Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• twitter'da #akyazıdabudaolsun tagi altında fikirler üretiliyor.Önümüzdeki günlerde Erol beye iletilecek olan bir liste hazırlanacak.
    Zuğaşi Berepe
    Çoban Express

Yorum

• Arkadaşlar stadyum projesine çok takılmayı doğru bulmuyorum. Eskiden hep en azından İngiltere Championship deki takımların stadyumları gibi olsun isterdim Avni Akeri.

Kutu gibi ve futbol mabedi. Yani demek istediğim stadyumun kalitesinden çok maç öncesi ve sonrası insanları stadyum çevresinde nekadar tutabiliyorsun o önemli.

Düşünsenize maçtan önce gitmişsin stadyum manzarasında yaklaşık 2-3 saat sonra başlayacak maçı arkadaşlarınla tartışıyosun ve bir taraftan da çayını kolanı biranı artık ne içiyorsan onu yudumluyorsun.

Kafenin her tarafı bordo-mavi, heryerde efsanelerin fotoğrafları, dışarısı cıvıl cıvıl, bir tarafta dalga sesleri... Akyazı bunları gerçekleştirmek için büyük fırsat.

Diğer stadyumlarda dediklerimi aynı yerde toplamak daha zor. Herkes Türkiyede futbol kültürü olsun istiyor ancak hiçbir adım atılmıyor.

Akyazı umarım bu yönden bizi tatmin eder, varsın yağmur suyuyla zemini sulamayalım...

Yorum

• Bir kaç kolonu yanlış yerleştirmişlerdi, loca sayısı da az gelmişti, duvar görüntüsü hiç hoşuma gitmemişti onu da düzelttirdim. Şaka bir yana arkadaşlar benim edindiğim izlenim kendinden emin ve işi bilen adamlarla çalışıyoruz. İki tane Trabzonsporlu mühendis proje ile yatıp proje ile kalkıyorlar. Taraftar olmanın getirdiği ekstraları işin içine katıyorlar.

Proje koordinatörü söylediği aynen şu "şimdiye kadar hiçbir mimar mühendis bu proje için eleştirilebilecek bir yan bulamadı, bulanlara da kapımız sonuna kadar açık gelsinler nerede eksik gördükleri düşündükleri bir konu varsa beraber değerlendirelim tartışalım. Kullanılar beton ve malzemeler için bazen yorumlar okuyoruz ama son derece bilgi yoksunluğu var ortada. Bu stad bittiğinde Türkiye'de ve Avrupa'da bir eşi benzeri dahi olmayacak. Bizi sonradan baz alıp yapabilirler mi ? yapabilirler ama şuanda gerek kullanılan malzemelerin kalitesi ve gerekse yapım tekniği açısından benzersiz bir staddır burası"

Stadla ilgili üç proje önerimizi hem Proje koordinatörü İbrahim bey'e hem de kulüp yetkililerine ilettim. Sonucu beraber göreceğiz arkadaşlar.

En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 26.11.2014, 08:34.
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abi yükselti dediğiniz its2late'in kırmızı ile çizdiği yerdeki hafif basamak ise ve oraya prekast konulup koltuk yapılacaksa bu loca pencerelerinin daha içerde geride olmasını gerektirmez mi ? buda locaları gizlemez mi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
          Öyle olacağını umuyoruz...

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eee projede ön yüze takılı gözüküyor koltuklar nasıl olacak bu iş
            İşte, o koltuklardan biri locanın taban seviyesine bar koltuğu şeklinde monte edilebilir belki ama dediğim gibi localar zaten küçük, böyle bişey yapıp daha da küçülteceklerini sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gayet yere monte bence ideal her loca önüne yan yana 4 tane sığar heralde

İyidir

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O zaman 27 sıra oluyor vay be :-) gece gece mutlu ettin beni 2 sını localar alınca yine 25 kalıyor ... Dediğin gibi prekast üstüne prekast koyarlarsa. Yükseklik iyice artacak ve koltuklarda koyulunca iyice kapanacak :-) Insallah böyle olur ..
                Çok da mutlu olma ya

27 saydıysan 25 değil de 24 kalacak demektir. Loca önündeki 3 basamağın üzerine yeni prekastlar koyulup daha geniş 2 basamak haline getirilecek. Benim çizdiğim gibi değil yani tam olarak, mühendis arkadaşlar bi el atmıyor ki

Belki şu daha doğru...

