU YOK.adam yol geçan hanina dönen sol kanat ve o Erdinç e bu kadarnasil tahammül etti.zamaninda Milan i alsa bu maç gidermiydi soruyorum size.

ula usaklar erdinç hatalida kimi koyacakti hoca onun yerine adam varmiydida koymadi.....

tayfunlarla feridunlarla ufukhanlarla olacak is degil bu......

Hiç birimizin çok fazla izleme imkani bulamadigi milan stafanov 10 dk.kaliginada olsa iyi gibi görünüyordu,saglam bi adama benziyor.

Ben serzenisimde isim veriyorum Milan Stafanov,Maçi seyrederken penalti pozisyonundan sonra ki ilk atakda Erdinç i degistirmesi lazim dedim yanimdaki arkadaslara,ben bunu anlayabildim de Hoca niye anlamadi onu söylüyorum.siz alternatif yok diyorsunuz.Ben isim veriyorum Milan.

yok daha tanimiyordu kondisyonu eksikti falan diye cevap verebilirsiniz ben de diyorum ki denize düsen yilana sarilir.Erdinç darmadagin olmus 10 metre mesafelik kosuda 5 metre fark yiyor adam bitmis bu adami degistirmeyeceksinde kimi degistireceksin diyorum.

B arada Erdinç denilen adamin terbiyesizliklerini gördünüz dimi sahada çalim yedikten sonra kastan tekme atmalar sari kart aldi ben olsam direk kirmizi verirdim .Çikarken seyirciyi alkislamasi sanki haksiz olarak çikartiliyorda yedek klübesine ugramadan protestolar.
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Federasyon seçimleri sirasinda, F.Bahçe ve Trabzon'un takindigi tavirlar iki kulübün fotografini çekti. Sizce Atatürk yasiyor olsaydi bu iki takimdan hangisini tutardi?

Atatürk'ün Fenerbahçe'si Ve Trabzon

Geçen hafta sonu yapilan Türkiye Futbol Federasyonu Baskanligi seçimi; Türk spor tarihine öncesi , sonrasi ve sonuçlariyla adeta bir ?ibret vesikasi? olarak kaydini düstü. Spordan sorumlu Bakan Mehmet Ali Sahin ve hakkindaki ?aday olamaz? sarti Genel Kurul öncesi Yargitay?ca kaldirilan eski federasyon baskanlarindan Haluk Ulusoy bu çok perdeli komedinin iki esas oglani olarak hafizalarda yerlerini aldi. Bu yazi esas oglanlardan ziyade; oyunun figüran kadrosu üzerinedir. Okuma eylemini esas oglanlarin zaferleri ya da trajedileri üzerine bina edenler bu yaziyi hiç okumasinlar.

Figüran kadro diyerek, bir anda Türkiye gündemine Federasyon Baskani olacak adam olarak ?sokulan? ve son seçimden ?kaybeden? olarak çikan Ayhan Bermek?i kasdetmedigimizi de belirtelim.

Derdimiz sudur ki; Tüm Türkiye kamuoyu, federasyon Baskanligi seçimlerinin su veya bu nedenler veya beklentilerle siyaset çamuruna bulandigi konusunda fikir birligi içindeydi ve seçim sonuçlari bu fikri daha da güçlendirdi. Buna , hesabi olmayan herhangi biri itiraz etmez, edemez. Bu fotografi da böylece çektikten sonra sizleri iki ?güzide? kulübümüzün bu seçimler öncesi ve sonrasi tavirlari hakkinda beyin cimnastigine davet ediyorum. Trabzonspor ve Fenerbahçe?den söz ediyorum. Trabzon?dan, dik durandan baslayalim.

