Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maçın sadece ikinci devresini o da sessiz olarak izleyebildim.
    Dün Antalya'nın Mersin sınırında, Alanya'nın 50 km doğusunda kalan Gazipaşa ilçesinde teyze kızımın düğünü vardı. Oraya gittik ailece.
    Akşam sekizde düğün salonundaydık, ama benim aklım maçta... yarım saat kadar kıvrandıktan sonra attım kendimi dışarı, maç izleyecek yer aramaya başladım.
    Sora sora sahil de öğretmenler evi sosyal tesisleri varmış onu buldum.
    Girdim içeri izin istedim "maçı izleyebilir miyim" diye, sağolsunlar problem değil dediler.
    Tesisin sahil tarafında projektörle dev ekran kurmuşlar, maç oynuyor, sesi açık değil, zaten izleyen kimse yok.
    Öğretmenlerin kimisi gece deniz keyfi yapıyor, kimisi mangal, kimisi semaver kurmuş sohbete dalmışlar.
    Aldım bir koltuk, geçtim ekranın karşısına.
    Beş dakika sonra benim yaşlarda bir bey geldi ve selam verip "Trabzonlu musunuz" diye sordu.
    Ben de durumu kısa bir özet geçtim.
    Bana "ben Trabzon'da öğretmenim, eşim Trabzon'lu ben Erzurum'luyum...evimiz Boztepe'de" dedi.
    Gazipaşa'da Trabzonspor'u tutan bir Alanya'lı ile karşılaşma olasılığı-hoşluğu-Bize her yer Trabzon muhabbetleri ile sessiz ama son derece keyifli bir gece geçirmiş oldum.
    abi bir saat daha güneye gelip anamura gelseydin beraber izlerdik

orjinalinden anamurlu olup orjinalinden trabzonsporluyum

yolun düşerse beklerim anamura

-okul zamanları dışında -
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• HERKEZ HATTİNİ BİLECEK

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abi bir saat daha güneye gelip anamura gelseydin beraber izlerdik

orjinalinden anamurlu olup orjinalinden trabzonsporluyum

yolun düşerse beklerim anamura

-okul zamanları dışında -
        Tarsus'a Bahadır(33)'ın yanına giderken, sana da uğramak farz oldu o zaman

Yorum

• bursanın kardeşiz demelerine inanmadım zaten.gerçek dost es es
          TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tarsus'a Bahadır(33)'ın yanına giderken, sana da uğramak farz oldu o zaman
            her zaman abi

düşün yani

türkiyenin en güneyinde sayılırız burda bile varız

bize her yer trabzon
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Gürcan abi, nasıl kendine gelebildin mi, sesin düzeldi mi ?

Yorum

• İlk olarak liverali61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bursanın kardeşiz demelerine inanmadım zaten.gerçek dost es es
                Bu Ligde karakterinden emin olduğum tek takım Eskişehirspor.

Yorum

• Vallaha Eskişehir'i bilmemde Bursa'dan oldum olası nefret etmişimdir ..

Taraftarımızın onlara olan sempatisine hiçbir zaman anlam verememişimdir .. En pislik taraftar topluluklarının başında gelir ..

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Ligde karakterinden emin olduğum tek takım Eskişehirspor.
                    Arkadaslar birakalim su takim dostumuz su takim düsmanimiz söylemlerini.

Futbolda rakipler vardir,ayrica nerden biliyorsun eskisehirin sampiyonluga oynayacagi zaman sana kafa tutmayacagini?
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Yorum

• http://www.transfermarkt.de/de/trabz...en_43978.html# haberimiz
                        Liverpool FC Trabzonspor
                        Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunlar Trabzon'a kaç otobüs kaldırcaklardı İstanbul'u dolduramıyorlar.
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            her zaman abi

düşün yani

türkiyenin en güneyinde sayılırız burda bile varız

bize her yer trabzon
                            Afirikada bile varız

Yorum

• Bursasporun Yeni transferi Alex Kertelinio

Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Dün maçı izlemeye başladığımda "bugün Teo gol atacak" dedim,içime doğdu ama açıkçası hattrick yapacağını beklemiyordum.
                                Sizleri bilemem ama ben maça çok rahat başladım, bursayı yeneceğimizi kupayı alacağımızı adım gibi biliyordum. Yaşı ben gibi olanlar iyi bilir. Bursa her zaman bizim kekimiz olmuştur, bir ara onları içerde 3 dışarda 3'e bağlamıştık. Hele bir çift ayaklı kupa finalimiz vardı ki, 3-0'ın ardından Trabzon'da 5-1 yendiğimiz... Bunu bütün ömürleri boyunca unutamazlar.
                                Tarih tekerrürden ibarettir.
                                Her finali bursayla oynayalım..

O sıcakta kora kor mücadele tüm futbolcuları canı gönülden kutluyorum.
                                En son komdere tarafından düzenlendi; 08.08.2010, 14:14.
                                her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

Yükleniyor...
                                X