Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SÜPER KUPA BİZİM
    • Takımımız TFF Süper Kupa maçında Bursaspor'u 3-0 mağlup etti. Tarihinde bir çok ilki başaran ekibimiz bu sonuçla Süper Kupa'yı kazanan ilk Anadolu takımı oldu.

Stad: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Baki Tuncay Akkın, Nihat Mızrak, Özgür Yankaya

Trabzonspor: Onur, Serkan, Glowacki, Egemen, Cale, Ceyhun, Selçuk, Colman, Alanzinho (Dk. 78 Barış Ataş), Burak (Dk. 66 Yattara), Teofilo (Dk. 90+1 Giray)

Bursaspor: Ivankov, Ali Tandoğan, İbrahim (Dk. 75 Serdar), Ömer, Vederson, Krita (Dk. 46 Bekir Ozan), Ergic, Batalla (Dk. 63 Sercan), Ozan, Volkan Şen, Turgay

Gol: Dk. 55, 61 ve 73 Teofilo (Trabzonspor)

Sarı Kart: Dk. 5 Cale, Dk. 18 Egemen, Dk. 32 Selçuk, Dk. 84 Glowacki (Trabzonspor), Dk. 38 Krita, Dk. 68 Volkan (Bursaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR:
    2. dakikada Teofilo, Bursaspor ceza alanı önüde Ömer ile girdiği mücadele sonrasında yerde kaldı. Hakem Teofilo'nun faul yaptığını belirterek topu Bursaspor'a verdi.
    6. dakikada Burak ceza alanı dışından kaleyi düşündü. Top yandan auta gitti.
    12. dakikada Vederson'un sol kanattan kullandığı köşe atışından gelen topa Ömer penaltı noktası üzerinden kafayı vurdu. Serkan kale çizgisi üzerinden kafayla gole izin vermedi.
    17. dakikada takımımız Teofilo ile gole yaklaştı ama olmadı. Selçuk'un uzun pası sonrasında Burak sağ kanatta topu kontrol ettikten sonra ceza alanı içine yerden iyi kesti. Teofilo kayarak topu ağlara göndermek istedi ama yetişemedi.
    20. dakikada Ceyhun ceza alanı dışından kaleye sert bir şut gönderdi. Top defanstan döndü.
    23. dakikada Hakem Kuddusi Müftüoğlu havanın çok sıcak olmasından dolayı su molası verdi.
    30. dakikada Ali Tandoğan'ın ceza alanı dışından sert şutu Onur'dan sekti. Turgay seken topa hamle yaptı ancak son anda uzanarak topa ayak koyan Glowacki muhtemel gole izin vermedi.
    32. dakikada Selçuk rakip ceza alanı ortasında kayele çok sert bir şut çıkardı. Ivankov çift yumrukla gole izin verdi.
    44. dakikada Burak'ın şık pasına gelişine sert vuran Alanzinho'nun vuruşu üstten auta gitti.
    45. dakikada yine Alanzinho orta sahadan aldığı topla ceza sahasına girerken vuruşunu yaptı. Top kaleci İvankov'da kaldı.
    İlkyarı 0-0 eşitlikle sona erdi.
    İkinci yarı başladı.
    48. dakikada Colman defansın arkasına hareketlenen Alanzinho'yu düşündü. Alanzinho topla buluştu ancak hakem Alanzinho'nun topu kazanırken Ömer'e faul yaptığını belirtti.
    51. dakikada Burak ceza alanı önünde kaleyi düşündü defansa çarpan topu Ivankov kontrol etti.
    55. dakikada gooooooooooooooooooooolll geldi. Ceyhun'un rakip yarı alanın ortasından çok sert şutu kaleci Ivankov'dan sekti. Topu iyi takip eden Teofilo topu ağlara gönderdi.
    61. dakikayı golle kutladık. Selçuk'un şık pası sonrasında ceza alanı içinde topla buluşan Teofilo çaprazdan plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
    67. dakikada Ceyhun ceza alanı dışından sert vurdu... Top yandan auta çıktı.
    69. dakikada Bursaspor Volkan ile hızlı bir kontra atağa çıktı. Alanzinho gerilerden gelerek Volkan'ın ayağından topu çaldı.
    71. dakikada Hakem Kuddusi Müftüoğlu su molası vererek oyun durdurdu.
    73. dakikada Teofilo 3. golünü atarak hat-trick yaptı. Yattara'nın sağ taraftan ön direğe doğru kullandığı köşe atışından gelen topa Egemen yükselerek kafayı vurdu. Arka direk dibine kaçan Teofilo ayak koyarak topu ağlara gönderdi.
    80. dakikada Yattara'nın sağ kanattan yaptığı ortaya Teofilo kafayı vurdu. Kaleci Ivankov üzerine gelen topu rahat kontrol etti.
    90. dakikada Selçuk ceza alanı dışından sert vurdu. Top farklı şekilde üstten auta gitti.
    Maç takımımızın 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Diğer Fotoğraflar

