Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar zor bi grup bi de en az 4 5 mac kendi evimisde oynayacagimiz maClari disarda oynamak zorunda kalicaz ceza kapida belki o maclari almanyada oynarsak kaybimiz azalir ama fifa o maclari almanya ya almayacagini solemisti turklerin az oldugu ispanya portekiz gibi ulkelerde oynancakmis...

Yorum

• bu sezon sakatliklardan kurtulamadik gitti ya...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak eross61 tarafından gönderildi
        fifa o maclari almanya ya almayacagini solemisti turklerin az oldugu ispanya portekiz gibi ulkelerde oynancakmis...

abi gözünü seveyim böyle bi ceza mantigi olur mu?
        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Altyapimiza AB destekli turnuvadan davet
          Avrupa Birligi fonlari tarafindan finanse edilen ve desteklenen Çek Cumhuriyeti-Almanya Futbol Okulu?nun Nisan ayinda düzenleyecegi Mini-EM ? Europe United (Minikler Dünya Kupasi)?a Trabzonspor da davet edildi.

28?30 Nisan 2006 tarihleri arasinda yapilacak turnuvaya 1995 dogumlu futbolculardan kurulu 13 kisilik bir kadroyla gidecek olan Trabzonspor 2 gün Çek Cumhuriyeti, 3 gün de Almanya da kalacak ve toplam 5 maç oynayacak.

Kafilemiz 27 Nisan?da Trabzon?dan hareket edecek ve 1 Mayis?ta kente geri dönecek.

Turnuvaya Trabzonspor?un yani sira katilacak diger takimlar söyle:

Çek-Alman Futbol Okulu
          Bayern München (Almanya)
          Werder Bremen (Almanya)
          VfB Stuttgart (Almanya)
          Rapid Wien (Avustura)
          Slavia Praha (Çek Cumhuriyeti)
          Sparta Praha (Çek Cumhuriyeti
          Glasgow Rangers (Iskoçya)
          Legia Warszawa (Polonya)
          Zenit St. Petersburg (Rusya)
          NK Factor Ljubljana (Slovenya)

Turnuvaya davet edilen Italyan ve Ispanyol takimlarindan ise henüz kesinlesen olmadi.

Miniklerimiz sampiyonaya altyapi antrenörü Mustafa Keles ve yönetim kurulu üyemiz Serhat Akçay?in esliginde gidecekler.

Bu kadar stresin ve kötü haberin arkasindan bu haber iyi oldu.(Türkiyeden sadece biz variz)
          # BMN #

Yorum

• Tesis günlügü
            Takimimiz bugün saat 10.00?da Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?nde yaptigi tek antrenmanla Konyaspor maçinin hazirliklarini sürdürdü.

Taktik agirlikli geçen idmanda arka adalelerinde agri hisseden iki futbolcudan Fatih Tekke antrenmani düz kosu yaparak tamamlarken, Celaleddin çalismayi yarim birakmak zorunda kaldi.

Sakatliklari devam eden Jefferson ve Lee ile Afrika Uluslar Kupasi?nda mücadele eden Gine Milli Takimi?nda bulunan Yattara antrenmanda yer almadilar.

Bu arada, idmana altyapidan iki de sporcu katildi.

Öte yandan, tüm yurttaki olumusuz hava kosullari nedeniyle Turkcell Süper Lig maçlarinin ertelenmesi sebebiyle bu haftaki karsilasmasi ertelenen takimimiz, Pazar günü saat 16.00'da 2. Lig B Kategorisi ekiplerinden Giresunspor'la bir hazirlik karsilasmasi oynayacak.

27.01.2006 16:06:00
            # BMN #

Yorum

• Gençlerbirligi'nden Ugur Boral Fenerbahçe'de

Gençlerbirligi ile sözlesmesi sezon sonunda bitecek Ugur Boral, gelecek yil için Fenerbahçe ile anlasti.
              Kulüp baskani Ilhan Cavcav, AA muhabirine yaptigi açiklamada, genç oyuncunun menajeri Ali Egesel'in kendisini aradigini belirterek, ''Fenerbahçe ile anlastiklarini söyledi'' dedi.
              Ugur'un da transferi dogruladigini ifade eden Cavcav, ''Daha önce Gençlerbirligi'nden oyuncu almayacagiz diyenler, simdi el altindan futbolcumuza teklif yapip, onu transfer ediyorlar. Ancak 4 yildir bizde oynayan Ugur'un, önce kendi kulübünü düsünmesi gerekirdi'' diye konustu.
              Sezon sonunda baskent ekibiyle sözlesmesi bitecek Ugur'a, kirmizi-siyahli yöneticiler uzatma teklif etmis, ancak olumsuz cevap almislardi.

