Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke ;

Yetenekleri ve karekteri zıt olan bir şahıs , hani deriz ya hep Fatih Terim i egolarından dolayı sevmeyiz biraz dikkatli baksak Fatih Tekke nin de aynı egolara sahip olduğunu görürüz , sahada herkes ona çalışacak , top kaybedecek ama koşmayacak , kendisine yapılmayan faulü yapılmış gibi gösterecek hakem vermeyince taraftarı galyana getirecek gerçi bazen tokatlıyorda hakemi nede olsa Sultan tokatlar tabi , bazıları demişki gol kralı olduğunda hayrettin emicenin suratını görürürüm diye ,onlara demek isterimki bu sene Schuster onu 10 maça çıkartsın öpsün başına koysun ,adam maçtn sonraki ilk idmana hiç çıkmazdı idmanlarda en tembel kişi idi orasının Trabzon olmadığını , Trabzonda ki gibi haketmediği değerin ona verilmeyeceğini anladığında huzursuzluklara başlayacaktır , çünkü onun Fatih Terim karekteri buna müsaittir...

Özür dileyerek söylüyorum reklam yapmak niyetinde değilim ama ben bu adamla Hacda beraberdim insanın en mütevazi olması gereken yerde ki davranışlarını , duruşunu görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız yukarıda da belirttiğim gibi bu adam ego olarak Fatih Terim le yarışacak biridir...

Yönetimin bir çok icraatını özellikle son zamanlardakileri beğenmiyorum ama bu konuda duruşları takdire şayandır ,

Bu konu üzerinden yönetimi eleştirenlere IQ testi yapmalarını öneriyorum , Türkiye de başka takımda oynamam diyen birinin tükürdüğünü yalamasının sebebimidir bu yönetim ....

Ah benim cennet ilimin güzel insanları , olaylara duygusal ve anlık bakacağımıza biraz daha geniş pencereden baksak herşey daha net görülecek , Soytarılardan kahraman yapmaya ihtiyaç duymayalım kahraman arıyorsak Recep Onur Kıvrak ı gösterelim yada tarihimize bakalım ,Ali Kemal de Beşiktaş a gitti ama hepimizin kahramanıdır ve Efsanedir, Fatih e Trabzonspor a yaptıkları için efsane diyenler acaba Şenol a , Dozer Cemil e ,Ali Kemal e ne diyecekler ...

Efsane gibi değerli sözcüklerin önüne lütfen o sıfatı kaldıramayacak ve haketmeyen insanların isimlerini yazmayalım...
    Kahpe Bizans;
    Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
    Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bir mesajımda Fatih konusunda yönetime aşırı derecede yüklenen kimi insanların, bu yüklenmelerindeki ana sebebin aslında, Fatih'in alınmayış nedeni olarak gösterilen "yaşam biçimi" ne duydukları inanç veya bağlılık olup olmadığı konusunda ciddi endişeler taşıdığımı söylemiştim.

korkularımı arttıran bir mesaj ne yazık ki
      Kardeşim o sözler yönetimin söylemleri "Ben burda olduğum sürece o tarikatçı bu kapıdan giremez"
      Ayrıca Fatih diyor ki yoruldum, memleketimin takımına dönmek, huzur bulmak istiyorum. HH açıklama yapıyor: "burası huzurevi değil"..
      Fatihin yerinde ben de olsam futbol hayatımın son dönemlerinde de popüler olmak isterim, ne işim var eskişehir'de.. Fatih yapı itibariyle biraz agresif biridir. Ayrıca açık söylemek gerekirse pek konuşmasını bilmez "Sahada babamı tanımam" sözünü antepten bize geldiğinde de söylemişti. Antepliler de alınmıştı
      Belki bu vesileyle zamanında hak ettiği milli takım formasını biraz daha yine hak ederek giyer.. başarılar, yolun açık olsun Sultan.. Şampiyonlk yolunda karşımıza çıkma
      Not Important..

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih'i savunanlar gitmesini doğru karşılıyor olabilir de bu açıklamalarını nasıl sindiriyorlar.Bjk resmi sitesinin girişinde lanse edilişine,açıklamalarını nasıl sindiriyorlar onu anlamış değilim.
        ben kenda adıma konuşayımda şahsen o açıklamaları fatihin aağızından duymak istiyorum.o açıklamaların olduğu videoyu koysunlar siteyede ondan sonra bakarız...
        .....................................

Yorum

• Ben bjkya transfer olduğunu duyduğumda hayal kırıklığına uğramıştım.Yaptığı açıklamaları görünce de çok sinirlendim.Genelde efendiliğiyle sevdiğim bir adamdı.Bir Emre Belözoğlu kadar bile kişilik yokmuş kendisinde.

Fatih Tekke yönetimle anlaşamamış olabilir.Trabzonspor'a bu sebepten de gelmemiş olabilir.Ama bu taraftara bunu yapmaya hakkı yok.Bu taraftar gemileri yakıp stadta ona bağırdı.O da stadtaydı.Yönetimi Fatih Tekkeyi almadığı için kombine ve formaya ilgi göstermeyerek cezalandırdı.Yönetimi karşısına aldı.Bu taraftara böyle mi karşılık veriyor.

Fatih Tekke.En sevdiğim futbolcuydun gözümde.Artık gözümde gram değerin yok.Yazıklar olsun.Bu taraftara yaşattığın hayal kırıklığının kat kat fazlasını yaşarsın inş.
          Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih hasbelkader Trabzon şehrinde değilde,Barcelonda'da doğsa gelmiş geçmiş en büyük 3 futbolcu olurdu.Ondaki yetenek Allah vergisi bir yetenek senin benim gazımla futbolcu olunsaydı ne güzel İstanbul olurdu.
            Fatih bizim yapamadığımızı yaptıya hepimizin zoruna gidiyor.
            Adam bizden has Trabzonsporlu işte başka takımın formasını giyerken bu takıma musallat olmuş belalardan kurtarıyor.
            10 milyon taraftarın yapamadığını tek başına yapıyor.

Yoksa zorunuza giden bu mu?
            Tartıştığımız konu yetenekleri değil, bu taraftarı hiçe sayması!

Fatih bizim yapamadığımız neyi yaptı? Doğru 10 milyon taraftarın gururunu kırdı. Evlatlarına ismini veren babaları kahretti. Bjk'ye imza attığı an bu taraftara sevgilisinden, eşinden ayrılmış gibi hissettirtti.

"En büyük Trabzonsporlu" İstanbul takımlarından birinin formasını giymez! Bir de utanmadan bizden has Trabzonsporlu diyorsun. Has Trabzonsporlu kişilere kızıp kulübü yok saymaz.
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yenilen gollerden sonra Avni Aker'de bağırılan "Fatih Tekke" tezahuratları Zonguldak'tan duyuldu. Sizin ordan duyulmadıysa diyecek bir şeyim yok.
              Somut bir şeylerden bahsediyoruz.. Sadece bağırmakla olmuyor o iş.. Biz gerçekten taraftar gibi davransaydık, baskı kurup, fatihi aldırtabilirdik yönetime..
              Not Important..

Yorum

Fatih bizim yapamadığımız neyi yaptı? Doğru 10 milyon taraftarın gururunu kırdı. Evlatlarına ismini veren babaları kahretti. Bjk'ye imza attığı an bu taraftara sevgilisinden, eşinden ayrılmış gibi hissettirtti.

"En büyük Trabzonsporlu" İstanbul takımlarından birinin formasını giymez! Bir de utanmadan bizden has Trabzonsporlu diyorsun. Has Trabzonsporlu kişilere kızıp kulübü yok saymaz.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.fatihtekke.com/2009/06/25...onluk-yasamak/

Hayaller güzeldir, ah bir de gerçek olsa...

Ama yok!

Artık imkansız, tabiata aykırı.

Hem "yapacağım her şey Beşiktaş ve Bjk taraftarı için" diyeceksin hem de "en büyük Trabzonsporlu" olacaksın. Tezatın dik alası.

Zirveyi gördükten sonra düşüşteki bir sahte kahramanın açıklamaları işte... Fatih KARTAL Tekke...