Yorum

• teo nun içine jardel kaçmış

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allah'a çok şükür ki Jaja'ya imzayı maçtan önce attırmış bizimkiler.
        Bende onu düşünüyordum maçı izlerken..Yarına bıraksalardı o transferi yapmazlardı...
        SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
        ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Atv'ye ve Ogün'e birşeyler diyesim var ama bu akşamın tadını çıkarmak istiyorum ..
          Adamların maç için yaptıkları duyurudan belli tavırları.

07 Ağustos 2010 Cumartesi 20:30
          7 Ağustos Cumartesi İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadından canlı yayınla Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'la kupa şampiyonu Trabzonspor, SÜPER KUPA'yı müzelerine götürmek için 7 Ağustos Cumartesi akşamı atv ekranında bir araya geliyorlar.

Saat 20:30'da başlayacak bu iki Anadolu takımının mücadelesi sonunda SÜPER KUPA-2010'u müzesine götürecek takım belli olacak. atv, bu zorlu mücadeleyi; öncesi, sonrası ve perde arkası görüntüleriyle ekrana getirecek. Maçtan sonraki kupa töreni de canlı olarak ekranlarda olacak.
          BURSASPOR'UN "İLK" HEYECANI
          Tarihinde ilk kez SÜPER KUPA finali oynayacak olan Bursaspor, yoğun taraftar desteğiyle bu kupayı ilk kez müzesine götürmeye çalışacak. "Timsahlar" lakaplı Bursaspor'u bu karşılaşmada çok sayıda seyircisi tribünde ve atv ekranlarında destekleyecek.

Sesim kısıldı bağırmaktan gördüler çok sayıda taraftarı. Maçın yarısında stadı terketmeye başladılar
          Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Özeti izleyebileceğimiz bir yer var mı ..

2. gol neydi öyle yaa ..

Yorum

Aynen ben de babama böyle söyledim

Yorum

• Kamil Anahar İstanbul’dan Yazdı..

İŞTE GERÇEK ŞAMPİYON
                Trabzonspor, Süper Kupa finalinde İstanbul Olimpiyat Statı'nda müthiş seyircisinin desteğiyle her iki yarı da Bursaspor'u sahadan sürkalese ederek müzesinde bulunmayan kupayı da kazandı.
                Bu sezon Türkiye&nin en iyi futbol oynayan iki takımın Süper Kupa finalınde İstanbul Olimpiyat Stadyumu”nda lig öncesi “ Ciddi” bir hazırlık sınavına çıktılar. Lig şampiyonu Bursaspor”un kadrosunda transfer ettiği Vederson solbekte oynadı, Diğer trünsferlerinin lisansları için yetişmediği için kadroda yoktu,
                Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş ise ideala yakın bir kadro sahaya sürdü, Bu kadroya sakatlanmasıydı Ceyhun’un yerine Engin olacaktı. Herkes Yattara’yı bekliyordu. İlk yarıda oynamaması bence sürqriz değildi, Umut’un oynamaması için biraz sürpriz buldum. Ama ligin başı Senol hoca, etkili bir rakip karşısında Teo’yu görmeliydi .
                Trabzonspor savunmada bilindiği gibiydi. Orta alanın ortasını Selçuk ve Ceyhunla kapatırken sol kenarda Colman görev yaptı. Onların önünde Brezilyalı Alanzinho serbest oynadı. Sağ kenarda Burak Yılmaz görev yaptığı ama etkili değildi. Tek forvet Kolombiyalı Teofile ise ceza sahası içinde istenilen pasları bulamadı. Karadeniz ekibi, kazandığı topları, çabuk, hızlı ve suratlı olarak gol bölgelerine sızdıramadı, Bunun için de kenarları kullanmadı. Ama ilk 45 dakikada Trabzonspor oyununun hakimiyetini elinde taraf olarak gözüktü. Her iki takımın karşılıklı atakları vardı. Ancak girilen pozisyonlar açısında kısır bir ilk yarı izledik.
                Vederson’un korner atısından gelen topu Ömer Erdoğan Trbzonspor savunmasının arasında Trabbzonspor kalesine yolladı ama Serkan Balcı son anda kafayla topu uzaklaştırdı, Egemen-Glowacki”nin uyumu iyiydi. Selcuk&un ceza sahası dışındaki füzesini Bursaspor kalecisi İvankov son anda kornere çelerek takımının gol yemesini önlemiş oldu.
                Trabzonspor ikinci yarıya fırtına gibi girdi, Teknik direktör Şenol Güneş, Burak Yılmaz”ı sol kenara çekti, Ve Teo”yu sahada unutturdu, Bordo-mavili takımda hem Colman hem de Selçuk oyunnun şefleri arasındaydı. Selçuk’un ara pasları nefisti.
                Bordo-mavili takımın 3 golünü atan Teo, dun gece Olimpiyatta gürledi, esti, ve kasırga gibiydi, İlk golde takipçiliği ikinci golde akıllığı 3 golde sezgisiyle Trabzonspor’u Süper Kupayı getiren futbolcuların başında yer aldı.
                Ben Almanya’da ne yazmıstım. Ben bu takımdan umutluyum. Çünkü her yönüyle futbol oynuyordu. Ancak ceza sahasına getirdiğimiz topları kaleye sokamıyordu, Bu kez Olimpiyat’ta Trabzonspor yine büyük bir başarıya imza attı, Takım oyununu sahaya yansıtan Trabzonspor bu sezon ligde çok işi yapacağının sinyalini verdi,
                İşte gerçek şampiyon.