Seçimler öncesi Trabzonspor?un yeni yönetiminin fotografi çekildiginde, tarafsiz ve objektif kriterlere sahip herhangi bir sporsever Trabzon yönetiminin federasyon seçimlerinde Hükümetçe isaret edilen adayi, yani Ayhan Bermek?i destekleyecegini söyleyebilirdi. Zira Albayrak ailesiyle ...... iliskisi herkesin malumuydu ve bu iliski destegi ?zorunlu? kiliyordu..Ama hiç de öyle olmadi. Her firsatta ........yle iliskilendirilen Trabzonspor yönetimi seçim sürecinin basindan sonuna kadar ?dik? bir durus sergiledi ve gönül baginin , vaadlerin ve beklentilerin degil; aklin vicdanin ve hür iradenin geregini yapti. Bir hatirlatma da Hincal Uluç?a. Kendisi Ulusoy?un kazanmis olmasindan duydugu sevinçle olsa gerek son yazisinda saçma sapan bir örnekle yazisinin degerini sifirlamistir. Hazret, Trabzon yönetimine ......?ye yakin kisilerin gelmesi nedeniyle medyanin ?uyandigini? ve Ulusoy?un bu uyanisla seçimi kazandigini söylemeye getiriyor. . Adama sorarlar; ......?li dedigin Trabzon yönetimi kararli ve adam gibi bir durusla külliyen Ulusoy?u desteklerken, mensubu olmakla övündügün Galatasaray delegelerinin oylari Bermek?le Ulusoy arasinda bölünmüstür. Bilgi çaginda yasiyor olmaniz, bilgilenmezseniz bir anlam ifade etmiyormus demek ki.

Ve Fenerbahçe. Türk sporunun lokomotifi Fenerbahçe?nin baskani Aziz Yildirim, seçim öncesi konusmalarinda bir önceki federasyondan Hasan Dogan?in aday oldugu listeye oy vermeyeceklerini birçok kez yineledi. Hür iradeye gem vuracak sekilde belli bir adayi seçtirmeye yönelik siyasi baskilara karsi Fenerbahçe kulübüne yakisan da buydu zaten. Çevremde ne kadar Fenerbahçeli arkadasim varsa hemen hepsi de ayni fikirdeydiler, spora siyaset çamuru bulasmamaliydi! Yüce önder Atatürk?ün tuttugu takim olarak kendilerine övünme payi çikaran bir kulübün ......?nin dümen suyuna girecegi de düsünülemezdi zaten. Ama maalesef?

Hür iradeden yana tavir koyan diger takim taraftarlari ve delegeler bu yazidan alinmasinlar. Trabzon ve Fenerbahçe örnekleri, tarihe ibret vesikasi olarak düsmeyi hak ettikleri için alindi. Bir yanda ........li olmakla elestirilen ama ?adam? gibi dimdik ayakta kalip onurunu koruyan Trabzonspor yönetimi, öte yanda bilinmez hangi nedenlerle eski söylemleri unutup direktifle oy veren, ve ?Atatürk?ün takimiyiz? övünmeleriyle bilinen Fenerbahçe yönetimi. Farkinda misiniz, gökyüzü dumanlar içinde mavi olmayi unuttu hanidir. Ve omurganiz zedelenmeye baslamayagörsün, sizden ala dansöz bulunmaz olur.

Sizce Atatürk yasiyor olsaydi bu iki takimdan hangisini tutardi?

Iskoçlarin efsanevi savasçisi William Wallace?in bir cümlesiyle bitirelim: Herkes ölür, ama herkes gerçekten yasamaz.

www.sonsayfa.com

Yorum

• Trabzonspor kimsenin güdümüne sigmaz
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• artik hocaya hiç güvenim kalmadi.tamam takim bireysel cok hata yapti ama sen neden erdinçe bu kadar tahammül ediyosun.kalede neden ahmetle basliyosun.karagümrük maçini kurtaran bbizim kaleci tolga degilmiydi allah askina.nerde bu kaleci yedekteadem desen her aldigi topu rakibe atti.nasil bu kadar hataya tahammül edersin anlamamki.ben tv basinda çildirdim

afedersiniz ama hoca osurursa cemaat siçarmis.en iyi bu laf özetliyor heralde
            inadına TRABZON
            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi

artik hocaya hiç güvenim kalmadi.tamam takim bireysel cok hata yapti ama sen neden erdinçe bu kadar tahammül ediyosun.kalede neden ahmetle basliyosun.karagümrük maçini kurtaran bbizim kaleci tolga degilmiydi allah askina.nerde bu kaleci yedekteadem desen her aldigi topu rakibe atti.nasil bu kadar hataya tahammül edersin anlamamki.ben tv basinda çildirdim

