Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzon gol gol

sait uçarın marşi çaok güzel arkadaşlaar ya stadda çalınmalı bence

Yorum

• Birde Bursa Şampiyonlar liginde Real Madrid'i istiyor..

Yorum

• herkez haddini bilecek ulan

Yorum

• Orhan aldığımız adam tam da hocanın istediği özelliklerde...Ben zaten şaşırıyordum...Hoca ya da kızıyordum...Onun istediği ile ismi geçenlern özelliklerine bakınca....Önemli olan bu bence...Neden dün oldu? Oldu boşver
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Süper bir ambians vardı sahada hakem yanı sıra birde tarafsız televizyon olsa
            Liverpool FC Trabzonspor
            Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Teo için erken bence ...Ceyhun a gelince sizi bilmem de top ona gelince trbünden çıkan "vur vur" seslerine bayılıyorum....Ço bize has, çok bizden
              ben de bi pozisyonda vurma vurma diye bağırdım ama dinleyen kim

Yorum

• Bizim tribün her anlamda ne kadar gururlandırdı ise Bursa trbünleri o kadar hayal kırıklığı meydana getirdi...

Mesele yukarı çıkmak değil, mesele o rüzgarda dik durmak....
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Milliyet internet sayfasında, Süper Kupa ile ilgili tek bir satır haber-resim-yazı-yorum YOK ! sanki böyle bir maç oynanmamış.

Hürriyet internet sayfasında Süper Kupa ile ilgili tek belirti, küçücük bir haber başlığı o da "süper kupa rezaleti" !!!

Bu doğan medya'nın bizimle ne alıp veremediği var ki ?

Nefret ediyorum bu y.......n.
                  En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 08.08.2010, 15:21.

Yorum

• İlk olarak tsburak08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birde Bursa Şampiyonlar liginde Real Madrid'i istiyor..

ya aslinda ben futbolcu olsam ben de isterdim barnebau ya cikmayi..
                    yada camp nou ya.

Yorum

• Erdal Abi dün görüşemedik ama harika bir maçtı sanırım farklı yerde izledin Abi eğer bir bilgin varsa veya hocaya sorduysan Gabriç kiralık gidecek tarzı şeyler duyduk ve kadrodışı kalmasının tek nedeni mutsuz olması mı?

Yorum

• Şunların sitelerine giren varmi neler yazıyorlar

Yorum

• İlk olarak tsburak08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birde Bursa Şampiyonlar liginde Real Madrid'i istiyor..
                          bizde liverpool u istiyorduk onlari bu kadar zayif yakalamisken su 34 sene önce ki hesabi kapatalim..yavas yavas hesaplar tekrar gözden geciriliyor gecen sene fb, bu sene liverpool, lig sampiyonlugu ve...

uefa süper kupa finalinde barcelona yla.. onlar sampiyonlar ligini kazanirsa bizde uefa kupasini alirsak süper kupa finalinde karsilasiriz..

liverpool dan sonra sira barcelona da olsun..
                          En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 08.08.2010, 15:22.
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Caleyi de verip fathi yi alsak var ya dadindan yenmez

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Caleyi de verip fathi yi alsak var ya dadindan yenmez
                              bu adami cale yi vermeden alamiyormuyuz..
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Milliyet internet sayfasında, Süper Kupa ile ilgili tek bir satır haber-resim-yazı-yorum YOK ! sanki böyle bir maç oynanmamış.

Hürriyet internet sayfasında Süper Kupa ile ilgili tek belirti, küçücük bir haber başlığı o da "süper kupa rezaleti" !!!

Bu doğan medya'nın bizimle ne alıp veremediği var ki ?

Nefret ediyorum bu y.......n.
                                Onursal başkan oldu ya Bursaspor'a geçen sene.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Yükleniyor...
                                X