bunlar ist teki taraftarı trabzondakiyle karıştırmışlar anlasılan..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSebebi nedir;kötü futbolu mu?
- Aldığımız 2 Kuapada'da Canlı İzlediğim İçin Söylüyorum..
- Serkan Balcıya Bi Parantez Açmak İstiyorum , Yahu Kardeşim Bi Adam Hiçmi Kötü Oynamaz Ya
- Egemen Başta Olmaz Üzere Çocuklar İyi Mücadele ettiler yine..
- Ayrıca Alanzinhoyu Beğendim Ben , Hiç Yerinde Durmuyor..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
unutmayalım ki, bir grup taraftar maca ilk yarıda bir grup taraftarda geri dönmek zorunda kaldı. Biz anadolu tarafından 5de cıktık, tam mac başlarken içeri girdik. Biletlerimiz içerideki arkadaşlarımızdaydı. Dışarıdan onları istedik, polis bize biletleri verdirmedi, ufak bir gerginlik yaşadık 5 dakikada orda kaybettik. Karaborsa zannettiler. Bileti bize getiren abim olunca izin verdiler. Bu arda tam stada yaklaştığımızda bizi trafik tekrar yönlendirme ile temin karşı tarafına gönderdi. Oradan maca gelemiyenler de var. Kolay yolu bursa taraftarına heralde jest olsun diye bırakmışlar. Eziyet gene bize. Ancak çok üzgünüm fotoğraflayamadım. Stadın dışından o tepeleri aşarak gelmeye çalışan taraftarların fotoğrafını şekebilseydim emin olun yılın fotoğrafı seçilirdi . Normandiya cıkartması binlerce insanın o tepeleri birbirini cekerek yukarı cıkartmasının yanında halt etmiş.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleATV maçın tekrarını verdi mi, verecek mi ?
abi yayin akisina baktim ama tekrar yok.
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleunutmayalım ki, bir grup taraftar maca ilk yarıda bir grup taraftarda geri dönmek zorunda kaldı. Biz anadolu tarafından 5de cıktık, tam mac başlarken içeri girdik. Biletlerimiz içerideki arkadaşlarımızdaydı. Dışarıdan onları istedik, polis bize biletleri verdirmedi, ufak bir gerginlik yaşadık 5 dakikada orda kaybettik. Karaborsa zannettiler. Bileti bize getiren abim olunca izin verdiler. Bu arda tam stada yaklaştığımızda bizi trafik tekrar yönlendirme ile temin karşı tarafına gönderdi. Oradan maca gelemiyenler de var. Kolay yolu bursa taraftarına heralde jest olsun diye bırakmışlar. Eziyet gene bize. Ancak çok üzgünüm fotoğraflayamadım. Stadın dışından o tepeleri aşarak gelmeye çalışan taraftarların fotoğrafını şekebilseydim emin olun yılın fotoğrafı seçilirdi . Normandiya cıkartması binlerce insanın o tepeleri birbirini cekerek yukarı cıkartmasının yanında halt etmiş.
bu cok iyiydi
Yorum
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePendik-Olimpiyat arası kaç saat ?
Bursa-Olimpiyat arası kaç saat ?
bilgisi olan var mı ? İStanbuldaki arkadaşlar ?McLas was Here
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Cafer Kötü Futbol , Arkadaşlarının alın terine Saygı duymama , Ruhsuzluk , Bu Kadarda Olmaz Gerçekten Resmen stadda Çıldırttı beni..
- Aldığımız 2 Kuapada'da Canlı İzlediğim İçin Söylüyorum..
- Serkan Balcıya Bi Parantez Açmak İstiyorum , Yahu Kardeşim Bi Adam Hiçmi Kötü Oynamaz Ya
- Egemen Başta Olmaz Üzere Çocuklar İyi Mücadele ettiler yine..
- Ayrıca Alanzinhoyu Beğendim Ben , Hiç Yerinde Durmuyor..
Bence de ilk 11 in adami degil ama alternatif olarak takimda tutulabilir diye düsünüyorum.
Iyi bir teklif gelirse kimsede mutlaka kalmali demez zaten."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak egosu yüksek bir futbolcu bu belli.
Bence de ilk 11 in adami degil ama alternatif olarak takimda tutulabilir diye düsünüyorum.
Iyi bir teklif gelirse kimsede mutlaka kalmali demez zaten.
- Top Rakipteyken Takımda Hareketsiz Kalan Tek adam ..
- O Kadar Büyük Takıma Gitmişsin İnsan Üstüne Hiçmi Bişey Koymaz..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleunutmayalım ki, bir grup taraftar maca ilk yarıda bir grup taraftarda geri dönmek zorunda kaldı. Biz anadolu tarafından 5de cıktık, tam mac başlarken içeri girdik. Biletlerimiz içerideki arkadaşlarımızdaydı. Dışarıdan onları istedik, polis bize biletleri verdirmedi, ufak bir gerginlik yaşadık 5 dakikada orda kaybettik. Karaborsa zannettiler. Bileti bize getiren abim olunca izin verdiler. Bu arda tam stada yaklaştığımızda bizi trafik tekrar yönlendirme ile temin karşı tarafına gönderdi. Oradan maca gelemiyenler de var. Kolay yolu bursa taraftarına heralde jest olsun diye bırakmışlar. Eziyet gene bize. Ancak çok üzgünüm fotoğraflayamadım. Stadın dışından o tepeleri aşarak gelmeye çalışan taraftarların fotoğrafını şekebilseydim emin olun yılın fotoğrafı seçilirdi . Normandiya cıkartması binlerce insanın o tepeleri birbirini cekerek yukarı cıkartmasının yanında halt etmiş.
Yorum
-
İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz adamı böyle çarparız işte.
Ayrıca atv yi de kınıyorum.Çok az gösterdiler tribünlerimizi.
Ve 25.000 bursasporlu var dediler.
25.000 in biraz üstünde Trabzonspor 'lu var dediler.
GÜLMEKTEN ÖLDÜMYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegollere nasi bakarız.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan sonra da stadyumdaki 40.000 Trabzonspor taraftarı kupayı kutluyor dedi aynı adam. Ya sayı saymayı bilmiyor ya da hiç dayak yememişİki renk ve Asalet Bordomavi.net
Yorum
Yorum