Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi
    İlk olarak tsasik tarafından gönderildi

erdinç bu tu takimda yeri yok.insan bukadarmi isteksiz oynaya bilir.onun yaptigi bireysel hatalar digr futbolcularida demoralize etti.kesinlikle gitmesini istiyorum.ufukhanda beke alinmali.adem koçak birtane bile olumlu pas yapaamadi.oyuna bir türlü adapte olamadi.inanamiyorum ya.bir takim bukadarmöi isteksiz oynayabilir.giydikleri oformalari onlara yakistiramiyorum.

bence asil sorun kalede....

1. gol hariç bütün gollerde hatasi var. kaleye 5 defa top geldi birisini çizgiden çikardilar 4 ü gol oldu. ondan sonrada takim demorolize oldu. erdinç adem isi degil bu bize acile iyi bi kaleci lazim....

kaleci sorunumuz oldugu asikar ama 4. gol hariç hiçbir golde pek hatali degildi... 2. ve 3.gollerde ise benim adasin dibur erdinç in kademe hatasi vardi ilk üç gol bu beyfendi yüzünden yenilmistir, haa birtek 4. golde kalecinin hatasi var dedim o da en büyük hatayi yapip gardimizi düsürdü
    TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi
      İlk olarak saaalih tarafından gönderildi

telegolde hasan dogan açiklamalari .............liktir baskanimiz a diyet ödeyecekmis haluk ulusoy kendi yaptiklari ni unuttular papila faciyasinda gökdeniz önce milli takimda oynattilar sonrada trabzonspor nolursa olsun dediler gökdenize ceza verdiler oynatmasaydilar milli maçta cezasi erken bitecekti fener li semihin 3 maç cezasi fenerin forveti yok diye kalkti isviçrede bizi rezil ettiler ÖNCE BUNLARIN HESABINI VER HASAN DOGAN ondan sonra trabzonspor baskani ve haluk ulusoya laf at kendileri hasan dogan kendini ne saniyorsun sen trabzonspor ve baskanin adini nasil azina alabiliyorsun GEÇEN SENEYI UNUTMADIK BIZ TRABZONSPOR U YIKAMIYACAKSIZ HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK TRABZONSPOR[img]smileys/smiley32.gif[/img]

hiç sevmesemde Melih Gökçek lafi soktu zaten ona "o ............ kendi seçildiginde diyet ödemis demekki."[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Melih Gökçek içimden geçenleri söylemis. Ben izlerken uyumusum. Programa mi baglandi?
      Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Erdinç bunu her kayseri macinda yapiyor.Memleketi oldugundan mi nedir tüm kayseri maçlarinda kötü oynuyor.Bu sezonun ilk macinda Trabzonda 2-1 kazandigimiz macda kayserinin attigi gol Erdinç'in ikrami.Kupa macinda yedigimiz 3 golun 2si Erdinç'in ikrami
        İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Hasan Dogan'in daha içinde çok tuttugu seyler var. Benceevine dönHasan Doganci. Siyasetin futbolun içinde ne isi var? Sizin akliniz ancak böyle fitne fesat seylere çalisiyor. Geçmiste oldugu gibi
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hasan Dogan'in rezilligine bakin

Kaynak:radyospor.com

Futbol Federasyonu Eski Baskanvekili Hasan Dogan, çok ilginç iddialar ortaya atti! 19 Ocak seçiminde zarar gören isimlerin basinda gelen Hasan Dogan, futbolun yeni patronu Haluk Ulusoy?a kin kustu ve beraberinde, Ankaraspor Onursal Baskani Melih Gökçek ile Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak?i karsisina aldi... Dogan ??Futbol Federasyonu tamamen, Melih Gökçek ve Nuri Albayrak?in kontrolüne geçmistir?? dedi. Melih Gökçek?in cevabi da yenilir yutulur cinsten degildi...

