Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1906 sayfa ne yaptiydik???
    O kadar sayfadir havanda su dövüyoruz ki bu sorunla bu dedigimi percinlemis oldun.

Ben ne söylerim, tamburam ne calar.
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kablo tedarikçisi Prysman Group Kablo İhale bedelleri...
      Beşiktaş Vodafone Arena 2.300.00 TL.
      Trabzonspor Akyazı Arena 835.000 TL.

Aradaki bu fark iki stadyum arasındaki teknolojik alt yapı farkını gösteriyorsa ? Olmadı bu !!
      kalite farkı belki vardır ancak bu farkın asıl sebebi bjk stadının mimarisinden kaynaklanıyor bence. çünkü çok fazla kat var bizim stada göre ve çoğunluğu yer altında.. dolayısıyla çok daha fazla ışıklandırmaya ihtiyaç duyulacaktır. ayrıca bjk ve toki bir değil. toki çok daha ucuza yaptırıyor işi malzeme aynı ve ya bir birine yakın olsa bile daha ucuza mal edilebilir.. hepsini katınca bu fark normal bence. önemli olan birim fiyatı kıyaslaması..

Yorum

• Arkadaşlar şunu daha güzel çizebilecek olan var mı? Çatı giydirme olacağı için tribün ile çatı arasında bir bağlantı görünmüyor şu an. Tribünün en üst kısmı ile çatı arasını bi şekilde kapatmamız lazım (siyahla çizdiğim yer).

En son f1bekir tarafından düzenlendi; 24.11.2014, 23:09.

Yorum

• Niye küçük çıktı bu resim ya, anlaşılıyor mu arkadaşlar?

Yorum

• Ya da boşverin şunu koyarım...

Yorum

• Beyler yeri değil biliyorum ama gs maçı sonrasında takımın giydiği eşofman satışta mı bileniniz var mı? Ben net'te araştırdım bulamadım Ts Club ta da yoktu bilgisi olan paylaşabir mi?

Yorum

• İlk olarak kromozom tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyler yeri değil biliyorum ama gs maçı sonrasında takımın giydiği eşofman satışta mı bileniniz var mı? Ben net'te araştırdım bulamadım Ts Club ta da yoktu bilgisi olan paylaşabir mi?
                bu sezon forma disi nike ürünleri satisa sunulmadi
                kulüp forumunda detayli sekilde her konu var
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çıkış tüneline şöyle bir şey düşündüm. Ortada yeşil çim halı. Kenarlarda camın içinden akan su, mavi ışıklandırılmış bir şekilde. Duvarlar bordo. Duvarlara Kazanılan lig kupalarının temsili resimleri konabilir. çıkış tüneline doğru en son ki duvarda da 2010-2011 kupası. Ve en önemlisi Oyuncuların sahaya çıkacakları esnada gördükleri yazı.

"Fırtınanın Kopacağı Yerdesin"

Emeginize saglik.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Aslinda bizim stadin kat aralarina ledli reklam panolari cok iyi gider, yapi itibari ile baya uygun. Üstteki resimde de baya anlasiliyor.

Ama maclarimizin cogu gündüz maci oldugu icin ölü yatirim olabilir bu.
                    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• 1900 sayfayıda okudum tam 1 ay boyunca
                      Aslında stadyum projesi ilk ortaya çıktığında yönetime Tokiye her yere mail yağmurunda bulundum. Çünkü estetikten o kadar uzak bir projeki. Mete Arat bana göre günümüze ayak uyduraman bir insan. Dünyada bizim yaptığımız stadın yarı bütçesine olağanüstü stadlar yapılıyor.
                      Geleyim stadın inşaatını ilk günden beri takip eden ve ilk proje aşamasındayken yönetime ve gerekli her yere proje ile ilgili verdiğim fikirleri ( umursanmayan ) sizinle paylaşmaya.

1- Stadın loca oluşumu bir mimar açısından tamamen fiyaskodur. Amatörce. Çözümüde görselliği bozan yerlerde gizli.
                      Örnek 1 : Stadın localar kısmındaki o kırmızıya boyanmış duvarlara loca yapılıp 1 kat loca kirliliğinden kurtulunabilirdi.
                      2- Bence en önemlisi bu. Stadın büyüklüğü takımın büyüklüğüyle orantılı olmak zorundadır. Zemine giren rakip futbolcu tribünün en yukarısına bakmak için kafasını kaldıracak. Bizim stadımızda ise yükseklik okadar yetersizki mevcut stadımızdan daha büyük bir ürkütücülüğü yok. Kapasite ile stad yüksekliği anormal şekilde çelişiyor.
                      3- Ambulans çıkışları stad görüntüsünü bozuyor. Çözüm tek ambulans çıkışı. Oda modern stadlarda olduğu gibi yarım tünel şeklinde 2 metresi yerin altından olacak şekilde trübün bütünlüğünü bozmayarak yapılmalıydı.
                      4-Stadın üstü tamamen kapalı olmalıydı. Deniz kenarında yapılan ve yağışın en çok hissedilği yerde zemin bütünlüğünü ve sağlamlığını korumak en üst teknolojide bile çok zordur. Üstü kapalı bir stadla stadın İhtişamı ve ürkütücülüğü daha da arttırılabilirdi.