Kapalıya git, Çarşı üçlü çektirsin sana, sonra da alkışla onları, onlar da "Fatih Trabzon'un a... k.." diye bağırsınlar. Sen de "ben Trabzonsporluyum ama Beşiktaş taraftarının dediğini yapacağım" diye işe başla.

Bunun adı günümüzde profesyonellik oluyor!

Bu duruma ses çıkarmamak çağdaşlık oluyor.

Hala buna rağmen "inşallah avni Aker'de iki tane çakar bize de yönetim gider" diye yazıyor bizimkiler...

Gol attıktan sonra SAHTE yıldızlı armayı da öper, maçtan sonra "ben Trabzonsporluyum" der.

Yönetime sonsuz teşekkürler...
                  Olayın özeti..
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Somut bir şeylerden bahsediyoruz.. Sadece bağırmakla olmuyor o iş.. Biz gerçekten taraftar gibi davransaydık, baskı kurup, fatihi aldırtabilirdik yönetime..
                    Hiç baskı kurmadık yani?
                    Bir dönem Fatih Tekke'yi savunmaktan Trabzonspor'u unutur olmuştuk. Ben mi yanlış hatırlıyorum?
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Fatih hasbelkader Trabzon şehrinde değilde,Barcelonda'da doğsa gelmiş geçmiş en büyük 3 futbolcu olurdu.Ondaki yetenek Allah vergisi bir yetenek senin benim gazımla futbolcu olunsaydı ne güzel İstanbul olurdu.
                      Adam bizden has Trabzonsporlu işte başka takımın formasını giyerken bu takıma musallat olmuş belalardan kurtarıyor.

şu kelimeyi "benden" kelimesi ile değiştir bence

bu tarz bir yoruma hakkın yok ki karşındakiler taraftar.

bu kulübe hiçbir ekonomik bağ ile bağlı olmadan bu duyguları yaşayan insanlar.

Yorum

Orda duracaksın işte,
                        Bu adamın yaptığı fedekarlıkların karşılığını verdik mi?
                        Bu adam para için gitse en iyi zamanında bize boş mukavaleye imza atar mıydı?

Fatih Tekke sen Trabzonun evladısın bırak başkalarını dediğimizde o bizi bırakıp gitti mi?
                        Peki karşılığı ne oldu?
                        Trabzonspor tarihinin en yalancı ve düzenbaz yönetmine maymun olmak.
                        Yapanlar adam olsa zoruma gitmeyecek.
                        Amatör ruh,profosyonel düşünce
                        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih Tekke ;

Yetenekleri ve karekteri zıt olan bir şahıs , hani deriz ya hep Fatih Terim i egolarından dolayı sevmeyiz biraz dikkatli baksak Fatih Tekke nin de aynı egolara sahip olduğunu görürüz , sahada herkes ona çalışacak , top kaybedecek ama koşmayacak , kendisine yapılmayan faulü yapılmış gibi gösterecek hakem vermeyince taraftarı galyana getirecek gerçi bazen tokatlıyorda hakemi nede olsa Sultan tokatlar tabi , bazıları demişki gol kralı olduğunda hayrettin emicenin suratını görürürüm diye ,onlara demek isterimki bu sene Schuster onu 10 maça çıkartsın öpsün başına koysun ,adam maçtn sonraki ilk idmana hiç çıkmazdı idmanlarda en tembel kişi idi orasının Trabzon olmadığını , Trabzonda ki gibi haketmediği değerin ona verilmeyeceğini anladığında huzursuzluklara başlayacaktır , çünkü onun Fatih Terim karekteri buna müsaittir...

Özür dileyerek söylüyorum reklam yapmak niyetinde değilim ama ben bu adamla Hacda beraberdim insanın en mütevazi olması gereken yerde ki davranışlarını , duruşunu görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız yukarıda da belirttiğim gibi bu adam ego olarak Fatih Terim le yarışacak biridir...

Yönetimin bir çok icraatını özellikle son zamanlardakileri beğenmiyorum ama bu konuda duruşları takdire şayandır ,

Bu konu üzerinden yönetimi eleştirenlere IQ testi yapmalarını öneriyorum , Türkiye de başka takımda oynamam diyen birinin tükürdüğünü yalamasının sebebimidir bu yönetim ....

