Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi

Travelair AEK örnegi cok güzel, özellikle teknik direktör durumu, kimin önce gitmesi gerekdigini gösterir.

AEK istanbul asilli olan takim degilmidir ? Eskiden istanbuldaydi ?

Evet Istanbul'dan göç eden Rumlarin kurdugu.Istanbul'dan tasidilar
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• @Travelair

Güzel yazi tesekkürler. Içimize su serptin.

Inadina Trabzonspor, inadina Idealist düsünce.
      Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• Turkcell Süper Ligi takimlarindan Sivasspor'un, Polonyali golcü Tomas Frankowski ve gurbetçi oyuncu Ünal Demirkiran ile prensipte anlastigi bildirildi.
        Kulüp genel menajeri Bülent Uygun, AA muhabirine yaptigi açiklamada, teknik direktör Werner Lorant'in istegi dogrultusunda, eksik mevkiler için yaptiklari çalismalar sonunda, Ispanya Ikinci Ligi'nde top kosturan Polonyali golcü Tomas Frankowski ve Almanya 2. Lig takimlarindan WFR Allen takimda forma giyen gurbetçi oyuncu Ünal Demirkiran ile prensipte anlasmaya vardiklarini kaydetti.
        Frankowski'nin imza atmak üzere bugün aksam saatlerinde kente gelecegini belirten Uygun, bu 2 oyuncuyu kadrolarina katmalarinin ardindan transferi tamamlayacaklarini söyledi.

Su Frankowski Zurawskinin takim arkadasi olan futbolcumu
        Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• Bahsi geçen olayi duymustum ama bu yazi hakikaten herseyi bir bütün halinde çok güzel anlatmis simdi bakiyorum geçmisimize de bu denli liderlik ruhuna sahip ve trabzonspor sevgisiyle dolu, bu kadar gözü kara bir futbolcumuz var mi geçmisten bu güne Demis'in yaptigini yapabilecek?

Su an Demis'in yaptigini yapabilecek bir yönetimimiz olsa kafi AEK'nin 2 yil önceki durumundan daha iyiyiz bence, hele bir titreyip kendimize gelebilsek...

Yorum

• İlk olarak ANJINSAN tarafından gönderildi
            Turkcell Süper Ligi takimlarindan Sivasspor'un, Polonyali golcü Tomas Frankowski ve gurbetçi oyuncu Ünal Demirkiran ile prensipte anlastigi bildirildi.
            Kulüp genel menajeri Bülent Uygun, AA muhabirine yaptigi açiklamada, teknik direktör Werner Lorant'in istegi dogrultusunda, eksik mevkiler için yaptiklari çalismalar sonunda, Ispanya Ikinci Ligi'nde top kosturan Polonyali golcü Tomas Frankowski ve Almanya 2. Lig takimlarindan WFR Allen takimda forma giyen gurbetçi oyuncu Ünal Demirkiran ile prensipte anlasmaya vardiklarini kaydetti.
            Frankowski'nin imza atmak üzere bugün aksam saatlerinde kente gelecegini belirten Uygun, bu 2 oyuncuyu kadrolarina katmalarinin ardindan transferi tamamlayacaklarini söyledi.

Su Frankowski Zurawskinin takim arkadasi olan futbolcumu

evet, Zurawski ve szymkowiak'in eski takim arkadasidir.
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• "HASAN DOGAN ACIZ VE ZAVALLI"

Hasan Dogan'in Trabzonspor'a yönelik elestirileri ortaligi karistirdi !.. Trabzonspor Kulübü 2. Baskani Ibrahim Haciosmanoglu Dogan'a ates püskürerek "Aciz, zavalli bir insanin ifadelerini görüyorum" dedi !..

IHA muhabiri Gökmen Sahin'in röportaji:

Trabzonspor Kulübü 2. Baskani Ibrahim Haciosmanoglu, dün aksam Star'da yayinlanan Telegol programinda kendilerine yönelik ithamlarda bulunan Futbol Federasyonu eski Baskan Yardimcisi Hasan Dogan'a sert tepki göstererek, "Bence konusan arkadasin yüz ifadesine baktigimiz zaman aciz, zavalli bir insanin ifadelerini görüyorum. Trabzonspor baskani ve arkasindaki ekibi, hiçbir seye diyet ödemez, hiç kimseye de kendisine diyet ödettirmez" dedi.