afedersiniz ama hoca osurursa cemaat siçarmis.en iyi bu laf özetliyor heralde

Peki Tolga galatasaray maçinda nasildi sence
              Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• Tolga dis agrisi yüzünden 3 sise serum almis geceyi uykusuz geçirmis yaziyordu gazetenin biri ondandir belki
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• tolgayi tek maçla mi yargiliyosun sen. o maçta kim ne yaptiki.ayrica hiç oynatmadigin kaleciyi 20.000 kisinin içine birakiyosun.öyle bir maç ki zaten defans berbat.orta saha yok.tolganin o maçta tek hatasi var.diger toplar zaten 90 lara gitti.yapicak hiçbisey yoktu.
                  inadına TRABZON
                  ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildi
                    Erdinç bunu her kayseri macinda yapiyor.Memleketi oldugundan mi nedir tüm kayseri maçlarinda kötü oynuyor.Bu sezonun ilk macinda Trabzonda 2-1 kazandigimiz macda kayserinin attigi gol Erdinç'in ikrami.Kupa macinda yedigimiz 3 golun 2si Erdinç'in ikrami

kayserili oldugundan etkilenmis olabilir az biraz ancak erdinc böyle hatalari ilk defa yapmiyor, sadece kayseri maclarinda yapmiyor, oysa kac yildir ts de alismasi gerek, tolga gidince defans düzeni getirmesi gerek ama kislik olmadigindan, kendini daha bulamadigindan, segirciye tepki verecegim diye rövasta yapma hedefi olan biridir, ayni mehmet yilmaz ve jun gibi kendine gelmesini beklememiz gerekirki bence bizde bekleyecegine gitsin baskalarini bekletsin, ha belki gidince akli ve kisiligi basina gelir.

erdinc ancak yedek kalabilecek kapasitede.
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• her sey kader abicim. O oynasaydi ne olurdu bu oynasaydi ne olurdusu yok. Haticeye deil neticeye bakcan. Artik önümüze bakiyoz. Futbolcular gibi konustum son cümlede[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                      Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• 2 avans 4'te biter

Trabzonspor, Kayseri deplasmaninda 22. dakikada 2-0'i yakaladi. Ama sari-kirmizili ekip, 13 dakikada buldugu 4 golle üç puani kapti.

Ertugrul Saglam'in Kayserispor'u kuskusuz bu sezonun en flas takimi. Sezon basinda "Ligde kalma mücadelesi verir" denilen sari- kirmizili ekip, ilk yariyi 3. bitirince bir anda dikkatleri üzerine çekti. Ama ikinci yarinin ilk karsilasmasinda taraftarlari onlari yalniz birakti. Kayseri'nin ayazi bu durumun sebebi olabilir belki... Ancak Saglam ve ögrencileri bundan daha fazlasini hak ediyor. 25 Ekim 2005'te Avni Aker'deki kupa maçini Kayserispor 3-0 kazanmisti. Bordo-mavili ekip, o karsilasmayi unutmamis olacak ki, mücadeleye hizli girdi. Ve 10'da Fatih Tekke'nin golüyle öne geçti. 22'de Szymkowiak'in penaltisiyla farki ikiye çikardi. Fakat o maçi unutmayanlar sadece onlar degildi. O gün Yattara'nin karsisinda lisansini yirtmayi bile düsünen Fatih Ceylan'in atesledigi Kayseri, 31'de Erdinç'in Bülent'i düsürmesiyle penalti kazandi. 32'de Yordanov bu vurusta golü buldu. 39'da Gökhan skoru esitledi: 2-2... 42'de Mehmet Topuz kafayla ev sahibini öne geçirdi. 45'te Ahmet Sahin geri pasta jeneriklik (!) bir hata yapti. Hatayi affetmeyen Gökhan Ünal, sonucun 4-2 oldugunu ilan etti ve 15. golüne imza atarak krallikta zirveye oturdu. Aksiyonun doruga çiktigi ve alti golün izlendigi ilk yari tam bir Quentin Tarantino senaryosu gibiydi. Ikinci yari ise agir aksak bir Gus Van Sant filmine döndü. Madem sinemadan laf açildi o zaman yazinin basina dönelim... Ve tüm futbolseverleri Ertugrul Saglam'in genç oyuncularla çektigi bu "bagimsiz filmi" izlemeye ve alkislamaya davet edelim. Trabzonspor'un hocasi Halilhodziç de sinemayi seviyorsa, muhtemelen onun da aklina bir Van Sant filmi geliyordur.... Hani su Kurt Cobain'in ölüme gidisini anlatan film: "Son Günler"
                        Ismail ANNIKIZIL/sabah.com.tr
                        Ukala adam sana maç yorumu yaptiranda kabahat [img]smileys/smiley21.gif[/img]
                        Edited by: Travelair