Iste Telegol?de Star Spor Müdürü Serhat Ulueren?e konusan konusan Hasan Dogan?in, tespit ve medyumlari aratmayacak nitelikteki tahminleri:

*Haluk Ulusoy?un seçimi kazanmasinda Melih Gökçek ve Nuri Albayrak büyük, rol oynadi, bu ikilinin 30 civarinda oyu var...

*Herkes bir sekilde kendi görüsü dogrultusunda bi tavir koydu.. ........ topyekün bir tavir koysa Ulusoy kazanamazdi..

*Bugün bütün yorumcular, iktidarin Ulusoy?a karsi kaybettigini söylüyor; Albayrak ve Gökçek ............?ye geçti de haberimiz mi olmadi?

*Haluk Ulusoy diyet borcu ile iktidar olmustur, Allah O?na kolaylik versin...

*Futbol Federasyonu tamamen bu iki kisinin kontrolüne geçmistir. Yarin hatalar oldugunda ya Ankaraspor-Trabzonspor memnun olmayacak ya da digerleri...

*Bu destegin karsiliginda bir beklenti olusacak.Haluk Ulusoy tahmin ediyorm Haziran?i geçmez, gider..

*Baskan adayi olmadigim için pisman degilim, çünkü baskan olsaydim sayin Basbakan daha çok yipratilirdi. Ama aday olsam kazanirdim...

*Maddi olarak çok iyi bir federasyon biraktik. Insallah bu pararalari dogru bir biçimde kullanirlar.

VE SÖZ GÖKÇEK?DE...

Telegol?e kendi istegi ile katilan Ankaraspor Onursal Baskani ve Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Melih Gökçek, kisa süren konusmsinda Hasan Dogan?a sert ve ??ince?? mesajlar gönderdi:

MELIH GÖKÇEK?DEN HASAN DOGAN?A ??ETEK GIY?? IMASI...

*Sayin Dogan ??Albayrak ve Gökçek ............?ye geçti de haberimiz mi olmadi?? gibi laflar ediyor. Kimse Hasan Dogan?a ...... adina konusma hakki vermez, bana da vermez. Ancak ......?lilere sorun, kalibimi basarim; ??Olusan rahatsizliklarin %90?i Hasan Dogan?in yüzündendir?? diyecekler!

*Kendileri seçilselerdi diyet olarak Ankaraspor?u küme mi düsüreceklerdi?

*Hasan Dogan konusmalarinin stir aralarnda ?Dünya görüsüm Melih Gökçek?e uymaz, Melih Gökçek?le ayni safta olmadigim için onur duyuyorum? dedi. Hasan Dogan?in sahsiyla ayni safta olmamak benim için de onurdur. Dünya görüsümüzle ilgili konusmayayim ama Hasan Dogan?in nasil bir yapida oldugunu ortaya koyacak bir olay anlatayim:

Bes kisilik bir grupta, yeni yönetimde olmasi gerektigini söyledim. Kendisi de bana aynen ??Bugün veya yarin yapilacak seçimde, gerek baskan adayi, gerek ikinci kisi olarak hiçbir yönetimin içerisinde yer almayacagimi defalarca dile getirdim. Eger seçime girersem, bunu basin mensuplarina izah edemem. Bana ?etek giy? derler?? cevabini verdi. Ve Hasan Dogan Seçime girdi, takdirini kamuoyuna birakiyorum...

Besiktas da Ulusoy'u destekledi Besiktas'li Hasan Dogan. Ama basarisizligini hükümetine anlatmak çok zor olacak degil mi?

