Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bazen stad yetişmiyecek diye korkuyorum aklıma bjk nin stadı geliyor içim rahatlıyor.onlarıkin ki yetişirse bizim ki hayli hayli ligin 30 haftasına yetişir.gerci fikretin ipiylede kuyuya inilmez adam agustosa yetiştiricekti
    bjknin stadi gelecek agustosa bile yetismeyecek gorursunuz bakin
    https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Takıma bir adam gelir şu protokoldeki apartmanı yıkar ek locaların verdiği kötü görüntüyü yok eder portatif tribünle tribünleri sahaya yaklaştırır ambülans çıkışlarının sayısını 2ye indirir deplasman tribününü protokol tarafına alır 40 gün 40 gece benden durmaksızın hayır duasını alır. hayali bile güzel lan şu projeyi çizeni elime geçirebilirsem var
      Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takıma bir adam gelir şu protokoldeki apartmanı yıkar ek locaların verdiği kötü görüntüyü yok eder portatif tribünle tribünleri sahaya yaklaştırır ambülans çıkışlarının sayısını 2ye indirir deplasman tribününü protokol tarafına alır 40 gün 40 gece benden durmaksızın hayır duasını alır. hayali bile güzel lan şu projeyi çizeni elime geçirebilirsem var
        herşey tamam da ambulans çıkışları kime ne zarar veriyor arkadaş bazen bazı tepkiler anlamsızlaşıyor. Yahu ha iki tane ha dört tane size ne? Asıl 2 tane olursa asimetrik olur stad o zaman.
        Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• hayal kurdum iyi geldi rahatladım dur biraz abartayım

akyazı tarafına karaya vurmuş gemi şeklinde bir stad kale arkaları dimdik tek kat ve sahaya çok yakın maraton ve kapalı iki katlı alt kat fazla yatay üst kat fazla dik (kale arkasına eşit ingiliz tarzı) kat aralarına kendine ait 2 sıra tribünü çok iyi kamufle edilmiş localar (maratonda 10 - 15 civarı kapalıda 20 -25 civarı) sadece 2 tane ambülans çıkışı iki tane dev gibi skorboard olabildiğince alçak tül gibi değil bayağı bildiğin mat bir çatı.
          rakip oyuncular sahaya girerken koridorda Burası Trabzon! yazısıyla karşılaşıp kasılıyorlar duvarlarda kupa ellerinde Trabzonsporlu oyuncuların fotorafları tablolar efsanelerimizin efsane sözlerinin yazıldığı bilimum şeyler ve o efsane dizyn edilmiş stad karşısında dizleri titrerken bir türlü konstre olamıyor ve maça 5-0 yenik başlıyor

bu kadar hayal yeter şimdi gerçeğe dönelim dört tane çubuk dikilmiş üstüne beyaz perde atılmış insanlar ortada maç yapıyor aha. stad değil opera binası sahaya giriyosun 3 tane tribün var 4. yerde apartman gibi bişey var kale arkasına bakıyosun alt ve üst katlarda bağıran taraftarların arasında kocaman locada tavla atan özkan sümeri görüyosun her tarafta ambülans çıkışı hiç bir tribün tam değil sanki köstebek yuvası haha ben şiir yazarm zorlasam ahaha neyse yeter bu kadar vizyon çok önemli bişey.malesef bizde yok nokta
          Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

hayal kurdum iyi geldi rahatladım dur biraz abartayım

akyazı tarafına karaya vurmuş gemi şeklinde bir stad kale arkaları dimdik tek kat ve sahaya çok yakın maraton ve kapalı iki katlı alt kat fazla yatay üst kat fazla dik (kale arkasına eşit ingiliz tarzı) kat aralarına kendine ait 2 sıra tribünü çok iyi kamufle edilmiş localar (maratonda 10 - 15 civarı kapalıda 20 -25 civarı) sadece 2 tane ambülans çıkışı iki tane dev gibi skorboard olabildiğince alçak tül gibi değil bayağı bildiğin mat bir çatı.
            rakip oyuncular sahaya girerken koridorda Burası Trabzon! yazısıyla karşılaşıp kasılıyorlar duvarlarda kupa ellerinde Trabzonsporlu oyuncuların fotorafları tablolar efsanelerimizin efsane sözlerinin yazıldığı bilimum şeyler ve o efsane dizyn edilmiş stad karşısında dizleri titrerken bir türlü konstre olamıyor ve maça 5-0 yenik başlıyor

bu kadar hayal yeter şimdi gerçeğe dönelim dört tane çubuk dikilmiş üstüne beyaz perde atılmış insanlar ortada maç yapıyor aha. stad değil opera binası sahaya giriyosun 3 tane tribün var 4. yerde apartman gibi bişey var kale arkasına bakıyosun alt ve üst katlarda bağıran taraftarların arasında kocaman locada tavla atan özkan sümeri görüyosun her tarafta ambülans çıkışı hiç bir tribün tam değil sanki köstebek yuvası haha ben şiir yazarm zorlasam ahaha neyse yeter bu kadar vizyon çok önemli bişey.malesef bizde yok nokta

Sen burda harcaniyosun kardesim acayip genis bir vizyona sahipsin

Yorum

• Bit artık
              ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

hayal kurdum iyi geldi rahatladım dur biraz abartayım

Boşver bu işleride şu stadı doldurun yeter kardeşim.

Yorum

• Bursaspor taraftarları kale arkalarını özellikle tek kat istedikleri için tek kat yapıldı.Biz taraftardan ziyade seyirciye sahip olduğumuzdan kale arkasında tek kat loca olmasının sakıncası yok..Maratondaki 2 kat sıkıntı..

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bursaspor taraftarları kale arkalarını özellikle tek kat istedikleri için tek kat yapıldı.Biz taraftardan ziyade seyirciye sahip olduğumuzdan kale arkasında tek kat loca olmasının sakıncası yok..Maratondaki 2 kat sıkıntı..
                    Bizide ilerde 3. kat yapılabilir diye kandırdılar
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizide ilerde 3. kat yapılabilir diye kandırdılar

Yorum

• Gün gün güncel resimleri paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

Yorum

• bu stadın agustos ayına kadar yetişeceğine inanmıyorum .

Yorum

• Yaşadığı yer Trabzon olan arkadaşlardan çok az olumlu mesaj görüyorum. Şu takımı ne olur yalnız bırakmayın nasıl bir nimete sahip olduğunuzun farkına varın yeter.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yaşadığı yer Trabzon olan arkadaşlardan çok az olumlu mesaj görüyorum. Şu takımı ne olur yalnız bırakmayın nasıl bir nimete sahip olduğunuzun farkına varın yeter.
                              İmkanım olsa hem Trabzonu hem bu ülkeyi terk ederim
                              Bu kadar güzellik sırf demokrasi denilen dengesizlik yüzünden saçma kişilerin ellerinde heba olurken malesef kadir kıymet kelimeleri telefuz dahi etmem edemem.

Not: Demokrasiye karşı değilim sadece Türkiyenin o çıtada olmadığını düşünüyorum

Yorum

• Yok efendim Mete Arat'ın elinde kalan projeymiş falan filan...

Kusura bakmayın ama yapılan diğer stadyumları takip etmeden bu stadyumu eleştirmek tek kelime ile ''KOMİK''!

Şu an Bjk ve Bursa'nın ki de dahil yapılan stadyumlar içerisinde en iyi 2 Stadyumdan birisi ''AKYAZI''!

Kabul etseniz de etmeseniz de, ''Görünen Köy Kılavuz İstemez!''

Stadyum ortada!

Yorum

Çalışıyor...
                                X