Yorum

• İlk olarak zedboysts tarafından gönderildi

her sey kader abicim. O oynasaydi ne olurdu bu oynasaydi ne olurdusu yok. Haticeye deil neticeye bakcan. Artik önümüze bakiyoz. Futbolcular gibi konustum son cümlede[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

ula bizda hep önümüze bakayruk utancimizdan kafamizi kaldirdigimizmi var....[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu yazi Cumartesi Hürriyet ekinden, yeni degil ama ibret alinmasi gereken enfes bir hikaye sizinle de paylasmak istedim

Yorgo KIRBAKI ykirbaki@hurriyet.com.tr

Idealist futbolcu patron olursa

Demis Nikolaidis 1973 yilinda Almanya?da dogdu. Ailesi Yunanistan?a döndügünde dört yasindaydi ve alti yil sonra Bati Trakya?da Dedeagaç?ta futbola basladi.

1993 yilinda Atina?ya gelerek Apollon takimina transfer oldu. Yetenekleri hemen fark edildi. Büyük paralar önerildi ama onun akli fikri ve gönlü AEK takiminda top kosturmakti. Renk aski öyleydi ki, omzuna koskocaman çift basli kartal amblemini, AEK?nin amblemini dövme yapmisti. O zamanlar birinci ligdeki Apollon?da maçini oynar, dogru dürüst dusunu bile almadan AEK?nin maçini izlemeye kosardi.

Takvimler 1996?yi gösterdiginde rüyasi gerçeklesti. AEK formasi ile 266 maçta tam 177 gol atti. Hiçbir lig sampiyonlugu yasamamasina- yasatmamasina- ragmen, sari-siyahli taraftarlarin idolü haline geldi.

Kizilderili gibi tiras ettigi saçlariyla her gol atisinda fanatik taraftarlarin bulundugu tribüne kosar, tirmandigi tel örgüleri delicesine sallardi. 2003?te Ispanya?ya gitti, Atletico Madrid?e. Gurbette de basarili bir grafik çizdi çizmesine de, AEK aski yüzünden kramponlarini erken asti.

Yunanistan?in ünlü ses sanatçilarindan Despina Vandi ile evli olan Demis?in futbol ve AEK takimi ile iliskisinde ilk perde özetle böyle. Ikinci perdeye geçmeden Yunan futbolu hakkinda bazi bilgiler aktaralim.

Türkiye?de de oldugu gibi bu diyarda da üç büyüklerin bulunmasina ragmen son 10 küsur yilda sampiyonluklar Olimpiakos ve Panatinaikos?un tekelinde. Eh, ilkinin baskani Yunanistan?in "Sabanci"si Kokalis, ikincisinin de Yunanistan?in "Koç"u Vardinoyanis ailesi olunca öteki takimlara pek bir sey kalmiyor. Kör olasi kurulu düzen öyle iste...

Üçüncü büyük AEK?ya gelince, onca yil ne para vardi kasasinda ne de dogru dürüst bir yönetimi. Gelen de giden de hep kendi cebini doldurmayi düsünüyordu sadece. Iki yilda bir yönetim degisiyor ve her yönetim takimda sivrilen futbolculari sattiktan sonra "eyvallah" diyordu. Her defasinda umutlari bosa çikan taraftar ise daha bir hirçinlasiyor, daha bir "holigan"lasiyordu. AEK ikide bir ceza yiyor, Atina?nin varos semti Nea Filadelfia?daki sahasi ikide bir kapatiliyordu.