Milliyet.

Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• Biz Ugur'u ara transferde klübünden almaya çalisirken, FB yine kendine has tarziyla isi bitirdi anlasilan. Sezon sonunda serbest kalacak olan oyuncuyu simdiden baglamislar. Muhtemelen bizimkiler böyle bir girisimi, sik olmayacagi için, düsünmemislerdir. Cavcav'in bu sefer birsey koparmasi zor, önceden bir sözlesme imzalatsaydi yine 1 milyon dolari alabilirdi ama artik zor [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Gitsin de görsün bakalim ne olacak? Yedek mi kalacak yok olup gidecek mi...
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                    Gitsin de görsün bakalim ne olacak? Yedek mi kalacak yok olup gidecek mi...

insallah yokolur gider..........[img]smileys/smiley7.gif[/img]gitsinde görsün.......

adamlsar hiç tarihten ibret almiyolar hayretbisey yaa.
                    Alper PEKEN
                    Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Bizim yoneticiler, talip oldugumuz futbolculari, baska kluplerin de alamadigini soyleyip, bir kusurlari olmadigindan behsetmislerdi. Galiba burda bir eksi puan aldilar. Ugur Boralin bizden çuvalla para istemesi ve gelmeyi istememesinin de sebebi belli oldu.Ama en azindan, paragöz Cavcava iyi olmus oldu. Simdiden satsaydi para kazancakti. Ona da iyi oldu.

Yorum

• "Atay Aktug yönetiminin sonuçlari açisindan bakildiginda en büyük hatalarindan biri alelacele yapilan Thomas Jun transferiydi". Sedat Tunali bu yanlisi söyle özetledi.

Atay Aktug yönetiminin sonuçlari açisindan bakildiginda en büyük hatalarindan biri alelacele yapilan Thomas Jun transferiydi. Trabzonspor tarihinin bu en "pahali" ve üstelik de en yararsiz transferini ilk duydugumda ben de birçoklari gibi sevinmistim.

Jun'u ilk kez Famagusta maçinin rövansinda izleme sansim oldu. Daha isinma turlari sirasinda topla oynayisi, hevesi ve dengeli hareketleri umutlarimi daha da artirdi. Bu maçta is isten geçtikten sonra oyuna alindi ama biraz tecrübesizlik çokca da heyecandan olsa gerek ayaklari adeta birbirine dolandi ve yararli olamadi. Ama yillardir futbol izleyen ve lisansli olarak bu sporu yapmis biri olarak bir futbolcu için bir maçta karar verme yanlisina düsmeyecektim. Yine de, ayni maçi benimle tribünde izleyen bir Trabzonspor taraftarinin agzindan çikan bir cümleyi buraya tasimadan edemeyecegim. Sözü edilen taraftar, Trabzon amatör futbol camisinca bilinen ve ayagi sakat olan bir antrenöre atifta bulunarak " la habu gada parayi Topal Halil'e versenuz uçarak gafa golü atardi, nedur habu?"

Zaman geçtikçe takimda daha fazla yer bulan ve bir türlü seytanin bacagini kiracak golü atamayan Çek futbolcu için soru isaretleri hizla birikmeye devam ediyordu. Çek liginde nasil gol krali olduguyla ilgili sorular ilk sirayi isgal ederken, Çek milli takiminda nasil yer buldugu da merak konusu oluyordu. Iyiniyetinden ve altyapisinin saglamligindan kimsenin süphesi yoktu, lakin gol atacagi konusunda da umutlar her geçen gün zayifladi.

Sahadaki verimsizligi bir yana, basarisizlik bir zaman sonra ilginç transfer gerçeklerini de açiga çikarmaya basladi. Futbol menajerlerinin oyuncagi haline gelen Trabzonspor, Thomas Jun transferinde büyük bir kazik yemisti. Hikaye su; Jun'un bagli bulundugu menajerlik kurumu bu futbolcuyu sezon basinda Vestel Manisaspora 1 milyon avro karsiligi satmak istemis ama Vestel kulübü bu parayi fazla buldugi için anlasma saglanamamisti. Hiç kimsenin yalanlamadigi bu habere iliskin eski yönetimden herhangi bi,r açiklama gelmedigine göre kulüp en az 2.5 milyon avro zarara ugratilmisti. Vestel Manisa demisken, bu kulübün Çek futbolunun en parlak oyuncularindan birini, Jun'un yari maliyetine kadrosuna kattigini da hatirlatalim. Zelenka isimli bu futbolcuyu futbolseverler Sparta Prag'dan iyi tanir. Demek ki, futbolcu baskana sahip olmak, futbolcudan "anlamak" için yeterli olamiyormus. Konu açilmisken Trabzonspor taraftarlarina bir hatirlatmada daha bulunalim. Fiyasko isimli 24 bölümlük tv dizisine dönüsen Brezilya ataginin sonuçlarinndna biri de Fabiano Eller'di, herkesin malumu. Eller'i de 2 yil önce Sakaryaspor'a pazarlamak isteyen menajerler bu futbolcu için ne kadar para istemislerdi biliyor musunuz? Hepi topu 300 bin dolar. Yani Trabzonspor'un verdigi paranin 5 te biri.

