Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen araştırma yoksunu , bağnaz , okuduğunu anlamada ciddi problemleri olan ve muhtemel bu kadar yerdigi stadın özelliklerini bir kez bile incelememis, saçma sapan birisin bunları labatatuar testleri olmadan Soyleyebilirim cunku söylediklerin icinde tek bir somut veri olmamasına rağmen .. bunlari dile getiris biçimin kendini ele veriyor... Sen baktığın 2 adet resimle Yorum yapiyorsun.. ve daha ortada olmayan , tamamlanmamış bir projeye....

Beyaz renk boşluklu olunca Guzel durmuyormus :-) kime göre neye göre Dunya Estetik Yapılar Birliği (WCBU) araştırma mi yapmış sonuçlari mi var elinde ... La dur dur googla bakma hemen oyle bir birlik yok olmazsa zaten ... ))
    İstediğini diyebilirsin, bu yazdıkların senin çapsızlığını gösteriyor. Çapsız ve itaat eden, boyun eğen sadece kendilerine verilenle yetinen ezik tiplerden.

Ben stadın görselliği ile ilgileniyorum, stadın ambiansı ile ilgileniyorum. Bunlarda taleplerime cevap alamıyorum. Hiçbir özgünlüğü yok.

Evet beyaz rengi kesik kesik olunca, bütün tamamen stadı saran şekilde olmayınca güzel durmuyor. TT Arena bembeyaz stad, neden yanları beyaz değil ? Akıl edememişler. Yada profesyonel bir çalışma yapılmış stadın dış cephesi için.

Stadın görselinden karşılık alamadığımdan özellikleri ile ilgilenmiyorum bile, ve bu yüzden soruyorum. Madem bu kadar teknik birikime sahipsin bu kadar laga luga yapacağına cevap vereydin. Senin gibi ego sahibi olmaktansa bildiğime biliyorum bilmediğime bilmiyorum diyebilirim problem yok.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Araştırma dan, etmeden her şeyi sağdan soldan duyduklarina ve özellikle de siyasi amaçlarina ters düştügu icin yerden yere hiç hoşlanmam ...
      Dünyada aynı yılda aynı dönemde ne oluyor ne bitiyor bilmeden araştırmadan özellikle de siyasi amaçlarina paralel olduğu için kimsenin yüzüne bakmayağı eseleri bile yere göğe sığdıramayanlara...
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bjk stadyumu dünyanın en güzel yerlerinden birinde, yani mevki olarak güzel olunca stadyum da daha güzel olacak Böyle bir doğru orantı olduğunu bilmiyordum.

Sadece birşey sorcam sana ?

Beşiktaş taraftarına Vodafone Arena'dan vazgeçtik, Ts'nin stadından size yapıyoruz deseler. Bjk taraftarında bir anket yapılsa % kaçı bizim stadı ister? %10 çıkar mı ?

Şikebahçe taraftarına sizin stad 15 yıllık eskidi, size Ts stadı gibi yine 50-60 binlik stad yapalım deseler sizce isterler mi ?
        Orda kastettigim o yer icin bjk kılını kipirdatmasada binlerce gönüllü bulunabilir.. oradaki ofis kiralari türkiyenin en pahalı 2-3 yerinden biri.. yani yapılan yatırımin misli karşılığını alman garanti... Sana şu kadarını söyleyeyim .. Bjk ya yapılan reklam faaliyetinin ve pazarlamanin yarısı bizim stada yapilsaydi , %10 u bile suanki yapılan vodafone arenayi tercih etmezdi.. adamlar temellerine mektup bile atdilar artık o is işten geçti... Şükrü saracoğlu stadında iki kat boşluk var ve panosuz koltuksuz görsen .. neler söylersiniz tahmin edemiyorum

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          toki evleri ile stadyumu kıyaslaman amacını ortaya koyuyor. lakin bizim stadyum son teknoloji membrandan oluşacak ve inşaat tekniği de dünyada ilk olacak. eğer modernlikten kastın buysa sen hem bilgisiz hem de yalancısın. ama eğer kastın son teknoloji değil de estetik hazsa o da kişiden kişiye değişir ve senin beğenmediğin yapı benim de beğenmeyeceğim anlamına gelmez.

