Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bilen birisi aydınlatabilir mi ?

- Loca koltukları nereye yerleştirilecek ?

Konyanın stadındaki gibi prekast bölüme mi yoksa yukarıdaki düz alana mı ?
    Loca koltuğu olacak mı ? Ben daha bundan bile emin değilim
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Bence merdivenler yapıya anıtsallık katıyor ve orjinallik de .Stadın en kayda değer yanı o.Kristale benzeyen köşeleri de iyi de keşke cam ya da çelik vs. olsaydı ozaman maliyeti de çok olurdu ama.
      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bekir Mimari farkı da şu resimlerle gösterebilirsin .. merdivenler bizimmkilerin nerdeyse aynısı.. ve reklam panoları aşağıya sarkitilarak daha Guzel bir perspektif yakalanmış... Bide loca tribünlrrinin saklanması örneği vodafone arenadaki başarili örneği gösterebilirsin ... Boşlukta kalan yerleren camla kapatılmasına benzer ornek de bakıyorum.. ayrica acil çıkışlarin portatif tribünle. Kapatılması örneğini daha önce sana yollamistim diye hatırlıyorum.. o eski mesajdan da ekstra biseyler çıkabilir
        Mesaj kutum dolduğu için mesajları temizlemiştim. Acil çıkışların kapatılması ile ilgili örnek varsa paylaşırsanız sevinirim.

Yorum

• Bursa'nın stadının kale arkaları sanılanın aksine o kadar girişle bölünmesi istenen bütünlüğe sekte vuracak.Bizim kale arkaları ise aksine daha bütüncül bir yapı gösterecek.Bursa stadının locaları da yanlış yerde bence.O lacalar iyi bir izleme keyfi vereceğini düşünmüyorum.
          Ayrıca çok açık bir yapı bence tribün bütünlüğü sağlama açısından çok zor.İsim ve o ucube çatıya değinmiyorum bile.Timsah nedir be kardeşim?İstanbul'a özenme gibi olmuş.Hani bizim istemediğimiz Kaplan'ın bile daha eski mazisi var,o kadar yani.

Vodafone da ise arazi/kapasite orantısızlığı var.Stad ayakta gibi,tıkış tıkış rahatsız edici bir görüntü.Kale arkaları Bursa gibi girişlerle dolu.Bizim stadın ise ilk katları çok güzel bir yataylık ve girişsiz olması ile bütünleştirici-kutu gibi bir görüntüye sahip.Ciddi manada çok hoşuma gidiyor bu kutu gibi hali,sahaya tam etki edecek yapı bütünlüğü ikinci katlardaki diklikle tamamlanmış.Beğenmediğimiz apartman localar bile kendi stada karakteristik bir özellik katıyor o yanlardaki saçma duvarlar olmasa.Ayrıca doğru pazarlama strateji ise ile o localardan çok para kaldırılır.
          Platform ve alan ise bakarsan bağ olur misali adam gibi üzerine düşülsün cazibe merkezi olur ki o biçim.Rüzgarı kesmek için deniz tarafı kale arkasına uzun boylu sık yapraklı ağaçlandırma şart.

Sinir bozucu olan konular var,ısıtma olmaması dibi.
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mesaj kutum dolduğu için mesajları temizlemiştim. Acil çıkışların kapatılması ile ilgili örnek varsa paylaşırsanız sevinirim.
            Bu gibi bir ornek Var baska acilari da vardi ama simdilik bulamadim...

Geçen sayfada paylaştigim vodafone arenanın loca biçimi de bizim stadyuma uyar , merdivenlerin ve reklam panolarinin makyajı da ıyi örnek olabilir faydalanmak istersen malum o resimler Meşhur Basklarimizin stadi
            En son its2late tarafından düzenlendi; 25.11.2014, 22:58.