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok da mutlu olma ya

27 saydıysan 25 değil de 24 kalacak demektir. Loca önündeki 3 basamağın üzerine yeni prekastlar koyulup daha geniş 2 basamak haline getirilecek. Benim çizdiğim gibi değil yani tam olarak, mühendis arkadaşlar bi el atmıyor ki

Belki şu daha doğru...

Eğer üst koltuk loca camıyla aynı hizada olacaksa sorun yok ama alt basamaktan başlayıp üç basamak işgal edecekse kötü olur kapasiteyi geçtim loca koltukları kabak gibi ortada kalır

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

LED panoları böyle aşağı doğru sarkıtsak, üstteki duvarı koltukların renginde boyatsak, üstüne pankartlar assak, alttaki aynı renkteki loca koltuklarıyla epey bir makyaj yapabiliriz kat aralarına. Güzelde gözükür.

Gesendet.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eğer üst koltuk loca camıyla aynı hizada olacaksa sorun yok ama alt basamaktan başlayıp üç basamak işgal edecekse kötü olur kapasiteyi geçtim loca koltukları kabak gibi ortada kalır

Abi en üstteki koltuk loca kotuyla ayni hizaya mi monte edilecek yoksa koltugun sirt dayama yeri mi loca kotuyla ayni hizada olacak?

Eger 1. gibiyse super localar gizlenir fakat 2. gibiyse tam bir hayal kirikligi.Localar kabak gibi ortada kalir
                      İstanbul Haramilerine Karşı Trabzonspor...

Yorum

• Deniz tarafı kale arkası üst kata prekastlar yerleştirilmeye başlanmış. 3 vinç çalışıyor 2 kamyon da yeni prekast geldi az önce
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• kamerayı kapalıya alma imkanı yokmu? pilot kamera edasıyla stadı izleriz

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çatıdaki yağmur sularının çim sulamada kullanılabilir olması.

Stadın kendi enerjisini üretecek olması.

Bunlar çevreci ve yenilenebilir yeşil bina özellikleriyle çok hoş bir kere.

İkincisi locaları tribün arasından tepeye çıkarmışlar görsellerden anladığım kadarı ile bu da iyi bir çözüm kanımca. Stadın arasında dolaşması çeşitli sıkıntılar çıkarabiliyor. TT Arena'da dahi var bu sıkıntılar.

Çatı konusunda çok ama çok kafa yormuş hesap kitap yapılmış. Bunu çektikleri belgeselde dinledim, gördüm.

Sadece membran olarak söylemiyorum. Çatı taşınması ve hesaplamaları açısından da. Çelik halatlar v.s

Dış kabuk açısından "timsah gibi figürleri sevmiyorum" şöyle bir durum var bizim çatıda membranın dibe tam inmemesi ile tribün arkasındaki merdivenlerin o çirkin görüntüsü?

Bir kaç loca örneğine de baktım Bursa stadının bizden çok daha şık çalışılmış örnekler gördüm.

Ayrıca Bursa stadının betonarma yapı ve çatı ihaleleri iki farklı firmaya verilerek yapıldı. İki total toplandığında ciddi bir meblağ çıkmakta bizim staddan fazla.

Dolgu v.s gibi diğer tutarları ekleme hesabını kabul etmiyorum.

Ben sadece stadyum ile ilgileniyorum.

Umarım meramımı anlatabilmişimdir.

Daha bir çok şey var zaman zaman farkedip gördüğüm şuan aklıma gelenler bunlar.
                            Arkadaşlar bu yağmur suyu toplama olayı malatya , sivas , bjk ve birçok stadda mevcut ,çok artı bir özellik oldugunu düşünmuyorum ama ıyi reklam yaptırdıgi kesin ..
                            Tribün arkasindaki merdivenler neden çirkin olsun ?

Al sana bizim merdivenlerin makyajlı hali ..

Ayrica rakamlar konusunda net bilgi getir 230 m u geçiyor mu ? Çatı + stadyum ??

Bizim loca örneklerini ve longue alanlarını gormeden kıyas ya yapmazsin. Soyle ki İki kat da da longue alanı olacak sanırım yürüyen merdivenlerde bu iki alan arasına koyulacak ..

Çati taşınması olarak da bizimkide değişik bir yöntemle yapılacak ve parçalar aşağıda takılıp toplu sekilde monte edilecek Ayrıntılar Bknz. @F1Bekir bizim çatıda da bir iki hesap yaparlar heralde..
                            Ayrica bu çati yüzünden stadyum um 4 yıldır açılmayi beklemeyecek ve maddi manevi kayıplar olmayacak...