Biliyorduk Ki .....
                Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kardeş bizim bursaya garezimiz yok tamam?

bu işin zevki.makarası.çıkıpta ana avrat sövüp nasıl koyduk ama mı diyoruz.

makarası bu işin.olacak bunlar.onlar yense onlarda makarasını yapacaktı.bu taraftarlığın zevki.

alkışlamasınıda biliriz onları.ama makaramızıda geçeceğiz tabii ki.

ki dalga geçenlerde keyiften değil,geçen deplasmandaki küfürlerin haddi hesabı yoktu üstelik kutsal varlık''anne'' üzerine

kimse ana avrat sövdümü bugün?

makara bu tabii ki yapılacak arkadaş
                  vay arkadaş ya...arkadasım onlar yapıyo dıye sen yapmak zorunda degılsın tamam mı???
                  2. olrak rakıple dalga gecmek neyın nesı ılk defa duyuyorum valla...bıraz asalım kendımızı.1-0 ondesın rakıple kafa yapıyorsun 2-1 yenık oldun ne olcak pekı?
                  bu ısler coluk cocuk ıslerı kusura bakma ama..

Yorum

• 32. dakikada Selçuk rakip ceza alanı ortasında kayele çok sert bir şut çıkardı. Ivankov çift yumrukla gole izin verdi.

ççç

Yorum

• İlk olarak yeltin_26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Süper kupayı kazanan Trabzonspor'u tebrik ediyorum...Hakeden taraf kazandı...Eskişehir'den sevgiler
                      Teşekkürler Es-Es'li kardeşim. Her zaman bekleriz foruma

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        herkes hemen havaya girmis bu takımın ligde nasıl çatırdayacağını hep beraber göreceğiz..benim gene ümidim yok bu takımdan

Sen en iyisi Ogün Temizkanoğlu'nun avatarını koy ..

Nasılsa alışıksın..

Önce G.Ünal şimdi de Abdullah Ercan.

Hiçbir farkınız da yok zaten ..

Adama bak ya ligde çatırdayacakmışız.. olur da çatırdarsak göbek at .

Yorum

evet ya bu maçtan sonra forvet morvet yüzü göremezdik biz..gene umuta talim ederdik..iyi kurtardık valla...
                          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor sevdası için yollarda yaşamını yitirmiş tüm kardeş ve abilerimize hediye olsun bu kupa.Allah onların günahlarını bağışlasın...

Amin Amin Amin

her birinin ruhlarına el Fatiha...
                            Entropi İyidir.

Yorum

• Armağan Dere

Abicim Allah aşkına her zaman muhalefet olmak zorunda mısın ?

Gel galibiyetin tadını çıkaralım. Bu kadar gerçekçi olmana gerek yok

Yorum

• İlk olarak a d bacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yoldaydım yeni geldim
                                onuniçin
                                mümkünse goller
                                yada
                                maçın özeti
                                yada
                                maçın tekrarını
                                nereden izleyebilirim?
                                Macin tekrarini izlemek istiyorsan biraz bekleyeceksin.

Ben kayit yaptim ama yüklemede sorun yasiyorum.
                                MSN`den gönderebilirim.

Macin golleri :

Yorum

Yükleniyor...
                                X