Bu iki oyuncu da tüm iyiniyetleriyle bu kulübe hizmet etmek istediler ama maalesef basarili olamadilar. Kendilerin yönelik herhangi bir olumsuz düsünce içerisinde degiliz. Eller ülkesine dönerken, Jun da, kanimca ayni menajerlerin "ustaca manevralariyla" Besiktas kulübüne kiralandi. Zamanlama açisindan Trabzonspor açisindan oldukça "karli" sayilabilecek bu transferin her iki kulübe ve oyuncuya yarar saglamasini diliyorum. Kimse kalkip da "Ya Besiktas'ta basarili olursa" diye komik yakinmalar içerisine girmesin. Aklin rehberligiyle yorumlarsak, elbette ki basarili olmali Jun. Zira kendisi kiralik gitmistir ve Trabzonspor'un sözlesmeli futbolcusudur. Türkiye'de kendisini göstermesi için bir sans daha bulmustur ve umalim ki bu sansini iyi degerlendirsin

bu trabzonsporumuzun sokaga atilcak parasi yok deyip , menejerler tarafindan kandirilan yöneticilerin bize verdigi maddi zararin hesabini kim verecek. adamlar resmen bizimle dalga geçti .
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• maddi zarar bi yana bu seneki bütün cümle aleme rezil olmamizin hesabini kim verecek . trabzonspor traftari bu günleri asla hak ertmedi.
                          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Atay Aktug yönetiminin sonuçlari açisindan bakildiginda en büyük hatalarindan biri alelacele yapilan Thomas Jun transferiydi". Sedat Tunali bu yanlisi söyle özetledi.

Atay Aktug yönetiminin sonuçlari açisindan bakildiginda en büyük hatalarindan biri alelacele yapilan Thomas Jun transferiydi. Trabzonspor tarihinin bu en "pahali" ve üstelik de en yararsiz transferini ilk duydugumda ben de birçoklari gibi sevinmistim.

Jun'u ilk kez Famagusta maçinin rövansinda izleme sansim oldu. Daha isinma turlari sirasinda topla oynayisi, hevesi ve dengeli hareketleri umutlarimi daha da artirdi. Bu maçta is isten geçtikten sonra oyuna alindi ama biraz tecrübesizlik çokca da heyecandan olsa gerek ayaklari adeta birbirine dolandi ve yararli olamadi. Ama yillardir futbol izleyen ve lisansli olarak bu sporu yapmis biri olarak bir futbolcu için bir maçta karar verme yanlisina düsmeyecektim

Junun Rum takimi maçinda oynayamadigini cümle alem biliyor. Sen Trabzonspor için yorum yazip bunu bilemiyorsan, senin yazdigin yaziya kim inanir. Bunlara gaztelerde nasil yazidiriyorlar anlamadim.

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi

insallah yokolur gider..........[img]smileys/smiley7.gif[/img]gitsinde görsün.......

abi bence hiçbir genç için böyle söylenmez. Bize gelmedi diye edilen bu beddua sence de agir degil mi?
                              Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi
                                Biz Ugur'u ara transferde klübünden almaya çalisirken, FB yine kendine has tarziyla isi bitirdi anlasilan. Sezon sonunda serbest kalacak olan oyuncuyu simdiden baglamislar. Muhtemelen bizimkiler böyle bir girisimi, sik olmayacagi için, düsünmemislerdir. [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Helal olsun Aziz Yildirim' a eger Ugur'un isini bitirdiyse. Ben takdir ederim. Cavcavin'da ne oldugu ortada-bizim yönetimin de. Bizimkiler böyle bir girisimi sik olmayacagi için düsünmemisler yazmissin kardes.Bizimkiler dediklerinin Istanbul takimindan ne farki kaldi. Parayi basarsan istedigin futbolcuyu alirsin bu kesin...Siklik mi? Sik olmasini istiyorsa icraatlarinin sevgili yönetimimiz, önce kendi taraftarina sik olmali, iyi gözükmeli.

Ilk icraatiyla sikligini gösteren yönetimden bahsediyorum...!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X