Edited by: Travelair
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu jun meselesi fazla uzadi yönetimin bu hafta içi mutlaka transfer yapmasi lazim bu ne rezilliktir yaaa kayseriye karsi atagimiz yok [img]smileys/smiley7.gif[/img]
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Halilodziç_in gitmesini isteyenere bi türlü akil sir erdiremiyorum. Bu adam paslanmis oyunculari ayaklandirdi . Örnegin Hüseyin. k.a.z.m.a.dedigim bu oyuncu Halilodziç sayesinde yeniden düzeldi. Simds takimda en sevdigim oyuncu oldu. Fatih'ten bile çok seviyorum Hüseyin'i. Fatih zaten artsit her pozisyonda faul diye yerden kalkmiyo, takimi yavaslatiyo!! Halilodziç ne yapsin peki. Erdinç savunmadaki hatalarini kayseriye hediye etti. Halilodziç ne yapsin maça girip dövsün mü adami. Adamin yaptigi hatalari engelleyemezsin ki. Zaten orta da hata falan yok resmen kasti yapti herseyi. Celaleddin zaten yorgunluktan topa kosamiyo. Halilodziç ne yapsin!!!!... Ahmet Sahin yerine tolga oynasaydi ne olurdu. Galatasaray maçindan hatirlayin. Artik halilodziç gitmeli niye gitmeli ben ve bir kaç taraftar seviyo diye gitmeli. Kimse destek çikmazsa Halilodziç'e gitmeliEdited by: zedboysts
                Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• Iste bunlar yine dönüp gelip Halilhodzic'in alternatifim yok sözüne takiliyor. Demek birtakim futbolcular bu takim kadro darliginda oldugu için kendilerini nimetten sayiyor ve o bu parayi aliyo ben niye almiyorum veya ben oynamasam kim oynayacak havalarina sokuyor kendini

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                    Iste bunlar yine dönüp gelip Halilhodzic'in alternatifim yok sözüne takiliyor. Demek birtakim futbolcular bu takim kadro darliginda oldugu için kendilerini nimetten sayiyor ve o bu parayi aliyo ben niye almiyorum veya ben oynamasam kim oynayacak havalarina sokuyor kendini

Evvvet iste tam anlamiyla bu [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• birakin bu halilhodzic gitsin meselesini adam mi cikip oynayacak..diyeceksiniz hatalari oldu basim gozum ustune ama bu takimdaki bazi oyunculari ve gencleri o tekrar hayata döndurdu..

Yorum

• Travelair[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• YA bu maçta bizi yakan adan Erdinç di tamam da 70 küsür dakka bu adama dayananHalilhodziç IN HIÇ MI SUÇU YOK.adam yol geçan hanina dönen sol kanat ve o Erdinç e bu kadarnasil tahammül etti.zamaninda Milan i alsa bu maç gidermiydi soruyorum size.
                          bordomavi.net
                          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• milan in eksigi vardi kondisyon olarak ondan son 20 dakika soktu gibime geliyor vahid hoca...

Yorum

• İlk olarak ugur 61 tarafından gönderildi
                              YA bu maçta bizi yakan adan Erdinç di tamam da 70 küsür dakka bu adama dayananHalilhodziç IN HIÇ MI SUÇU YOK.adam yol geçan hanina dönen sol kanat ve o Erdinç e bu kadarnasil tahammül etti.zamaninda Milan i alsa bu maç gidermiydi soruyorum size.

ula usaklar erdinç hatalida kimi koyacakti hoca onun yerine adam varmiydida koymadi.....

tayfunlarla feridunlarla ufukhanlarla olacak is degil bu......

Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi

İlk olarak ugur 61 tarafından gönderildi
                                YA bu maçta bizi yakan adan Erdinç di tamam da 70 küsür dakka bu adama dayananHalilhodziç IN HIÇ MI SUÇU YOK.adam yol geçan hanina dönen sol kanat ve o Erdinç e bu kadarnasil tahammül etti.zamaninda Milan i alsa bu maç gidermiydi soruyorum size.

ula usaklar erdinç hatalida kimi koyacakti hoca onun yerine adam varmiydida koymadi.....

tayfunlarla feridunlarla ufukhanlarla olacak is degil bu......

Hiç birimizin çok fazla izleme imkani bulamadigi milan stafanov 10 dk.kaliginada olsa iyi gibi görünüyordu,saglam bi adama benziyor.
                                Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

Yükleniyor...
                                X