Onu bunu bırakında dünki yattara 3lüsü 1 meksika dalgası 2. Müthiş zevk verdi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
Çok yorucu ve keyifli bir maç oldu. saat 13.30 dan beri Olimpiyat stadındaydım. Dünya Gençlik Kongresine gelen yabancılardan 300 vatandaşı maça götürdük. ancak maçın 30 . dakikasında stada girdik. 300 kişilik gurup içerisinde süpriz bir davul ekibi de vardı.
davul ekibi ve diğer yabancıları 61. dakika şovuna , kolbastıya dahil ettik. Çok keyifli bir gece oldu. maçtaki son iki golü göremedim. o sırada 61. dakika şovuna misafirleri dahil edip izlettiriyorduk bir yandan. Maça gelen misafirler hayatlarında bir daha izleyemecekleri maçı izlediler.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarsus'a Bahadır(33)'ın yanına giderken, sana da uğramak farz oldu o zaman
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat abi,mersin merkez'e yolun düşerse bana da bi haber et
Epey büyüksün, ben senin yaşındaken hacı yağı olarak kullanılıyordum
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat abi,mersin merkez'e yolun düşerse bana da bi haber et
Şu forumda bulunduğu şehirde tek başına yanlız olan bir tek ben varım
Hay böyle şansa
Yorum
-
2010 Kupa Beyi Trabzon !
Urfa`daki Stadyum,çok muhteşem bir yapı
Uğurlu geldi bize,Urfa Arena Gap`ı
Çok üzdük biz Aziz`i, ağlıyor kapı kapı
Haram olsun Fener`e, Süper Kupa`nın sapı
Güneş`in karşısında, nedir fenerin çapı
Güzel kuşsun kanarya,lakin yutmuşsun hapı
05.05.2010
Atatürk Olimpiyat,Istanbul`daki evim
Bursa kundakta bebek,ben ona göre devim
Çok şanlı tarihimde yaptım altı kez devrim
Hem ligte hem kupada son sözü ben söylerim
Bursa`yı pek severim,şeftalisini yerim
Süper Kupayı alıp,Trabzon`a dönerim
07.08.2010
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGürcan abi, nasıl kendine gelebildin mi, sesin düzeldi mi ?
Maçı tekrar izledim. Atv gerçekten çok beceriksizmiş. Kupa sırasında oluşan muhteşem atmosferi bile çekememişler..
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam, belli oldu...benim Mersin seferi şart oğlu, şart artık. Ulaa Mersin'de birikeceğinize, bikaçınız Alanya'ya düşseydiniz ya
Şu forumda bulunduğu şehirde tek başına yanlız olan bir tek ben varım
Hay böyle şansaTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEh işte..
Maçı tekrar izledim. Atv gerçekten çok beceriksizmiş. Kupa sırasında oluşan muhteşem atmosferi bile çekememişler..
- Bu Arada Gürcan abinin Oğluyla Tanıştık
Not: Gürcan abinin Oğlu Daha YakışıklıydıTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010 Kupa Beyi Trabzon !
Urfa`daki Stadyum,çok muhteşem bir yapı
Uğurlu geldi bize,Urfa Arena Gap`ı
Çok üzdük biz Aziz`i, ağlıyor kapı kapı
Haram olsun Fener`e, Süper Kupa`nın sapı
Güneş`in karşısında, nedir fenerin çapı
Güzel kuşsun kanarya,lakin yutmuşsun hapı
05.05.2010
Atatürk Olimpiyat,Istanbul`daki evim
Bursa kundakta bebek,ben ona göre devim
Çok şanlı tarihimde yaptım altı kez devrim
Hem ligte hem kupada son sözü ben söylerim
Bursa`yı pek severim,şeftalisini yerim
Süper Kupayı alıp,Trabzon`a dönerim
07.08.2010ççç ççç
İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeksas kalmadı pankartı bırakıp kaçtılar.
gercekden komik, ATV durmadan teksas kismini gösteriyor, izleyenlerde vaybee ne kadar bursasporlu varmis düsünüyor üstelik 25 bin filan laflar söylenmis oha yani 2.500 den 25 bin yapmislar.
Diger tarafdada ayrilan kisima sigmayan trabzonspor, spiker ilk devre bir ara trabzonspor taraftari bir kenara sikismis telleri kiriyorlar gibi laflar ediyor ama o kisima sigmadiklarini söyleyemiyor belki düsünemedi herhalde bunlar sorunmu cikariyor düsündü, neyse.
maca gelince, yorumlari macda önce dinledim, bursa alir gibi laflar ediyorlar, bizim hücum gücümüz yokmus teo daha gol atamamis vesaire, macin ilk 5 dakika icinde oyunumuzdan dolayi bu maci alacagimizi görebildim hatta teofilo gol atar dedim ama 3 tane atacigida cok güzel oldu, Devam gelecek, Teo ya cok güveniyorum ve yeni transferde uyum saglayacagina inaniyorum süper olacak. Oyunumuzda defansda sorunlar oldu mutlaka bunlari senol günes ve ekibide mutlaka gördü ama yinede genel olarak oyundan memnunum. Yattarada isiniyor gibi, Ceyhun bu arada iyi mac cikardi, yanilmiyorsam ilk iki golüde ceyhun attirdi, (bir ara ikinci gol pasini colman verdi gibi gördüm ama sonra yine ceyhunmuydu diye süphelendim ?). Bursaspor kadro olarak eksik olabilir ama ayni durumda biz olsak, yani yillar sonra sampiyon olup bursaspor gibi oynasak rezillik derim resmen ve o günü bekliyorum artik yani gelecek yil süper kupada kime karsi oynayacagiz (inshallah) yoksa iki kupada bizim olup lig ikincisimi cikacak karsimiza bu ikincide bursaspor olma ihtimalini cok düsük görüyorum hatta bursa uefaya girebilirse basariliydi derim.
Liverpool maci öncesi eksiklerimiz oldugu halde iyi maclar cikaracagimiza inaniyorum, belkide liverpoolu eleriz, inaniyorum."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
Yorum