bu kadronun oturup isler hale gelmesini bekleyecegiz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ooooooooooooooooofffffffffffffffff offffffffffffffffff!!!!!
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak The Legend tarafından gönderildiTakimimiz Trabzon'a döndü
Kayserispor maçinin ardindan 19.30'da THY'ye ait özel bir uçakla Kayseri'den Trabzon'a giden takimimiz kente döndü.
Ekibimizin yarin saat 11.00'de bir antrenman yapacagi bildirildi.
erdinc'de gelmismi acaba?
ahhhh ah okadar doluyumki olacaktim o havaalaninda[img]smileys/smiley7.gif[/img]İnsan ol evlat!
Yorum
-
halilhodzic bariz hatalar yapiyor.her oyuncu degisikligi skandal..simdi
erdinc gitsin iyi gitsin.anorthosis macinda tayfun hata yapti oda
gitmeliydi yarin baska biri hata yaparsa oda gitsin..hoca takimi
hazirlayamiyor.futbolcular ona inanmiyor..takima ruh veremiyor.ziya
dogan geldigi zaman daha mi iyiydi bu takim da 11 mac kazandilar üst
üste.dahami az idman yapiyorlardi da onu futbolcular cok
seviyordu..kayserinin bizden cokmu iyi kadrosu varda suan 3...senol
günes neden gitti o zaman yaa.hersey celiskili..o adam gibi adam
degilmiydi hani bazilari kirk yilda bir dogru düzgün biri geldi
diyorya..oyuncu degisiklikleri cok kötü yaaa. halilhodzic kesinlikle
gönderilmeli..giray bulakla seneyi bitirelim..daha kötü olmazya
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Ben de düsüncelerimi açiklayayim. Halilhodzic, Tigana, Del Bosque gibi büyük hocalar kendi geldikleri takimlardaki kadro genisligi nedeniyle kadrolari ile istedikleri gibi oynayamaya alismis teknik direktörler.
Oysa Türkiye'de, birakin taktik varyasyon yeterliligi, futbolcular daha topa gitmesini bilmiyor ceza sahasinda faulun penalti oldugundan haberleri yok umurlarinda da degil görünürde. Onun içino hata yapsin onu gönder demogojisine girmeyelim. Her futbolcu aklini basina toplamak zorunda.
Hoca konusunageri dönersek, Halilhodzic'in istedigi kadroyu, yeni sezona alirsaniz o da kendi sistemini getirir ve basarili olur yok getirmezseniz buelastikiyeti olmayan kadroyla kendi sistemini oynatmaya çalisir herseyi eline yüzüne bulastirirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Edited by: saaalih
telegolde hasan dogan açiklamalari .............liktir baskanimiz a diyet ödeyecekmis haluk ulusoy kendi yaptiklari ni unuttular papila faciyasinda gökdeniz önce milli takimda oynattilar sonrada trabzonspor nolursa olsun dediler gökdenize ceza verdiler oynatmasaydilar milli maçta cezasi erken bitecekti fener li semihin 3 maç cezasi fenerin forveti yok diye kalkti isviçrede bizi rezil ettiler ÖNCE BUNLARIN HESABINI VER HASAN DOGAN ondan sonra trabzonspor baskani ve haluk ulusoya laf at kendileri hasan dogan kendini ne saniyorsun sen trabzonspor ve baskanin adini nasil azina alabiliyorsun GEÇEN SENEYI UNUTMADIK BIZ TRABZONSPOR U YIKAMIYACAKSIZ HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK TRABZONSPOR[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak saaalih tarafından gönderildi
telegolde hasan dogan açiklamalari .............liktir baskanimiz a diyet ödeyecekmis haluk ulusoy kendi yaptiklari ni unuttular papila faciyasinda gökdeniz önce milli takimda oynattilar sonrada trabzonspor nolursa olsun dediler gökdenize ceza verdiler oynatmasaydilar milli maçta cezasi erken bitecekti fener li semihin 3 maç cezasi fenerin forveti yok diye kalkti isviçrede bizi rezil ettiler ÖNCE BUNLARIN HESABINI VER HASAN DOGAN ondan sonra trabzonspor baskani ve haluk ulusoya laf at kendileri hasan dogan kendini ne saniyorsun sen trabzonspor ve baskanin adini nasil azina alabiliyorsun GEÇEN SENEYI UNUTMADIK BIZ TRABZONSPOR U YIKAMIYACAKSIZ HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK TRABZONSPOR[img]smileys/smiley32.gif[/img]
hiç sevmesemde Melih Gökçek lafi soktu zaten ona "o ............ kendi seçildiginde diyet ödemis demekki."[img]smileys/smiley7.gif[/img]Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
Baska çok sey anlasiliyor, mesela kapasitesiz oyuncularinin oldugunu söyleyebiliyor, çalistiriyorum ama anlamiyorlar diyor olabilir. Insan bindigi dali kesmez arkadaslar, bu takimdaki çogu oyuncu buradan gittiginde burda aldigi ücretin yarisina oynuyor. Bu adamlar futbolu hobi için oynamiyor biliyorsunuz, isleri bu..
is-te-mi-yo-ruuuuuuuuuzzEdited by: tunganyanAlper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
erdinç bu tu takimda yeri yok.insan bukadarmi isteksiz oynaya bilir.onun yaptigi bireysel hatalar digr futbolcularida demoralize etti.kesinlikle gitmesini istiyorum.ufukhanda beke alinmali.adem koçak birtane bile olumlu pas yapaamadi.oyuna bir türlü adapte olamadi.inanamiyorum ya.bir takim bukadarmöi isteksiz oynayabilir.giydikleri oformalari onlara yakistiramiyorum.Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.
MONTAİGNE
Yorum
-
İlk olarak tsasik tarafından gönderildi
erdinç bu tu takimda yeri yok.insan bukadarmi isteksiz oynaya bilir.onun yaptigi bireysel hatalar digr futbolcularida demoralize etti.kesinlikle gitmesini istiyorum.ufukhanda beke alinmali.adem koçak birtane bile olumlu pas yapaamadi.oyuna bir türlü adapte olamadi.inanamiyorum ya.bir takim bukadarmöi isteksiz oynayabilir.giydikleri oformalari onlara yakistiramiyorum.
bence asil sorun kalede....
1. gol hariç bütün gollerde hatasi var. kaleye 5 defa top geldi birisini çizgiden çikardilar 4 ü gol oldu. ondan sonrada takim demorolize oldu. erdinç adem isi degil bu bize acile iyi bi kaleci lazim....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
Yorum