Bundan sonrası bambaşka bir proje. Belki hayal ama bir gün bunu gerçekleştirecekler ve stadlar bu şekilde devam edecek. Real Madrid bunu yapacak.
                      Gelelim stadı baştan tasarlamaya.
                      1- Locaları çıkarttık. Stadda sadece 5-6 tane loca bıraktık.
                      2- Locaların bulunduğu iki katı tribün yaptık. Tribün boylarını yukarı doğru uzattık. İlk kat tribünü biraz yatay ve uzun yaptık. 2. kat tribünü dik ve aynı şekikde daha uzun yaptık. Stad boyunu uzattık. Tribün bütünlüğünü sağladık. Ürkütücü görüntüye ulaştık. Koltuk renklerini koyu bordo yaptık.
                      3- Stadta localardan girdiğimiz zararı katlayarak kara geçiriyoruz. Stadın iç yapısını geniş yapıyoruz. Sahil kenarında bir stad. Bundan sadece futbol olarak faydalanmak biraz anlamsız. Loca odalarını geniş olarak tekrar inşaa ediyoruz. Stadyumu diğer günlerde AVM olarak kullanmak adına loca olarak tasarlanan kat aralarına alış veriş dükkanları açıyoruz. Bir FORUM AVM de dükkanın 1 aylık kirası en aşağı 10 bin liradan başlar. Ve bu dükkanlar zemini %100 görüyor. Ortalama 20 bin liradan 100 tanesi yılda 24 milyon tl gelir getirir ki bu sayıya locayla asla ulaşamazsınız. Bu hesap biraz abartı olabilir fakat ortalamanın altında bir hesapla bile Localarda elde edeceğiniz gelirden bu yöntemle daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz. + Stada taraftarı hafta boyunca çekerek insanları alıştırabilir taraftarı stadla bütünleştirebilirsiniz. Hem stada locaların verdiği kötü görüntüyü yok etmiş hemde parasal açıdan kara geçmiş olursunuz.
                      Stadın içine AVM mi olur diyorsanız ki bence demeyin. Kimseye bir zararı yok. Düşününkü hafta içi Forum Akyazı'ya gittiniz. Adidas mağazasından bir ayakkabı alacaksınız. Hem ayakkabı seçiyorsun hem arkandaki camdan o muhteşem stadını izliyorsun. Ticarette AKILLICA olan herşey mübahtır. Büyük olacaksan büyük düşüneceksin. Bunu Madrid yapıyor. Barcelona stadını yazın kafe olarak kullanıyor. Biz ise konserlere vererek zeminleri öldürüyoruz.
                      Benim ekleyeceklerim daha çok uzun ama stad artık bitme aşamasında. Bundan sonra bize desteklemek düşüyor. Elindekiyle idare etmeyi bilmek gerekir.
                      Ama son olarak bu stad için nacizana tavsiyem Stadın her yerine ortalama 30 metrede bir amigo kuleleri konmalı. Maratonda dahil. Taraftar grupları en azından maç içinde ortak hareket etmeli. Avni akerdeki o rezalet maraton tribünü yeni stadta tarihe gömüleli. Kimse yerinde oturmamalı. Tribün takımı 1 0 önde başlatır. GS Beşiktaş büyük maçları büyük oyuncularla kazanmadılar. Hep evlerinde kazandılar ve hep taraftarlarıyla kazandılar.Maalesef bizde bu olmuyor.
                      Size yaşadığım bi anıyı anlatarak yazıyı sonlandırayım. Çok uzun oldu okuyan okumayan herkesin ağzına yüreğine sağlık
                      Yıllar önce yazın memleketime gelmişken birde avni akere gideyim dedim. Gitmemek olmaz. Kale arkasındayım. Elleri kaldırdık oooo yaptık bordo diye bağırdık. Karşı kale arkasında 30 40 kişi mavi nedi. Tam anlayamadılar. Bu sefer onlar oooo çekip borda dediler. Ben mavi diye bağırdım baktım benle 20 30 kişi bağırdı. Yandakine dönüp bağırsanıza başkan niye bağırmıyosunuz dedim. Ne dese beğenirsiniz '' O bağa bağirdi mi ben ne diye bağıracağum
                      http://i1011.hizliresim.com/2010/11/28/4796.jpg

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Niye küçük çıktı bu resim ya, anlaşılıyor mu arkadaşlar?

anlisiliyor bekir abi benim sana diyecegim bisey var yonetim bizim isteklerimizi tek tek bu stadta uygulamaz ugrasmaz bitane adam yetkilendirir oda artik allah getire amatorce biseyler yapar yaptim oldu der benim diyecegim odurki 3 veya 2 tane ic mimarlik firmasina bu isi ihale etsinler bu isin ustesinden gelebilecek kapasitede bir suru ic mimarlik firmalari var kiytirik kebabcilarda bile ne kadar guzel ic dizayn ortaya cikariyorlar konsepte gore, yani hic sunumla falan ugrasma yoneticilere akil vermek gibi olacak ama bu isi ic dizaynirlara vermelerini soyle direk profesyoneller bir kac sunum yapsin eminim bizim dusunemedigimiz pek cok guzel seyde ortaya cikacaktir

Yorum

• Loca konusunda iç bölümü için Yönetici Erol Ağaoğlu fazla örnek gelmediğini belirtti.

Anlayan insanlar lütfen çalışma yapip yollasinlar
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Antalya stadı.
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Işıklandırmalar üçgen olmasın, çok kötü gözüküyor...

Yorum

• 3. vinçte gelmiş hayırlı olsun. Bu arada Habu Antalya'nın stadı kaç kişilik boyle.

Yorum

Çalışıyor...
                                X