Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onu bunu bırakında dünki yattara 3lüsü 1 meksika dalgası 2. Müthiş zevk verdi

Yorum

• Çok yorucu ve keyifli bir maç oldu. saat 13.30 dan beri Olimpiyat stadındaydım. Dünya Gençlik Kongresine gelen yabancılardan 300 vatandaşı maça götürdük. ancak maçın 30 . dakikasında stada girdik. 300 kişilik gurup içerisinde süpriz bir davul ekibi de vardı.
      davul ekibi ve diğer yabancıları 61. dakika şovuna , kolbastıya dahil ettik. Çok keyifli bir gece oldu. maçtaki son iki golü göremedim. o sırada 61. dakika şovuna misafirleri dahil edip izlettiriyorduk bir yandan. Maça gelen misafirler hayatlarında bir daha izleyemecekleri maçı izlediler.
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• bu arada Süper Lig'in bu sezondan itibaren kullanmaya başlayacağı yeni Top (Nike Total 90 Tracer PL) ilk defa Süper Kupa Final'inde kullanıldı.. Anlaşılan o ki bizim Teo "Top" 'dan iyi anlıyor
        2014 / 2015
        LOADING....

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tarsus'a Bahadır(33)'ın yanına giderken, sana da uğramak farz oldu o zaman
          Murat abi,mersin merkez'e yolun düşerse bana da bi haber et

Yorum

• renktaşlar siz nereye gittiniz ya?? stadda aradım bulamadım sizi en sonunda gurbetçi gençlerin yanına gittim hangi tribündeydiniz?
            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ula o fotodaki sen misin?

Epey büyüksün, ben senin yaşındaken hacı yağı olarak kullanılıyordum

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tamam, belli oldu...benim Mersin seferi şart oğlu, şart artık. Ulaa Mersin'de birikeceğinize, bikaçınız Alanya'ya düşseydiniz ya
                Şu forumda bulunduğu şehirde tek başına yanlız olan bir tek ben varım
                Hay böyle şansa

Yorum

• 2010 Kupa Beyi Trabzon !

Urfa`daki Stadyum,çok muhteşem bir yapı
                  Uğurlu geldi bize,Urfa Arena Gap`ı
                  Çok üzdük biz Aziz`i, ağlıyor kapı kapı
                  Haram olsun Fener`e, Süper Kupa`nın sapı
                  Güneş`in karşısında, nedir fenerin çapı
                  Güzel kuşsun kanarya,lakin yutmuşsun hapı

05.05.2010

Atatürk Olimpiyat,Istanbul`daki evim
                  Bursa kundakta bebek,ben ona göre devim
                  Çok şanlı tarihimde yaptım altı kez devrim
                  Hem ligte hem kupada son sözü ben söylerim
                  Bursa`yı pek severim,şeftalisini yerim
                  Süper Kupayı alıp,Trabzon`a dönerim

07.08.2010

Yorum

• Facebook da Raporsus Delly ¹б (Buğra Ürkmez) isimli Bursali serefsizin evladi, Trabzonspora agza alinmayacak küfürler ediyor. Ben gerekli sikayeti yaptim sizlerde yaparsaniz sevinirim.
                    @BordoylaMavi

Yorum

• kötü söz sahibine aiittir.delikanlı ise olimpiyatta etseydide görseydik
                      TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

Gürcan abi, nasıl kendine gelebildin mi, sesin düzeldi mi ?
                        Eh işte..
                        Maçı tekrar izledim. Atv gerçekten çok beceriksizmiş. Kupa sırasında oluşan muhteşem atmosferi bile çekememişler..

Yorum

Tamam, belli oldu...benim Mersin seferi şart oğlu, şart artık. Ulaa Mersin'de birikeceğinize, bikaçınız Alanya'ya düşseydiniz ya
                          Şu forumda bulunduğu şehirde tek başına yanlız olan bir tek ben varım
                          Hay böyle şansa
                          - Ya Sende Olmasaydın
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eh işte..
                            Maçı tekrar izledim. Atv gerçekten çok beceriksizmiş. Kupa sırasında oluşan muhteşem atmosferi bile çekememişler..
                            - Abi Beceriksiz Herifler Bizim Tribünleri Göstermemiş Bile

- Bu Arada Gürcan abinin Oğluyla Tanıştık

Not: Gürcan abinin Oğlu Daha Yakışıklıydı
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2010 Kupa Beyi Trabzon !

Urfa`daki Stadyum,çok muhteşem bir yapı
                              Uğurlu geldi bize,Urfa Arena Gap`ı
                              Çok üzdük biz Aziz`i, ağlıyor kapı kapı
                              Haram olsun Fener`e, Süper Kupa`nın sapı
                              Güneş`in karşısında, nedir fenerin çapı
                              Güzel kuşsun kanarya,lakin yutmuşsun hapı

05.05.2010

Atatürk Olimpiyat,Istanbul`daki evim
                              Bursa kundakta bebek,ben ona göre devim
                              Çok şanlı tarihimde yaptım altı kez devrim
                              Hem ligte hem kupada son sözü ben söylerim
                              Bursa`yı pek severim,şeftalisini yerim
                              Süper Kupayı alıp,Trabzon`a dönerim

07.08.2010
                              Harikasın İrfan abi ççç ççç
                              İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                              Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Teksas kalmadı pankartı bırakıp kaçtılar.
                                Haha :]

gercekden komik, ATV durmadan teksas kismini gösteriyor, izleyenlerde vaybee ne kadar bursasporlu varmis düsünüyor üstelik 25 bin filan laflar söylenmis oha yani 2.500 den 25 bin yapmislar.

Diger tarafdada ayrilan kisima sigmayan trabzonspor, spiker ilk devre bir ara trabzonspor taraftari bir kenara sikismis telleri kiriyorlar gibi laflar ediyor ama o kisima sigmadiklarini söyleyemiyor belki düsünemedi herhalde bunlar sorunmu cikariyor düsündü, neyse.

maca gelince, yorumlari macda önce dinledim, bursa alir gibi laflar ediyorlar, bizim hücum gücümüz yokmus teo daha gol atamamis vesaire, macin ilk 5 dakika icinde oyunumuzdan dolayi bu maci alacagimizi görebildim hatta teofilo gol atar dedim ama 3 tane atacigida cok güzel oldu, Devam gelecek, Teo ya cok güveniyorum ve yeni transferde uyum saglayacagina inaniyorum süper olacak. Oyunumuzda defansda sorunlar oldu mutlaka bunlari senol günes ve ekibide mutlaka gördü ama yinede genel olarak oyundan memnunum. Yattarada isiniyor gibi, Ceyhun bu arada iyi mac cikardi, yanilmiyorsam ilk iki golüde ceyhun attirdi, (bir ara ikinci gol pasini colman verdi gibi gördüm ama sonra yine ceyhunmuydu diye süphelendim ?). Bursaspor kadro olarak eksik olabilir ama ayni durumda biz olsak, yani yillar sonra sampiyon olup bursaspor gibi oynasak rezillik derim resmen ve o günü bekliyorum artik yani gelecek yil süper kupada kime karsi oynayacagiz (inshallah) yoksa iki kupada bizim olup lig ikincisimi cikacak karsimiza bu ikincide bursaspor olma ihtimalini cok düsük görüyorum hatta bursa uefaya girebilirse basariliydi derim.

Liverpool maci öncesi eksiklerimiz oldugu halde iyi maclar cikaracagimiza inaniyorum, belkide liverpoolu eleriz, inaniyorum.
                                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Yükleniyor...
                                X