Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yabanci hoca getirmedikten sonra terimden daha iyisini bulamayiz
    Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Madem Milli takimdan Terim gidecekse, Senol Günes tekrar gelsin.Edited by: saglam

Yorum

• paraya kiyip dünya çapinda bir adam getirilsin..Ver yilda 7-8 milyon euro ,getir capello ayarinda bir adam.Koskoca Türkiye'ye dokunmaz herhalde...FB'nin,GS'nin,BJK'nin affedilen vergi borçlariyla bu ayarda 8-10 kisilik bi teknik ekip bile kurulur..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• dünyanin harcamasi yapilior federasyonda dünya çapinda bir t.direktor getirsinler...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• ayrica ben öyle bir hava algiliyorum ki sanki h.ulusoy zamaninda biz sampion oldukta yine o geldi yine s. olacagiz

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• Dünyanin en iyi KALECILERI

ULUSLARARASI Futbol Tarihi ve Istatistikleri Federasyonu (IFFHS) ?Dünyanin En Iyi 20 Kalecisi?ni seçti.
              Siralamada, hiçbir Türk kalecisi bulunmuyor.
              (19 Ocak 2006 Persembe)

Ankette, Chelsea takiminin Çek kalecisi Petr Cech, 175 puanla ilk sirada yer alirken, Milan'in file bekçisi Dida 91 puanla ikinci, Juventus'un kalecisi Gianluigi Buffon ise 78 puanla üçüncü oldu. Siralamadaki diger kalecileri ise söyle:

4. Gregory Coupet- Olympique Lyonnais- 43 puan.
              5. Oliver Kahn- FC Bayern München- 42 puan.
              6. Iker Casillas- Real Madrid - 41 puan.
              7. Jerzy Dudek- Liverpool- 34 puan.
              8. Edwin van der Sar- Manchester United- 32 puan.
              9. Rogerio Ceni- SÆo Paulo- 31 puan.
              10.Roberto Carlos Abbondanzieri- CA Boca Juniors- 26 puan.
              11.Heurelho da Silva Gomes- PSV Eindhoven - 17 puan.
              12.Igor Akinfeyev- CSKA Moscow- 12 puan.
              13.V¡ctor Valdes Arribas- FC Barcelona- 11 puan .
              14.Jens Lehmann - Arsenal- 11 puan.
              15.Jose Manuel Reina P ez- Liverpool- 11 puan.
              16.Carlos Fernando Navarro Montoya- Club de Gimnasia Esgrima La Plata-10 puan.
              17.Oswaldo Sanchez- CD Guadalajara- 10 puan.
              18.Mark Schwarzer- Middlesbrough- 10 puan.
              19.Andreas Isaksson - Stade Rennais FC- 8 puan .
              20.Fabien Barthez - Olympique de Marseille- 6 puan .
              21.Jose Mar¡a Buljubasich- CD Universidad Catlica Santiago- 6 puan.
              22.Carlos Idriss Kameni- RCD Espanyol de Barcelona- 6 puan.

Yorum

• jeffersonu alana kadar , su kücük takimlardan yada brezilyada oynayan listedeki diger kalecilerden alsaydilar ...

Yorum

• alsak bitanesini..

Yorum

• Ulusoy seçilirsem ilk isim Mustafa Denizli yi getirmek olacak demisti, insallah vazgeçer yoksa yandik

Yorum

• ne mustafa denizlisi yaaaaaaa[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• en uygunu giray bulak [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• OHA yani

Tanriverdi'den alicengiz oyunu...

20 Ocak 2006 00:05

Kendi takimi zor durumda iken, buna çare bulmasi gereken Malatyaspor Baskani Hikmet Tanriverdi, Futbol Federasyonu seçimleri sirasinda bin türlü oyun çevirdi...

Türkiye Futbol Federasyonu Baskanlik seçimlerinde, ekranlardan eksik olmayan, canli yayindan canli yayina kosan, Malatyaspor Baskani Tanriverdi'nin oynadigi bir oyun, kendi sehrinde büyük tepki gördü.

Tanriverdi, seçim sabahina kadar Ayhan bermek'in listesindeydi. Fakat daha sonra açiklanmayan bir sebeple listeden çikti. Ve yerine 2. baskan Ilhan Kavuk'u koydu.

Yani Baskan Tanriverdi, bir anda Ayhan Bermekci olurverdi. Bu gidis gelisler arasinda Haluk Ulusoy listesini açikladi. Ulusoy'un listesinde de Malatyaspor Baskani Hikmet Tanriverdi'nin yönetim kurulu üyesi Metehan Bektas vardi.

Yani ayni anda Malatyaspor Baskani Hikmet Tanriverdi, Haluk Ulusoycu oluverdi.

Bu nasil bir profösyönellik anlayisi ,biz anlayamadik, umariz sayin Tanriverdi nin bir açiklamasi vardir.

Tüm Türkiye'nin gündemini mesgul eden, Futbol Federasyonu Baskanlik seçiminde bizim elimize gelen bilgiler simdilik bunlarla sinirli kaldi. Bunun gibi örnekler çogaltilabilir. Öyle görülüyor ki, bu seçimlerde epey bir alicengiz oyunu döndü. Ve kazanan bir baskan çikti. Bu kadar saibenin kol gezdigi bir ortamda Türk Futbolu ne kazandi. Iste sorulmasi gereken asil konu bu...

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi

@units

Nasil korkak oynatiyor anlamadim.Daha Fatih Terim futbol mantalitesini Milli Takima yerlestirmedi ki?Su ana kadar yaptigi maçlarda sadece skor için oynadi.

abi demek istedigim korkaklik bu takim çift forvetle oynayamazmiydi... oynardi çok da güzel bu takimda hakan gibi adamlarin yerine baska biri oynayamazmiydi oynardi... simdi diyceksinki genmi hakan ama diycegim oki bu takimin psikolojisini ve hatta geseninkini bozan da odur...onsuz milli takim basariya ulasacaktir...evet adam görev yapti zamaninda ... ama bitti dimi birak... konuyu saptirdim....

demem oki daha hucuma dönük adamlarla oynatabilirken tek forvet ve de hakan seçince korkakligini belli etmistir....düsüncemi yeterince aktarmisimdir. ama benim fikrim bu onu da diim
                            [ille d' 7]

Yorum

• ziya dogan yakisir

Yorum

• yakisir ziya hoca
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X