"TRABZONSPOR KIMSEYE DIYET ÖDEMEZ, ÖDETTIRMEZ"
              Hasan Dogan'in yaptigi "Haluk Ulusoy, Nuri Albayrak'a ve Melih Gökçek'e diyet borcunu ödeyecektir" açiklamalarini degerlendiren 2. Baskan Ibrahim Haciosmanoglu, "Bence konusan arkadasin yüz ifadesine baktigimiz zaman, ben sunu görüyorum. Aciz, zavalli bir insanin ifadelerini görüyorum. Trabzonspor baskani ve arkasindaki ekibi, hiçbir seye diyet ödemez, hiç kimseye de kendine diyet ödettirmez. Trabzonspor baskani, tarafli tarafsiz herkesin takdirini almistir. O kongrede bulundugu konum itibariyle sayin baskanimizla, ayni karede görünmek istemeyen insanlar dahi sayin baskanimiza gelmis, elini öpmedikleri kalmistir. Kendisiyle iftihar ettiklerini ve takdir ettiklerini, böylesine sözünün arkasinda duran bir adami yakin tarihte görmediklerini ifade etmislerdir. Simdi bu arkadasimiz Hasan Dogan denen efendinin, suçladigi ve zan altinda birakmak istedigi camia, Trabzonspor camiasi. Bu camialara böyle leke atmak, kulp takmak, iftirada bulunmak insanlarin yapacagi en büyük hatadir. Bu camiayi karsisina almak her baba yigidin harci degildir. Hele kendi gücü ile ayakta duramayan, kendi gücü ile ayakta durmasini beceremeyen, itici güçlerle kendisini ayakta tutan insanlarin böyle gaflet ve dalalet içinde bulunmalari çok büyük hatadir. Böylesine bir suçlamada, bulundugunuz zamanda, bu camianin içinde bir deli çikip, size bir sey yaptigi zaman bu bedeli Trabzon halkina, Trabzonspor camiasina mi ödeteceksiniz ? Belli bir seviyeye gelmis insanlari agizlarindan çikan kelimelere çok dikkat etmesi lazim" dedi.

Adi basbakanin adinin paralelinde geçen bir insanin söyledigi kelimelere çok dikkat etmesi gerektigini kaydeden Haciosmanoglu, "Çünkü yaptigi açiklamalarin sayin basbakanin da tasvip edecegini sanmiyorum. Konusmalarinin nerelere zarar vereceginin bilincinde olmasi lazim. Baktigimiz zaman da bu arkadas, bana bir bos çuvali ifade ediyor, içi doldurulmus bir bos çuvali ifade ediyor. Hasan Dogan'in düsünerek konusmasi lazim. Trabzonspor ikinci baskani olarak yönetime geldigimiz günden beri hak hakkaniyet ve adaletten bahsediyoruz. Bu tarafli olamaz. Bunlar tarafsiz olur ise güzeldir. Bize hiç kimse lütufta bulunamaz. Buna cesaret edemez. Trabzonspor kimsenin hakkinin yemez, kimseye de hakkini yedirtmez. Etrafindaki insanlarinda hakkini yenmesini müsaade etmez. Hasan Dogan'i Trabzonpor camiasi olarak kiniyoruz ve bu sözlerini düzeltmeye davet ediyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde sayin Dogan, 5'li gruplar toplandigi zaman Haluk Ulusoy Federasyon baskanligina adayligini açiklamadan bir gün önce o toplantida kendisi yok muydu ? Haluk Ulusoy'un baskan adayligini kendisi onaylamadi mi ? 24 saat sözünün arkasinda duramayan insanlarin halen bu ülkede konusma hakki var mi ? Kendisine sormak lazim. 'Iki kulüp baskani federasyonu ele geçirdi' diye söylemde bulunan bu arkadasin, eger kendi adaylari kazanmis olsaydi, 16 kulüp mü federasyonu ele geçirmis olacakti ? Böyle yakisiksiz bir yakistirma olur mu ? Bunun mantikla bir alakasi yok" ifadelerini kullandi.

Kayserispor maglubiyetini ve Hasan Dogan'in açiklamalarini degerlendiren 2. Baskan Haciosmanoglu, 2. yariya iyi baslayamadiklarini belirterek "Karsilasma 2-0 oldu. Bu skordan sonra anlasilmayan bir netice ortaya çikti. Trabzonspor tarihinde 13 dakikada 4 gol yememistir. Trabzonspor formasinin agirligini tasiyamayan arkadaslarimiz var demek ki. Ruhu ile bedenini sahaya yansitamayan arkadaslarimiz var. Deplasmanda 2 gol attiktan sonra 4 gol yemek hos bir durum degil, bir talihsizlik olarak degerlendiriyoruz. Takimda eksiklikler oldugunu biliyoruz. Zaman darligindan dolayi büyük operasyonlar yapamiyoruz. Biz hayatimizda böyle ucuz maglubiyetler alan insanlar degiliz. Trabzonspor'un ismine yakismaz, sahis olarak da bize de yakismaz. Bunun önlemleri belli ve alinacaktir. Taraftarlarimiz bu konuda rahat olsunlar" diye konustu.

Farkli yenilginin kisa sürede yenilen gollerden geldigini kaydeden Haciosmanoglu, "Skor 90 dakikaya yayilmis olsa insan bunu hazmedebilir ama 13 dakikada yenen 4 golü ben hazmedemiyorum. Bu eksiklerin hepsini degerlendirip Trabzonspor'un yarinlarinin daha güzel olmasi adina gereken her türlü önlemleri alacagimizi taraftarimiz bilsin bu irade bizde var. Taraftarimiz rahat olsun, gereken yapilacaktir" dedi. Trabzonspor'da kadro eksikligi bulundugunu ifade eden Haciosmanoglu, "Ara dönemde bazi operasyonlari yapamiyorsunuz. Hocamizin istekleri dogrultusunda bu takimdan 3'de 1'ini gönderdik. Bu oyuncularin yerlerine yeni arkadaslari kattik. Eksik olan bölgelerin tamamlanmasi için de çalismalarimiz sürüyor. Yapilacak operasyondan ziyade Trabzonspor formasini giyen arkadaslarin hangi formayi giydiklerini ve bu forma için nasil mücadele edecegini bilmeleri lazim. Bakin Galatasaray soyunma odasinda 'Param yok, pulum yok. canim sag olsun' diye sarkilar söyleniyor. Aylardan beri para alamiyorlar, ama o ruh bedenlerinde tasiyip sahada mücadele veriyor. Trabzonspor, Türkiye'de kendiyle yaristigi 4 takima bakildigi zaman oyuncusuna bir lira borcu olmayan kulüp, bizim haricimizde takimda çalisan bütün herkes profesyonel, bir tek amatör biziz. Bunlari söylerken oyunculari suçlama adina söylemiyorum. Bizim hedefimizdeki kadro, elbette ki bu kadro degildir. Biz kadromuzu olusturdugumuz zaman, Trabzonspor'da oynayan oyuncularin ruh ve beden birligiyle sahada olacagini basarilari da yakalayacagimiza eminiz" diye konustu. Edited by: thepatfhinder
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• ya haciosmanoglu ne acayip bir adam benim içimde ne varsa sayip dökmüs...sorumlu bir yerdeki insan da bundan daha açik konusamaz...

ben umutluyum,ikinci yari biraz çekecez ama seno sonu gerekeni yapacaktir bu yönetim...
                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• AEK örnegi güzelde o zaman ki T.D.ünütanimiyoruz.Bizimki ise her kötü netice sonrasi futbolculari kamuoyu önüne atiyor,kariyerini düsünüyor.Tamam futbolcular suçlu gitmesi gereken bir sürü futbolcu halen formayi giyiyor.Ama onlari kazanmak hocanin isi degil mi? Mesela Emrah ve Volkan gönderilme kolayciligi yerine kazanilsa daha mi kötü olurdu? Bence her ikiside istese bile Kayseri'ye Erdinç'in yaptigi güzellikleri yapmazdilar,YA-PA-MAZ-DI-LAR.

Bizim forumlarda tartisiliyordu ama ben ihtimal vermiyordum.Hangi akli basinda teknik adam devre arasi bu kadar çok oyuncuyu gönderip yerlerine 5-6 transfer ister.Sezon sonu degil ki adamlar birbirini taniyacak kadar süreye sahip degil,üstelik sadece 1 hazirlik maçi yapilmis.

Istikrar diyoruz ama böyle bir hocayla istikrari saglamak mümkün degil bence.
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• bu adama güveniyorum.içimdeki duygulari dile getiriyor.Insallah icraatlarida konustugu gibi olur.
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

Böylesine bir suçlamada, bulundugunuz zamanda, bu camianin içinde bir deli çikip, size bir sey yaptigi zaman bu bedeli Trabzon halkina, Trabzonspor camiasina mi ödeteceksiniz ?

Bu sözü saptirilabilir. Onun disinda [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Firat Aydinus (Kayserispor-Trabzonspor): 7.9
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Haftanin hakem notlari açiklandi...

23 Ocak 2006 14:10

Lig'in 18. haftasinda maçlari yöneten hakemlerin aldiklari notlar MHK Baskani Ufuk Özerten tarafindan açiklandi. En düsük notu G.Saray'in penaltisi vermeyen Tokat aldi

Turkcell Süper Ligi'nin 18. haftasinda görev yapan hakemlerin aldiklari notlar ise söyle:

Yunus Yildirim (Fenerbahçe-Gençlerbirligi): 8.0
                          Cüneyt Çakir (Gaziantepspor-Samsunspor): 8.4
                          Süleyman Abay (Ankaragücü-Vestel Manisaspor): 8.0
                          Erol Ersoy (Besiktas-Kayseri Erciyesspor): 8.2
                          Bülent Yildirim (Malatyaspor-Sivasspor): 8.3
                          Oktay Demiray (Çaykur Rizespor-Diyarbakirspor): 8.3
                          Bülent Demirlek (Ankaraspor-Denizlispor): 8.4
                          Firat Aydinus (Kayserispor-Trabzonspor): 7.9
                          Metin Tokat (Konyaspor-Galatasaray): 7.9
                          TrabZonguldaklı...

Yorum

• Bu haciosmanoglu tam bizim istedigimiz gibi bir yönetici
                            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• firat aydinus en düsük notu almis halbuki gayet iyi idi.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Hakem notlari bence hiçbir ise yaramaz. O kadar rezalet maçtan sonra 7nin altinda not verildigini görmedim. Kötü maçlarda dahi 8 aliyor hakemler

Bunun tek açiklamasi var bence. Fifa'nin notlarla gözünü boyayip Avrupa'ya hakem göndermek. Buradaki rezillikleri görmesini engellemek, kamuoyunu da bakin hakemlerimiz Avrupa çapinda diye susturmaya çalismak

Yorum

Yükleniyor...
                                X