bir ikincisi inşaat fotoğrafından ne olacağı belli dediğin stadyum kargas halde ki eve benziyor.. kargas halde ki evi kafasında herkes farklı hayal edebilir. o yüzden sen şuan bu stadı kafanda nasıl hayal ettin bilmiyorum ancak benim hayal ettiğim şekliyle çok iyi bir stad olacak. o yüzden şu aşamada kim ne derse desin ne hayal ederse etsin stadın son halini görmeden yapılan eleştiriler (ki özellikle estetik ve kalite konusunda yapılan eleştiriler) boşadır..

mesafe konusuna hiç girmek istemiyorum bile çünkü akyazı şehrin içi sayılır yani haksızsın. en çok sevindiğim nokta da avni akere arabayla gidince çektiğim eziyetin son bulacak olması..
          Alla alla Toki evleri ile stadı kıyaslamam amacı ortaya koyuyormuş. Tokinin yaptığı işler ortada tabiki sorgulayacağım. Kişiye göre uygulama var, kime yaptığına göre kalite belirliyorlar. Bunu bilmeyen yok. Burda kaliteyi sorgulamak en doğal hakkım. Hele Trabzonspor'un Trabzon'un bu ülkede 3. 4. sınıf muamele görüldüğü gerçeği varken. İnşaat tekniği dünyada ilk olacakmış. Yani stadımızın özgünlüğü bu. İnşaatında dünyada hiç kullanılmamış teknikler kullanılacak. Dünyada ilk kullanılacak bir teknik ? Bunun sonucunda bütün dünyanın emsal göstereceği özeneceği bir stad mı çıkacak ortaya. Öyle bir diyorsun ki sanki bir mucizeden bahsediyorsun. İnşaat tekniğinden banane arkadaşım ya ortaya çıkacak olan şey az çok belli size fantazi dünyalarında yaşamaya devam.

Beğen beğen Müthiş stad. Dünya bizim inşaat tekniğimizi konuşacak asırlarca
          Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dünyada aynı yılda aynı dönemde ne oluyor ne bitiyor bilmeden araştırmadan özellikle de siyasi amaçlarina paralel olduğu için kimsenin yüzüne bakmayağı eseleri bile yere göğe sığdıramayanlara...
            Anlama problemin var derken tam olarak bundan bahsediyorum.. skyscrapercity de yeni yapılan tüm stadyumlari incelemis biriyim . Ama boş olarak degil maliyetleriyle artı ve eksi yönleriyle... Siyasi olarak bu stadyumu eleştirmek benim işime gelir Ve benimkisi yere göğe sigdirmamak degil , dayanaksız eleştirilere cevap vermek , stadyuma yeni ilgi duyan birinin algı kirlenmesinin önüne geçmek .. yoksa Ptfe membrani don lastiği sanabilir burdaki yorumlardan sonra...

Burda kablo maliyetine araştıran biriyim o yüzden ileri geri konuşma bence. Sadece fotolarla olmaz bu is .. karsidana bakıldığında üst üste gibi duran localar yandan bakıldığında üst kat tribün eğiliyor neredeyse ayni .. bu kolay is değil ...

Heleki 3 katlı stadyumun tepesinden çekilmiş fotolarda localari kucuk zannedip.. bizimkiler cok belli oluyor diye eleştitmeye benzemez bu işler

Yorum

• işte bunlar hep gizli istanbul hayranlığı ve aşağılık kompleksi

şahsen stadı beğeniyorum.

eksi yönleri yok mudur, vardır.
              #

Yorum

Anlama problemin var derken tam olarak bundan bahsediyorum.. skyscrapercity de yeni yapılan tüm stadyumlari incelemis biriyim . Ama boş olarak degil maliyetleriyle artı ve eksi yönleriyle... Siyasi olarak bu stadyumu eleştirmek benim işime gelir Ve benimkisi yere göğe sigdirmamak degil , dayanaksız eleştirilere cevap vermek , stadyuma yeni ilgi duyan birinin algı kirlenmesinin önüne geçmek .. yoksa Ptfe membrani don lastiği sanabilir burdaki yorumlardan sonra...