Localarin tepede olmasi sana ıyi gelebilir bana da cok kötü geliyor...

Hidroelektrik santrali olan klüp o kadarcık . Çünkü bahsedilen miktar çok da fazla degil..elektriği üretmesede olur..

Eminim ki lansman yapıldıktan sonra daha ıyi karsilastirmalar yapma fırsatimiz olacak ..

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar bu yağmur suyu toplama olayı malatya , sivas , bjk ve birçok stadda mevcut ,çok artı bir özellik oldugunu düşünmuyorum ama ıyi reklam yaptırdıgi kesin ..
                              Tribün arkasindaki merdivenler neden çirkin olsun ?

Al sana bizim merdivenlerin makyajlı hali ..

Ayrica rakamlar konusunda net bilgi getir 230 m u geçiyor mu ? Çatı + stadyum ??

Bizim loca örneklerini ve longue alanlarını gormeden kıyas ya yapmazsin. Soyle ki İki kat da da longue alanı olacak sanırım yürüyen merdivenlerde bu iki alan arasına koyulacak ..

Çati taşınması olarak da bizimkide değişik bir yöntemle yapılacak ve parçalar aşağıda takılıp toplu sekilde monte edilecek Ayrıntılar Bknz. @F1Bekir bizim çatıda da bir iki hesap yaparlar heralde..
                              Ayrica bu çati yüzünden stadyum um 4 yıldır açılmayi beklemeyecek ve maddi manevi kayıplar olmayacak...

Localarin tepede olmasi sana ıyi gelebilir bana da cok kötü geliyor...

Hidroelektrik santrali olan klüp o kadarcık . Çünkü bahsedilen miktar çok da fazla degil..elektriği üretmesede olur..

Eminim ki lansman yapıldıktan sonra daha ıyi karsilastirmalar yapma fırsatimiz olacak ..
                              Maliyet bizimkisinden çok daha fazla.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi yükselti dediğiniz its2late'in kırmızı ile çizdiği yerdeki hafif basamak ise ve oraya prekast konulup koltuk yapılacaksa bu loca pencerelerinin daha içerde geride olmasını gerektirmez mi ? buda locaları gizlemez mi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                Ben de tam olarak bu yüzden sevinmiştim. Öyle olursa cok ıyi bir cozum olur.. Hatta Bekir Konya olmamalı, Bjk olabir. Diye örnek de verebilir isterse

[QUOTE=Külünkoğlu;1919877688]Bir kaç kolonu yanlış yerleştirmişlerdi, loca sayısı da az gelmişti, duvar görüntüsü hiç hoşuma gitmemişti onu da düzelttirdim. Şaka bir yana arkadaşlar benim edindiğim izlenim kendinden emin ve işi bilen adamlarla çalışıyoruz. İki tane Trabzonsporlu mühendis proje ile yatıp proje ile kalkıyorlar. Taraftar olmanın getirdiği ekstraları işin içine katıyorlar.

Proje koordinatörü söylediği aynen şu "şimdiye kadar hiçbir mimar mühendis bu proje için eleştirilebilecek bir yan bulamadı, bulanlara da kapımız sonuna kadar açık gelsinler nerede eksik gördükleri düşündükleri bir konu varsa beraber değerlendirelim tartışalım. Kullanılar beton ve malzemeler için bazen yorumlar okuyoruz ama son derece bilgi yoksunluğu var ortada. Bu stad bittiğinde Türkiye'de ve Avrupa'da bir eşi benzeri dahi olmayacak. Bizi sonradan baz alıp yapabilirler mi ? yapabilirler ama şuanda gerek kullanılan malzemelerin kalitesi ve gerekse yapım tekniği açısından benzersiz bir staddır burası"

Stadla ilgili üç proje önerimizi hem Proje koordinatörü İbrahim bey'e hem de kulüp yetkililerine ilettim. Sonucu beraber göreceğiz arkadaşlar.

Bu üç proje önerisini bizimle de paylaşsaniz ?

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Locanin icinde yeterince rahat koltuk var , başlarım rahatlarina , birçok stdda ayni sekilde bjk da da prekastlarin hiç bir uzunluk farkı yok. Ayni koltukları kullansınlar . Locanin içinnde isterse ceylan derisine otursunlar
                                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 26.11.2014, 12:09.

Yorum

Çalışıyor...
                                X