Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dereli, Alex?e hayran

Sambaci?yi cezali duruma düsüren Dereli maçtan sonra Alex?in formasini aldi.

Maç trafigi yogunlastikça Fener?de her hafta bir oyuncu cezali duruma düsmeye basladi. Appiah, 4 sariya ulastigi için Malatyaspor karsilasmasinda oynamazken, dün de kart gören Alex cezali hale geldi. Brezilyali futbolcu Diyarbakirspor ile deplasmanda yapilacak maçta forma giyemeyecek. Karsilasmada, Sambaci oyuncuya sari kart göstererek cezali duruma düsmesine neden olan hakem Selçuk Dereli ise, maçtan sonra Alex?in yanina gelerek formasini istedi. Dereli maçtan sonra, ?Fener tribünlerde tepkiler vardi ama küfür yoktu. Böyle tepkilere her zaman açigiz? seklinde konustu.

Yorum yok...[img]smileys/smiley5.gif[/img]
    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Dün aksam da eski mhk baskani Kanald'deki programinda söyle diyordu:

"Tamburdereli Tamburdereli öyle kolay degil Fenerbahçe soyunma odasina girmek heheytt" [img]smileys/smiley7.gif[/img]Edited by: Travelair
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak KRALL61 tarafından gönderildi
        arkadaslar onu bunu birakinda bjk nin altyapisinda minik takimda herhalde 10 yasinda bir cocuk varki, yemin ediyorum gelecekte ronaldinhooo olur, belki dun aksam telegolde izleyen olmusturcocuk resmen ronaldinhoo yaaa ne calimlar atiyor o oyle
        10 yillik profesyonel imza attirdilar [img]smileys/smiley32.gif[/img],

Evet demin izledim gerçekten istikbali parlak Allah nazardan saklasin. Bundan 1 2 sene önce Bjk kanalinda altyapi antrenörleri bahsediyordu dünyanin en iyi topçusunu bulduk ailesi biraz zorda onlari halledip takima baglayacagiz diye. Bilemiyorum bu çocukmuydu çok oldu.

Benim sahsen bu kalitedefutbol oynayan çok dostum oldu ama hepsi bir sekilde silindi gitti harcadilarkendilerini belki de mecbur kaldilar. Hele üçü vardi ki ah ah....Umarim bu yavrunun elinden tutulur istikbali parlak olur
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak KRALL61 tarafından gönderildi
          arkadaslar onu bunu birakinda bjk nin altyapisinda minik takimda herhalde 10 yasinda bir cocuk varki, yemin ediyorum gelecekte ronaldinhooo olur, belki dun aksam telegolde izleyen olmusturcocuk resmen ronaldinhoo yaaa ne calimlar atiyor o oyle
          10 yillik profesyonel imza attirdilar [img]smileys/smiley32.gif[/img],
          Harbi yaa o çocugu ben de gördüm inanilmaz hareketler yapiyo ya

Yorum

• Kaynak: trabzonspor.com

Gelecegin Yildizlari Futbol Söleni basladi
            Trabzonspor ve Trabzon Milli Egitim Müdürlügü?nün ortaklasa düzenledigi ?Gelecegin Yildizlari Futbol Söleni? bugün saat 14.00?te Valilik binasi önünde düzenlenen törenle basladi.

Törene Yönetim Kurulu Üyelerimiz Muzaffer Ermis ve Ahmet Ugur Zihni, Milli Egitim Sube Müdürü Mustafa Özçaglayan ile okul müdürleri, ögretmenler, ögrenciler ve veliler katildi.

23 Nisan etkinlikleri kapsaminda yapilan ve ilkögretim okullarinin futbol takimlari arasinda düzenlenecek olan turnuvaya merkezden 33, ilçelerden 12 olmak üzere toplam 45 takim katiliyor. Futbol söleni TFF Haluk Ulusoy Tesisleri?ndeki Suni Çim Saha?da oynanan karsilasma ile start aldi.

Turnuvada toplam 9 grupta yapilacak ilk maçlar sonunda ilk 24?e kalan takimlar kendi arasinda final karsilasmalari yapacak. Final 23 Nisan 2006 tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadyumu?nda oynanacak.