Burda kablo maliyetine araştıran biriyim o yüzden ileri geri konuşma bence. Sadece fotolarla olmaz bu is .. karsidana bakıldığında üst üste gibi duran localar yandan bakıldığında üst kat tribün eğiliyor neredeyse ayni .. bu kolay is değil ...

Heleki 3 katlı stadyumun tepesinden çekilmiş fotolarda localari kucuk zannedip.. bizimkiler cok belli oluyor diye eleştitmeye benzemez bu işler
                Sen öyle diyorsan kesin öyleyimdir biliyormusun...

Yahu 1 milyon kez söyledim mi. 1 milyon 1 olsun . Ben stadın dış görselliği ve ambiansı ile ilgileniyorum. Eğer bir anlama probleminden bahsetmek istiyorsan dönüp konuşmalarımızı 3-4 kez oku yada ben dış görselliği ve maç öncesi maç sonrası ambiansı yazdığım yerleri her defasından koyulaştırıp altını çizeyim. Takmışsın bir locaya tribün dizaynına. Birazdan tribün rengine girersin ben dış cephe dedikçe. Ya bu stad çirkin arkadaşım, itin g.tüne sokmuyorum ama soruyorum.

Beşiktaş Vodafone arena yerine bizim stadı kabul eder mi ?
                Şikeciler Bir tribünü 15 yıllık diğeri 10 yıllık stadlarını bırakıp bizim staddan isterler mi ?

Çok şey istemiyorum Şikecilerden 10-15 yıl sonra stad yapıyorsak, Şikeciler bari stad konusunda bize özensin mesela. 10-15 yıl önce dünyada olmayanlar listesi yaptırmayın bana şurda. Dünya tarihinde hiç olmayan teknolojik gelişmeler bu 10-15 yılda oldu. Bende üçgenleri birleştirip Trabzonspor logosunu koyup bir stad çizebilirdim. Bunu 1990'larda yaşayan bir insanda çizebilirdi. Membran isterse 10000 $ olsun kalitesi.

Yine alt kat üst kat loca yazacaksan hiç yazma.
                Ey Türk Gençliği!

Yorum

• beyler şimdi bizim stad neye benzeyecek, anlamıyorum takipte etmiyorum stad işini ama merak ettim. yok mu avrupadan örnek aldığımız modern bir stad mesela ? kayseri nin stad gibi dümdüz niteliksiz bir şey olmayacak dimi ?

stadımız neye benzeyecek, örnek stad fotosu pls ?
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yok sen ciddi olarak körsün, ayrica sana verileni kabul ediyorsun derken sen g.tn g.tn yatarken erol ağaoğluyla irtibata geçip bu stadda neler değiştirilebilir diye kafa patlatanlardan biri de bendim ... Sen bağnazin ötesine geçmiş durumdasin... Sen neyin ambiyansindan , görselliginden bahsediyorsun .. senin bu konuda ne gibi bir yetkinligin var da böyle ahkam kesebiliyorsun .. müneccimlerle de ne gibi bir ilişkin varsa stadın daha hiç yayınlanmamış halini biliyorsun !!!

Senin yazdıkların yanlış ! Sacmaladigin yorumlarini da yanlis öngorulerin üzerine kurmuşsun. Ayrica yazdıklarımin 4 de 3 u senin kapasitenle dogru orantılı olrak boşa gidiyor onunda farkındayım . Sen yine anlamayacaksin benim yazdıklarımi ama neyse

Zirvalamaktan baska is yaptığın yok ! Bu forumda bit kez burdakilerin bilmediği. Senin arastitip yada gidip gorup bilmeyenlere aktardigin tek bir somut bilgi varmi ? Milletin kafasini sacma sapan estetik yargin , ce ambiyas müneccimliginle doldurma ...

Yorum

• İlk olarak Szym Kowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      işte bunlar hep gizli istanbul hayranlığı ve aşağılık kompleksi

şahsen stadı beğeniyorum.

eksi yönleri yok mudur, vardır.
                      Olur mu ya ? Sen sana ne verildiyse onla yetiniyorsun !!!!

Türkiyedeki tartışmasiz en güzel alt tribünler bizim stadyumda olacak , Tek bir tribün girisi yok...Basamak sayısı fazla ... Ses parçalanmadan bütün halinde yayılacak..