Ah benim cennet ilimin güzel insanları , olaylara duygusal ve anlık bakacağımıza biraz daha geniş pencereden baksak herşey daha net görülecek , Soytarılardan kahraman yapmaya ihtiyaç duymayalım kahraman arıyorsak Recep Onur Kıvrak ı gösterelim yada tarihimize bakalım ,Ali Kemal de Beşiktaş a gitti ama hepimizin kahramanıdır ve Efsanedir, Fatih e Trabzonspor a yaptıkları için efsane diyenler acaba Şenol a , Dozer Cemil e ,Ali Kemal e ne diyecekler ...

Efsane gibi değerli sözcüklerin önüne lütfen o sıfatı kaldıramayacak ve haketmeyen insanların isimlerini yazmayalım...
                          Bir de HH'nin ve SŞ'nin egolarından, enaniyetinden bahsetsek.. Fatih'i biliyoruz, o hatalarını da biliyoruz.. Ama sadece inancından dolayı alınmamasını hazmedemiyoruz. Ayrıca çoğu yıldız gibi idmanlarda tembel olduğunu da biliyoruz. Yalnız bu gol kralı olurken de takım şampiyonluğa giderken de böyleydi.. Şimdi Fatihi bu basit sebeplerden silmek bize yakışmaz.
                          Not Important..

Yorum

• yapılan tartışmalar bir yana Allah rızası için şu ''en büyük Trabzonsporlu, en has Trabzonsporlu'' sözlerini biraz dikkatli kullanalım.en has Trabzonsporlu şu an bjk forması giyiyorsa vay bizim halimize.
                            yok o benden daha Trabzonsporludur iddiasında bulunan varsa bir şey diyemem.herkes kendi taraftarlığını bilir.
                            teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

Evet Fatih çok yetenekli ve bence Metin Oktay'ın hiç bir videosunu dahi görmedim ama onun dışında gelmiş geçmiş en iyi türk forvet ama senin dediğin kadar değil o kadar da değil işte.

Fatih Tekke başka bir Avrupa'lı kimliğine sahip olsa Forlan ayarında olacaktı popülaritesi.Ne daha fazla ne daha az.En büyük 3 futbolcudan biriymiş abartma,o kadar da ölmedik Hatta eksilerin sayayım onu çok büyük, Avrupa'nın en büyük forvetlerinde yapamayacak eksileri:

-Yavaş bir futbolcu yani topu ayağı aldığında hızlı oynayamıyor.Forlan gibi aldığında daha sakin ama yavaş hareket ediyor.

-Türkiye'de attığı onu o kadar ünlü eden kafa gollerini asla İngiltere,İspanya liginde atamaz.Defanslar o kadar kek değil orada.Ki Rusya'da bile öyle golü az var.

-Bire biri iyi değil.Dünya'nın en büyük 3 futbolcusu diyorsun,uçmuşsun arkadaşım.Sadece şu an oynayan 50 forvet sayarım Avrupa'da oynayan bire birde Tekke'den çok daha üstün olan.

Daha çok yazarım da gerek duymuyorum.

Not:Fatih Tekke yeteneksizdir,kötü futbolcudur filan asla demedim başını okumadan yazdığımın maddelere geçmeyin.

Yorum

Orda duracaksın işte,
                                Bu adamın yaptığı fedekarlıkların karşılığını verdik mi?
                                Bu adam para için gitse en iyi zamanında bize boş mukavaleye imza atar mıydı?

Fatih Tekke sen Trabzonun evladısın bırak başkalarını dediğimizde o bizi bırakıp gitti mi?
                                Peki karşılığı ne oldu?
                                Trabzonspor tarihinin en yalancı ve düzenbaz yönetmine maymun olmak.
                                Yapanlar adam olsa zoruma gitmeyecek.
                                Kardeşim sıkışınca yönetimdekilere laf ediyorsun da.Biz yönetimi savunmuyoruz.Aksine yönetimdeki çatlaklara da kızıyoruz.Sen Fatih'in açıklamalarını okudun mu bugün?Bizim kızdığımız nokta burası.

Yorum

Çalışıyor...
                                X