Yorum

• "Vallahi helal olsun!"
              Her takim gibi Trabzonspor?da yenilir elbet.
              Senin çektigin sut auta gider, kaleci kurtarir gol olmaz da,
              Rakibininki girer kalene de yenilirsin.
              Yenilirken de en azindan formani terletirsin,elinden geleni yaparsin!.
              Bir de dünkü Trabzonspor?a bakalim.
              Yahu arkadas, bir takim istese bu kadar kötü futbol oynayabilir mi?
              Ya da bir takim hiç idman yapmasa da,
              futbolcular kramponlarini kapip maçtan maça stada kossa ve ilk giden on bir kisi sahaya çiksa,
              bundan kötü futbol sergileyebilirler mi?
              Kesinlikle hayir!
              Gol umudu olarak Fatih?i ileride birakmisiz ama,
              Saginda Yattara, solunda Djokaj var mi yok mu belli degil.
              Szymek ise hiç yok.
              Hüseyin, Hasan ya yana ya geriye oynamaktan bir türlü bikmiyor.
              ve tabi ortaya futbol adina hiçbir sey çikmiyor.
              Buna karsin ilk dakikalarda iki ,üç pozisyon var gol olabilecek.
              Birinde Fatih alti pastan topu disari atti,
              diger ikisinde baska zaman olsa topu kimseye vermeyecek Yattara tek pas sevdasina kapildi,
              paslar rakibe atildi!
              Bunlardan biri gol yapilabilse de öne geçilse sonuç degisir miydi?
              Degisebilirdi.
              Sonuç degisebilirdi ama, degismeyecek bir gerçek var ki dün açikça görüldü bir kez daha.
              Biran önce Vahit Hocaya tesekkür edilmeli hizmetleri için.
              Çünkü takimin durumu bir yana inatlasmaya basladi milletle!
              ?Oynar? denilenleri inatla oynatmiyor,
              ?Oynamaz ?denilenlere sürekli forma veriyor.
              Takimin patronu o ya!
              Her hafta kanitlamaya çalisiyor bunu.
              Bir de su var tabi;
              Bu takim bu futbolla milleti stadyuma ya da televizyon basina çekiyor ya
              Helal olsun!
              Tek gol umudu Cenk olan ancak bu futbolcunun adeta yürümesine karsin yinede Erciyes?ten gol yemeyi becererek sahadan yenik ayrilmak bir yana,
              90 dakikalik istirabi futbol diye bize yutturdular ya,
              Vallahi de, billahi de gerçekten helal olsun.!
              Ben Temel?in safligini fikralar da bilirdim.
              Yaniliyor muyum yoksa!?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Kaynak: trabzonspor.com

Gelecegin Yildizlari Futbol Söleni basladi
                Trabzonspor ve Trabzon Milli Egitim Müdürlügü?nün ortaklasa düzenledigi ?Gelecegin Yildizlari Futbol Söleni? bugün saat 14.00?te Valilik binasi önünde düzenlenen törenle basladi.

Törene Yönetim Kurulu Üyelerimiz Muzaffer Ermis ve Ahmet Ugur Zihni, Milli Egitim Sube Müdürü Mustafa Özçaglayan ile okul müdürleri, ögretmenler, ögrenciler ve veliler katildi.

23 Nisan etkinlikleri kapsaminda yapilan ve ilkögretim okullarinin futbol takimlari arasinda düzenlenecek olan turnuvaya merkezden 33, ilçelerden 12 olmak üzere toplam 45 takim katiliyor. Futbol söleni TFF Haluk Ulusoy Tesisleri?ndeki Suni Çim Saha?da oynanan karsilasma ile start aldi.

Turnuvada toplam 9 grupta yapilacak ilk maçlar sonunda ilk 24?e kalan takimlar kendi arasinda final karsilasmalari yapacak. Final 23 Nisan 2006 tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadyumu?nda oynanacak.

