İlk olarak Sedat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Herkese Merhaba
-
Etrafında birleşeceğimiz isim Şenol'dur, hem abi hem hocaİlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet sonunda vurdu yumruğu Hocam çok şey öğrenmiş Hocamız her gün kendini geliştiriyor seni seviyorum Adaşımgelmeni hiç istemiyordum gene seni üzecekler diye ama görüyorum ki artık üzmeyi de öğrenmişsin saol Hocam saol.
Yorum
-
- İyi İyi Şenol Hoca Düzeltecek Bu Yönetimi
- Hayrettin Beye Tekke Transferi Hakkında Görüşlerini Sormuşlar : " Ben Ne Dersem Yanlış anlaşılıyor O Yüzden Cevap Vermek İstemiyorum " DemişTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
üstelik masayı kırmadan Şenol abi...Şimdi bizim o yumruğu güçlendirmemiz lazım...Taktik diziliş, oyun tertibi şu bu umrumda değil...Şenol Güneş in üslubu bu camiaya çok lazım...O yüzden çok önemli...O yüzden yangında ilk kurtarılması gereken Şenol hoca.....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada umut un satılması(pazarlanması) hocanın haberi olmadan mı gerçekleşmiş?
Öyle ise yönetime gene en derin şükranlarımı(!) sunuyorum...
Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
Fatih 7565. mesajı oku... Olayı net bir şekilde anlatıyor.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlker, seni çok dikkatli okurum, çok ince görürsün bilirim. Hayranınım bir nevi.
Ama bu görüşüne katılmıyorum. Uçtun ula(TEO sakatlık konusu)
Bunlar, haksız olmaktan mutluluk duyacağım konular. Kısmet oldu kıyısından köşesinden camiamıza bulaştık o yüzden bazen bazı şeylerin göründüğü gibi olmadığı ve asıl olanlar kulağımıza geliyor.
Örneğin zamanında Yattara'nın Katar mevzusunda da daha ilk başlarda olayın içyüzünü (o zamanlar daha gençtik heyecan yapıp hemen dökülmüştüm siteye) buralarda defalarca dile getirmiş ve en kibar tabirle "ortalaığı karıştırmak isteyen bir provokatör" olarak adlandırılmıştım. Ancak zamanla o konuda gerçekler gün yüzüne çıkmıştı.
Bu dediğimden asla , "bakın zamanında söylediğim doğru çıktı bu da doğru" ukalalığı çıkmasın. Sadece bu kuvvetle muhtemel bir durumdur onu söylemek istedim
Umutun ve Teo'nun oynamayışlarının sağlık sebeplerinden olmadığına dair inancım tam. Yanılmak konusundaki arzum daha büyük
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır futboldan nefret ediyorlar veya bir takım maddi kazançları için Trabzonspor'u kullanıyorlar demiyorum..eğer para bir şekilde geliyorsa yani takım 3. olduğunda da veya 5. olduğunda da Trabzonspor kulübü önemli gelirler elde edebiliyorsa,şampiyonluk için olan konsantrasyon düşüyor diyorum..bunu düşürenler de kulübü yönetenler..
- Bir Takım Görsel Değişiklikler Gerekiyor , Yeni Tesisler , Yeni Heyecan Gerekli Şehire..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlker,Umut sakat değildi..transfer görüşmelerinin geldiği ciddi boyuttan dolayı maça olan konsantrasyonu kaybolmuştu..adam nerdeyse takımdan ayrılacak duruma gelmiş,hangi kafayla maça motive edip de oynatacaktın..
Teo'nun böyle bir problemi yoktu..hatta takımın ona ihtiyacı da vardı Antalya maçında..bence Teo gerçekten sakat olduğu için en formda olduğu dönemde götürülmedi Antalya'ya..bunu hiç bir hoca yapmaz,Şenol hoca hiç yapmaz..Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüstelik masayı kırmadan Şenol abi...Şimdi bizim o yumruğu güçlendirmemiz lazım...Taktik diziliş, oyun tertibi şu bu umrumda değil...Şenol Güneş in üslubu bu camiaya çok lazım...O yüzden çok önemli...O yüzden yangında ilk kurtarılması gereken Şenol hoca.....
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlker, benden çok bilemezsin...Evet ukalalık ediyorum ve diyorum ki yok öyle bir şey...İnan bana yok yok....
senin gibi en muhalif fikri bile göğüsünde ustaca yumuşatıp karşındakini sükunete çeken bir isimden asla ukala bir tavır göreceğime ihtimal vermem zaten
ben haklılığıma inanıyorum ama bunu ispat edemem
bir hukukçunun oğlu olarak da ispat edemeyeceğim bir iddaanın üzerine fazla gitmeyecek kadar da az buçuk hukuk bilirim
o yüzden benim söylediklerimi bir "bilgi"den ziyade paranoyaya bağlı bir "tahmin" olarak tanımlayalım
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Abi Ben Yeni Bi Stadın Motivasyonu Değiştireceğine İnanıyorum , Hemde Çok..
- Bir Takım Görsel Değişiklikler Gerekiyor , Yeni Tesisler , Yeni Heyecan Gerekli Şehire..Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlkerim ben seni hayranlıkla okumaya, anlamaya devam edeceğim.
Senin o sorgulayan halini herkes takdir ediyor olmalı. Devam kardeşim....
İlk organizasyonda sen ve diğer değerli abilerimizle tanışmak dileğiyle ...
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFazla konuşmayacak,sadece işini yapacak Başkan ve yöneticiler gerekiyor Sedat..taraftar desteği sonrasında çığ gibi büyür..şampiyonluk yolundayız diyoruz ama stadımız hala tam olarak dolmuyor..inanç eksikliğimiz var..biz o birlikteliği bir yakalayalım,bak bakalım stadda boş 1 koltuk kalıyor mu..
- Şöyle Yeni Bi stad , Rize stadı Gibi ama İki Katlısı Kutu Gibi , Maratonda Trabzonlu Gençler , Tribünler Tek Ses Tek Yürek , Süper Olur , Olucakta İnanıyorum benTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum