Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ..
    bu stadı görmek çok moralimi bozuyor.

Yorum

• Antalya'nın stadyumu şu haliyle İspanya'daki arenalara benziyor, iyi boğa güreşi yapılır burda.

Yorum

• Koltuk deseni güzelmiş Bursa'nın, en azından özgün

Yorum

• Umarım bizim statta koltuk deseni olmaz.
          Bordo koltuklara Mavi yazıyla Trabzon yazılsa kafi..

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Umarım bizim statta koltuk deseni olmaz.
            Bordo koltuklara Mavi yazıyla Trabzon yazılsa kafi..
            Bende öyle olsun istiyorum çok şık duracaktır..

Yorum

• bursa stadı büyük gözüküp seyirci kapasitesinin az olmasının sebebi çatının yüksekliğinden kaynaklanıyor bence. aslında oyle heybetlide durmuyor

Yorum

• En iyi mimari bizim stadda olmayabilir ama en basık çatı bizde olacağı aşikar. Tabi bir inşaatın kaba olarak görünümü ile ince işçiliği bittikten sonraki görünümü arasında çok fark vardır. Stad bitince belki mimari olarak ta en güzel bizimki gözükebilir

Yorum

• bizim çatı basık filan olmayacak.üstteki sahaya doğru olan kolonlara bir kolan daha eklenicek ve alt kattaki ilk sıra seyircisi hizasına gelicek. ok buraya kadar sorun yok. ama sorun o eklenen kolonların üstüne üçgen prizma yapabilmek için eklenecek parçalarla yükseklik artıcak zaten o yüzden böyle maksimum alttan yerleştiriyorlar kimse yüksellicek üçgen prizmaları hesaplamıyor heralde.tabi satadın çatı kısmının alt kısmına düz membran yapılırsa o zaman gerçekten basık bir stad olur.

Yorum

• Bizim stadın çatısı bitip koltukları koyulunca, Bursa' nın stadını övenleri göreceğim burda.
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Devami

kendine has bir tarzı olmuş. pek futbol stadı gibi değil ama zaten antalyada da seyirci pek yok.
                      Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Oval yapıdaki stadlar her zaman daha heybetli görünür arena ve şikeoğluna gidenler bilir arena daha heybetli görünüyor kapasiteler aynı...

Oval yapıdaki stadlarda özellikle çatı daha geniş bir alana yerleştiğinden hem yüksekliği hem genişliği daha fazla oluyor
                        sakin olun...

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Oval stadlarda kale arkalari daha geridedir mesela.. Ovalligin dönüş acisi mesafeyi arttırıyor.. Dikdörtgenleri bana tercih ettiren sebep

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stad olarak Türkiye'de sadece Bursa stadı bizimkinden güzel olacaktır.. Diğer stadlar arasında bizim stad bir adım önde olur.. Bu da bizim için yeter nasıl olsa taraftarın umurunda olmayan bir takım var sahada biz 40 bin kişilik stadı dolduramayız ancak Bursa kendi stadını dolduracaktır çünkü adamlarda her şeyden önce birlik beraberlik var onlarca saçma sapan taraftar grubu yok.. Bizimkiler ise taraftar olmaktan çok çıkarcı gruplarla dolu bir stad.. Kimse kusura bakmasın böyle bir ortamda başarı gelmez istersen 100 bin kişilik süper bir stad yap yine de başarı sağlayamayız bu düzenle.. Trabzonspor ne zaman tribünde tek ses olursa başarı o zaman gelecektir..
                            dostum bursa stadinin yanindan gectim inaninki bizim kompleks cok daha iyi. dis kaplamasi bana hic hos gelmedi. ici heybetli duruyor evet ama oval olmasindan kaynakli. ben yine tekrarliyorum. bir tarafi deniz bir tarafi orman etrafi cafe ve yesil alanlarla dolu catisi basik loca getirisi yuksek kutu gibi stadimiz olacak insallah. hatalar yok degil cikislar vs cok kotu ama bence duzeltilebilir. ayrica biz efsaneyi eski avni akerde yaptik. ben esimi dostumu alacam maca 3 4 saat kala gidecem stad alanina. ister cafe ister deniz ohh mis gibi. bi de oneri de buluniyim teleferik olsa iyi olur. getirisi goturusu arastirmak lazim. saygilar.

Yorum

• Şu stadı oval yapmayandan allah razı olsun. Burda çoğu kişi oval stad hastası ama benim için fiziksel olarak en önemli şey oval olmamasıdır. O yüzden çok beğeniyorum stadı. Tribün dediğin saha çizgilerine paralel ve uyumlu olmalı bence.

Beğenmediğim şeyler de var tabiki;

- Saha giriş - çıkış kapıları daha küçük olmalıydı.
                              - Tribün sahaya biraz daha yakın olmalıydı.
                              - Tribün giriş-çıkışları biraz daha dar olmalıydı.
                              - Localar mümkün olduğunca alçak yapılıp kamufle edilmeliydi. (Localar olmamalıydı demiyorum. Öyle kale arkasında olmasın, maratonda olsun gibi fikirler iğrenç bence. Ne o, yeni tadilat yapılmış gibi.)

Bunun gibi ufak tefek pürüzler dışında stad süper. Özellikle çatıya hayranım. Taraftarımız beğenmiyor ama çatı bakımından Türkiye' de açıkara önde, hatta bence dünya stadlarıyla yarışır. Sade-şık görünümüyle gece parıldadığı zaman millet stadyum görecek. Timsah arena gibi çocuk parkı yada Vodafone arena gibi malzeme yetmemişte ne bulmuşlarsa üstünü kapatmışlar gibi çatımız yok allahtan.
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Evet Oval statlar her zaman handikap taşır tribünler oval yapısı itibariyle sahadan uzaklaşır ve ayrıca tek katlı tribünler de 2 katlı tribünlere göre daha yataydır bu da sahaya olan mesafeyi arttırır atmosferi düşürür dik zannedilen Bursa stadının kale arkaları tamamen yanılgı.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Çalışıyor...
                                X