ISTE GELECEK BURDA

Yorum

• 28 ve 29. Haftalarin programi açiklandi
                  Turkcell Süper Lig'de 28 ve 29. Haftalarin programi bugün Türkiye Futbol Federasyonu tarafindan açiklandi. Programa göre, takimimiz Denizlispor'la kendi sahasinda 2 Nisan 2006 Pazar günü saat 16.00'da karsi karsi karsiya gelecek. Ertesi hafta pazar günün oynanacak Gençlerbirligi maçi ise 16.00'da baslayacak.

28.HAFTA

01 NISAN 2006 CUMARTESI
                  18.30 MKE ANKARAGÜCÜ - BESIKTAS (19 MAYIS)
                  20.45 GALATASARAY - GENÇLERBIRLIGI (ALI SAMI YEN)

02 NISAN 2006 PAZAR
                  14.30 MALATYASPOR - ANKARASPOR (INÖNÜ)
                  14.30 KAYSERI ERCIYESSPOR - SAMSUNSPOR (B.S.BELEDIYESI ATATÜRK)
                  14.30 VESTEL MANISASPOR - DIYARBAKIRSPOR (19 MAYIS)
                  14.30 KONYASPOR - KAYSERISPOR (ATATÜRK)
                  14.30 SIVASSPOR - ÇAYKUR RIZESPOR (4 EYLÜL)
                  16.00 TRABZONSPOR - DENIZLISPOR (HÜSEYIN AVNI AKER)
                  19.00 GAZIANTEPSPOR - FENERBAHÇE (KAMIL OCAK)

29.HAFTA

07 NISAN 2006 CUMA
                  20.00 DIYARBAKIRSPOR - GALATASARAY (ATATÜRK)

08 NISAN 2006 CUMARTESI
                  16.00 ANKARASPOR - GAZIANTEPSPOR (19 MAYIS)
                  19.00 BESIKTAS - MALATYASPOR (BJK INÖNÜ)

09 NISAN 2006 PAZAR
                  14.30 ÇAYKUR RIZESPOR - VESTEL MANISASPOR (ATATÜRK)
                  14.30 KAYSERISPOR - MKE ANKARAGÜCÜ (B.S.BELEDIYESI ATATÜRK)
                  14.30 SAMSUNSPOR - KONYASPOR (19 MAYIS)
                  14.30 DENIZLISPOR - KAYSERI ERCIYESSPOR (ATATÜRK)
                  16.00 GENÇLERBIRLIGI - TRABZONSPOR (19 MAYIS)
                  19.00 FENERBAHÇE - SIVASSPOR (FB SÜKRÜ SARAÇOGLU)
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• elimizden kaçirmazsak gelecek orada evet..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

elimizden kaçirmazsak gelecek orada evet..

% 100 dogru.
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• ya bu ne ya bir maçimiz da aksam olsun beeeeeeeeeeeee

hep pazar 4teeee yeter artikkkk

Yorum

• İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi

ya bu ne ya bir maçimiz da aksam olsun beeeeeeeeeeeee

hep pazar 4teeee yeter artikkkk

Nerden çikti bu yil bu 16:00 dalgasi yaa[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Konyaspor maçinin hakemi Bülent Yildirim
                            Turkcell Süper Ligi?nde çarsamba ve persembe günü oynanacak 19. hafta erteleme maçlarini yönetecek hakemler belli oldu. Buna göre, ekibimizin 30 Mart Persembe günü H.Avni Aker Stadi?nda oynayacagi Konyaspor karsilasmasini Bülent Yildirim?in yönetecegi açiklandi.

MHK?den yapilan açiklamaya göre, erteleme maçlarinda düdük çalacak hakemler söyle belirlendi:

29 Mart Çarsamba
                            14.30 Gençlerbirligi-Ankaraspor: Hakan Sivriservi
                            14.30 Vestel Manisaspor-Malatyaspor: Oktay Demiray
                            14.30 Samsunspor-Çaykur Rizespor: Cüneyt Çakir
                            14.30 Kayseri Erciyesspor-Kayserispor: Özgüç Türkalp
                            14.30 Sivasspor-Gaziantepspor: Hüseyin Göçek
                            16.30 Denizlispor-Besiktas: M.Selçuk Dereli
                            20.00 Galatasaray-Ankaragücü: Yunus Yildirim