Yorum

• Aradaşlar, birbirinizle hakaretvari konuşmalarınızı sonlandırmazsanız, sizleri dinlendirmek zorunda kalacağız.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Kardeşim tam olarak bitince buna benzeyecek ama Bizimm stadın birkaç artisi var yapı olarak ... Alt kattaki tribun girisleri olmayacak.. birde locali tribünde eğim daha fazla olacak . Ayrica üstünde de 9 sıra tribün olacak ve diğer tribünlerle bağlantısi daha fazla olacak , ambiyans açısından da daha ıyi olacak ...

Ruslar 430 m dolar harcadıklari bir Stadyum'a neden böyle çağdışı bir iç dizayn tercih etmişler hiç anlamadım.??!!.
                          Umarım sorunu cevaplayabilmisimdir..
                          En son its2late tarafından düzenlendi; 25.11.2014, 15:40.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Yuksek cati yapilmasinin sebebi nedir? Cati yapip ve tribun ile cati arasinda bosluk birakmanin manasi nedir?

Cidden merak ediyorum neden boyle abudik gubidik catilar yapilir?

Yorum

Kardeşim tam olarak bitince buna benzeyecek ama Bizimm stadın birkaç artisi var yapı olarak ... Alt kattaki tribun girisleri olmayacak.. birde locali tribünde eğim daha fazla olacak . Ayrica üstünde de 9 sıra tribün olacak ve diğer tribünlerle bağlantısi daha fazla olacak , ambiyans açısından da daha ıyi olacak ...

Ruslar 430 m dolar harcadıklari bir Stadyum'a neden böyle çağdışı bir iç dizayn tercih etmişler hiç anlamadım.??!!.
                              Umarım sorunu cevaplayabilmisimdir..

bana cevap verdiniz galiba ama fotosuz anlatım oldu.

edit: tamamdır şimdi koymuşsunuz.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Avni Akerde son sezonumuz, benim çocukluğumun geçtiği yerlerden biri veda etmek zor olacak, kimler yıkılmadı ki bu stadyumda, kimler diz çökmedi, Vedaları hiçbir zaman sevmemişimdir zaten ...

Bundan tam 63 yıl önce bir stad yapılıyor ve kapasitesi sadece 2.400 kişilik... Armayı taşıyanların aşkı, duyduğu onuru yükseldikçe stadyumda yükseliyor... Arma uğruna ölenler, kalp krizi geçirip son anda hayata tutunanlar, heyecandan tir tir titreyenlerin yaşattığı bu büyük gurur, bu efsaneyi yükseltiyor ve yüceltiyor... Yıl 2014, o stad artık 20.800 kişilik, içerisinde bugüne dek yüzlerce efsane yaşamış, Dozer Cemil, Küçük Orhan, Hamdi, Şenol Güneş, Kadir Özcan, Mehmet Dalman, Ali Kemal Denizci bunlardan sadece birkaçı... Bu koca yürekli adamların yaşattığı bu stad, Trabzon kentinin en büyük gurur kaynağı oluyor... Sevindiriyor, üzüyor, heyecanlandırıyor, hatta ve hatta öldürüyor ancak bu sevda dinmiyor, yükseldikçe yükseliyor... Geçmişinde; Barcelona, Olympic Lyon, Aston Villa, Liverpool, İnter gibi dünya tarihine adını yazdırmış takımları sahanın çimlerine gömüyor ve tarihin tozlu sayfalarına kendi ismini de yazdırmayı başarıyor... "Hüseyin Avni Aker"...

Evet bu büyük stad artık bir son buluyor, bitiyor. Milyonlarca insanın, milyonlarca duygularını yaşadığı o stad bu sene bize veda ediyor...
                                Bu veda yılında, o stadın paslanmış demirlerine yazılan isimler var... Mehmet'i, Ali'si, Muhammed'i, Burak'ı bordo mavi renklere aşık olan herkes efsaneye veda etmek için davetli...

Efsaneye nasıl veda etmek istersin? Evinde oturarak mı? Yoksa yeni zaferlere yerinden tanık olarak mı?

Kombineni al, taraftar olduğunu kanıtla...

TsunamiTV
                                En son Tayfun tarafından düzenlendi; 25.11.2014, 15:46.
                                .

Yorum

Çalışıyor...
                                X