Demis Nikolaidis, bir yandan Madrid?de top kostururken, bir yandan da aski AEK için çözüm yollari ariyordu. Hem kendi parasi, hem de birkaç zengin isadaminin finansörlügü sayesinde bir gün takimin hisselerinin yüzde 51?ini ele geçirmeyi basardi. Iste ayni gün de futbolu birakti.

5 Temmuz 2004?te gönlündeki takimin baskani olarak ise koyuldu. Ilk isi Yunan devletiyle pazarlikti. "Bakin beyler, takim batmis. Borç içinde yüzüyor. Eger alacaklarinizin bir bölümünü istiyorsaniz, hacizleri durdurun ve batik anonim sirketleri kurtarma yasasini artik bir futbol takimina da uygulayin" dedi. Devleti ikna etti.

Ikinci isi fanatik taraftarlardi. "Bakin beyler. Bu takimi benden fazla sevemezsiniz. Her maçta olay çikarmayi unutun" dedi. Hemen ardindan baskan olarak gittigi ilk maçta olay çikaran taraftarlarin kimliklerini tespit ederek, polise ihbar etti. Bu da yetmedi, taraftarin taskinligi nedeniyle takim para cezasina çarptirildiginda, faturayi taraftar derneklerine ödetti. Taraftari ikna etti.

Üçüncü isi de futbolculardi. "Bakin beyler, bu takimin tarihi büyük, formasi agir. Istemeyen gider. Bu takimdan en son gidecek kisi ise teknik direktördür" dedi. Itiraz edenin gözünün yasina bakmadi. Futbolculari da ikna etti sonunda.

AEK geçen yil sampiyon olamadi ama eldeki futbolcularin klasi göz önüne alinirsa en iyi futbolu oynadi. Bu sezon da öyle ahim sahim transferler yapmadi ama Brezilyali Rivaldo gibi bir sürü yildizi barindiran lider Olimpiakos?un sadece üç puan gerisinde.

Demis Nikolaidis futbolcu iken AEK?nin David Beckham?i sayilirdi. Simdi baskan koltugunda, 11. yüzyildaki Ispanyol halk kahramani Rodrigez Diaz?a yani El Cid?e benzetiliyor.

Yorum

• Travelair AEK örnegi cok güzel, özellikle teknik direktör durumu, kimin önce gitmesi gerekdigini gösterir.

AEK istanbul asilli olan takim degilmidir ? Eskiden istanbuldaydi ?
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak hamsi28 tarafından gönderildi
                                İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi
                                İlk olarak saaalih tarafından gönderildi

telegolde hasan dogan açiklamalari .............liktir baskanimiz a diyet ödeyecekmis haluk ulusoy kendi yaptiklari ni unuttular papila faciyasinda gökdeniz önce milli takimda oynattilar sonrada trabzonspor nolursa olsun dediler gökdenize ceza verdiler oynatmasaydilar milli maçta cezasi erken bitecekti fener li semihin 3 maç cezasi fenerin forveti yok diye kalkti isviçrede bizi rezil ettiler ÖNCE BUNLARIN HESABINI VER HASAN DOGAN ondan sonra trabzonspor baskani ve haluk ulusoya laf at kendileri hasan dogan kendini ne saniyorsun sen trabzonspor ve baskanin adini nasil azina alabiliyorsun GEÇEN SENEYI UNUTMADIK BIZ TRABZONSPOR U YIKAMIYACAKSIZ HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK TRABZONSPOR[img]smileys/smiley32.gif[/img]

hiç sevmesemde Melih Gökçek lafi soktu zaten ona "o ............ kendi seçildiginde diyet ödemis demekki."[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Melih Gökçek içimden geçenleri söylemis. Ben izlerken uyumusum. Programa mi baglandi?
                                evet programa baglandi.hasan dogan'a cevap verip kapatti
                                Alper PEKEN
                                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

Yükleniyor...
                                X