30 Mart Persembe
                            16.30 Trabzonspor-Konyaspor: Bülent Yildirim
                            20.00 Diyarbakirspor-Fenerbahçe: Yilnur Önen
                            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• gelecegin yildizlarini da görüyoruz simdiki yildizlarida. yildiz demeye bin sahit lazim. önemli olan kafalarinin yildiz olmasi............ yildizlar sahada podyumda gezen mankenler gibi yürüyorlar.adamlarda ruh yok inanc yok. bu takima yeterince destek olduk zannediyorum. ama görünüyorki faydasi olmuyor. simdi protesto zamani. trabzon taraftari eski halini almali ölümüne sevmeli, herzaman öyle oldu, ama gerektigi zaman en agir tepkiyi göstermeli.belliki bunlar taraftarin dilinden anlamiyor.cincon sampiyonluga oynuyor ama bos trübinlere oynuyor. hasan sasa ana avrat küfür ediyorlar ama o sahada görevini yapiyor. biz neyapiyoruz hermac trübinleri dolduruyoruz, herseye ragmen destek veriyoruz onlarsa bizi üzmeye devam ediyorlar. yazik bordomavi formayi kimler sirtliyor.
                              seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                              asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• Taraftar bazi oyunculari ele$tiriyor, bazilarida oyunculari koruyor, sanki üzerlerinde $ampiyonluk sitresi varda bir dahaki maca moralleri bozulacak, sadece onlardan istenen uef ya katilmak, onlarda sanki inadina siz istiyorsaniz bizde yapmiyoruz havasinda oynuyorlar. Biz bunlara kar$i nasil bir yaptirim uykulayabiliriz? ilk akla gelen maclara gitmemek.
                                Yönetim hep iyi futbolcular alacagiz diyor, diyorda bir takimin iskeieti olur bir kac oyuncu eklenince iyi bir takim cikar ortaya, $u anda ben öyle bir $ey göremiyorum. $enol Güne$ sezon ba$inda güzel bir aciklama yapmi$ti, cok ho$uma gitti. artik dedi, taraftara dogrulari söyliyecegiz, ömrü yetmedi bizde dogrulari ögrenemedik.Belki ömrü yetseydi yine ögrenemiyecekdik ama en azindan iyi niyetli olu$u bir tesellimiz olurdu.Dogrular anlatilsa kimin ne kaybi olur, taraftarmi azalir, gelirlermi dü$er, yada yöneticilerimizin itibarimi sarsilir?
                                Vahid hocanin futbol anlayi$i ele$tiriliyor,daha dogrusu taraftarin gözünde disiplin anlayi$i takdir ediliyor, demekki orada bir disiplin bo$lugu vardi, geriye ne kaliyor futbolcularin kendi i$lerini ciddiye alip futbol oynamalari, ortada futbolda olmadigina göre, demeki bize disiplin yaramiyor, o zaman bu hocayi gönderip yerine futbolculara sonsuz özgürlük taniyan bi hoca alalim.Bu saatten sonra Vahid hoca zaten kalamaz, oyuna bir katkisi olmadigi gibi dogrularida söylemeye ba$ladi, örnegin, hanki hoca gelirse gelsin bu takimi $ampiyon yapacagim derse inanman diyor. Zaten hic bir hoca $ampiyon yapacagim demiyor, diyemezde, hedf $ampiyonluktur derler. Kim olursa olsun futbolcuya hic bir taviz vermiyeceksin, verdinmi i$in biter, Trabzonda sonsuz tavizler verildi, ve ipin ucu kacti. ikinci ba$kan dediki biz burada olsaydik hicbir futbolcumuzun ba$ina bu gibi $eyler gelmezdi, dogru olabilir belki.$imdi firsatlari var, futbolcuya dayali düzeni yikarlarsa ba$arili olurlar, yoksa i$leri cok zor, bizide onlara inanmak zorundayiz, yalan söyleseler bile, cünkü ortada cok sevdigimiz bir TRABZONSPOR var.

insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

Yükleniyor...
                                X