Yorum

• Ben de bursa stadini beğenmiyorum kale arkalarında çok çıkış tüneli var bu bütünlüğü keser localarin en üstte olması kötü durmuş gözetleme kulesi gibi duruyor.birde kapali tribünleri çok değişik yani karışık bir staddan var bizim stad i ayıran özellik localar onların localar kale arkası kapali yani kisaca karmaşık bir stadları var.
              Biz dar sokaklarında
              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Arkadaşlar birisi teflon membranin ne olduğunu nerelerde kullanıldığını ve hangi stadda bulunduğunu açıklar mi ben bu membrandan birşey anlamadım.
                Biz dar sokaklarında
                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Arkadaşlar yurt dışında platform üzerine inşaa edilmiş bir stadda maç seyreden bir kişi olarak şunu söyleyebilirim ki aklınızdaki stadyum konforunu unutun platfom apayrı bir keyif katıyor devre arası tüm taraftarlar platformda oluyor büfeler kafeler
                  İnanılmaz keyifli
                  Bu özelliği ile stadımız bir numara bundan emin olum
                  Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• teflon membran

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar birisi teflon membranin ne olduğunu nerelerde kullanıldığını ve hangi stadda bulunduğunu açıklar mi ben bu membrandan birşey anlamadım.
                      Neyini anlamadın ?

Yorum

• Yani teflon membran kaplama mi yoksa çatının ana malzemesi mi?
                        Biz dar sokaklarında
                        Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• çelik yapıya giydiriliyor

En son EROS87 tarafından düzenlendi; 25.11.2014, 23:06.

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar birisi teflon membranin ne olduğunu nerelerde kullanıldığını ve hangi stadda bulunduğunu açıklar mi ben bu membrandan birşey anlamadım.
                            PTFE (Teflon) malzemesi; yüksek kalite ve dayanım özelliği ile 25 yıl ömür öngörülen eski tip membran yapıların ömrü 30-50 yıla kadar uzatılmış olup malzemenin tamamen yanmaz özellikte olması kutup ikliminden çöl iklimine kadar değişik coğrafi şartlarda kullanılma imkanı, hafifliği, tekstil yapısı sayesinde tasarım zenginliğine fırsat vermesi, görsel etkisi ve konvensiyonel sistemlere oranla daha cazip fiyat avantajı özellikleri ile son yılların en çok tercih edilen yapı malzemesi olmuştur.

Teflon(PTFE) kaplama, yapışmazlık özelliğine sahiptir. zamk gibi özel yapışkan maddeler dışında hemen hemen hiçbir madde Teflona yapışmaz.
                            · Sürtünme katsayısı çok düşüktür. (0,05 ile 0,20 arası, bu katsayı kayganlık hızına, uygulanan yüke ve kullanılan Teflon(PTFE) kaplamanın çeşidine göre değişir.).
                            · nem çekmeme özelliğine sahiptir. Teflon oleophobic ve hydrophobic özellikte olmasından dolayı, damlaların şekilleri bozulmadığından Teflon(PTFE) kaplamalı yüzeyler nem tutmaz ve derinlemesine temizlik sağlar.
                            · Yüksek sıcaklıklarda çalışabilir. Sürekli servis sıcaklığı 290°C/ 550°F ve elverişli havalandırmanın sağlandığı kesikli ısıtmalı sistemlerde ise 315°C/ 600°F gibi yüksek sıcaklıklara kadar kullanım imkanı sağlar.
                            · Yalıtkandır, Teflon(PTFE) geniş frekans aralıklarında yüksek yalıtkan gücü, yüzey dayanıklılığı ve düşük kayıp faktörü gibi özellikler gösterir. Özel tekniklerle yeterli elektrokondaktivite ile anti-statik kaplama olarak kullanılabilir.
                            · Düşük sıcaklıklarda çalışabilir. Teflon(PTFE) -270°C/ -454°F gibi düşük sıcaklıklarda bile fiziksel özelliklerini kaybetmeden çalışabilir.
                            · Kimyasallardan etkilenmez. Teflon(PTFE) erimiş alkali metaller ve yüksek reaksiyon gösteren fluorinli kimyasallar dışındaki kimyasallardan etkilenmez.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çelik yapıya giydiriliyor

Kaplama ve germe gibi değişik yöntemlerle yapilabiliyor

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Tepesiyle yanlarındakiler farklı iki Membran, tepedeki daha şeffaf deniliyordu bi ara. Öyle değilmi yoksa?

Gesendet.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Çalışıyor...
                                X