Mbiya parasini her sekilde alir trabzondan ayrilmayi kafasina koymus, bu yuzden tek tarafli fesih etmeden parasi yatirilmali devre arasida iyi bi bonservise satilip gonderilmeli profesyonelce davranilarak ..bu saatden sonra ne taraftar kabullenir onu ne de oyuncular , fayda getirmez trabzonspora..yerine medjani ayarinda ekonomik bi oyuncu alinmali..tek hedef bu sene turkiye kupasi o kupa mbiyasiz da alinir..zararin neresinden donersen kar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
mbia'yi kötülemeye gerek yok...
ligin acik ara en iyi defansif ortasahasi ... ACIK ARA
serbest kalsa hepsi cöker üstüne
sampiyon olmak istiyorsakta kesinlike takimda kalmasi gerekiyor tipki cardozo ekici onur yusuf gibi
fayda/maliyet orantisi baska bir konu...
ayrica adam yasal haklarini kullaniyor
mbia'ya degil bu sartlarda sözlesmeyi imzalayan adamlara istediginizi deyinForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
trabzonspor anayasası için benim iki önerim var:
1- trabzonspor başkanı lisans mezunu olmak zorundadır( denkliği yök tarafından kabul edilmeyen diplomalar geçersizdir.)
2- keller trabzonspor teknik direktörü olamazAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdi ki Cardozo bu pozisyona giremezdi.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi ki değil 5 sene önceki de giremezdi. Onda herkes hemfikir olur. Mevzu zaten Cardozo ve Umut'un özelliklerinin kıyaslanması değildi...
Yorum
-
mbia'nın da iyi niyet göstermesi lazım.geciktirmeyi yapan yönetim gitti.oturur konuşursun bir daha gecikmeyeceği yönünde teminat istersin.fırsatçılık oluyor bu. ayrıca üç aylık bir gecikmenin karşılığı bu olmamalı.5 sene gecikmeli para alırsın o zaman her türlü faiz hakkın olur.
Yorum
-
ustanın 2 sene içinde planlı programlı şampiyonluk parolası ile yola çıkması çok güzel bunun için lucescuyu istemeside fevkalade bizlerde çok istiyoruz ve zamana da ihtiyacı var bunu bizler biliyoruz ama bu zor şartlar altında ustanın bir an önce takıma katılabilecek bir hoca bulması ve verdiği sözleri artık uygulamaya koyması gerek. çünkü yerel tayfa sabır ve destek yerine şimdiden homurdanmaya başlamış. sene sonunda olabilecek sportif başarısızlık ustanın elini çok zayıflatır böyle devam ederlerse. adamı yer bitirir bunlar. işi zor ustanın transferde gerekiyor takıma acilen. boş futbolcu kalabalığını da azaltması gerekiyor. bunlar hemen halledilebilecek şeyler değil. ne yapacak nasıl bir politika uygulayacak şimdiden merak ediyorum. birde mbia konusunda sessiz kalması maalesef böyle bir gerçeğin olduğunu gösteriyor. yani hakikaten kulüp bataklığa sürüklenmiş. bunu bilerek gelen usta umarım dertlere derman olabilir.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefer şimdi şöyle bir durum var, 2008 de biz aslında para harcamadık. En planlı programlı transfer dönemini Ersun hoca döneminde yaptık. Ziya Doğan lı kadroyu hepiniz hatırlarsınız, yazıp sayfayı kirletmek istemiyorum. Biz o enkazdan nasıl kurtulduk hatırlatayım;
Gökdeniz i devre arasında 9m euro ya satmıştık. Sezon sonu bu parayla dönemin en gözde futbolcuları G.Ünal ve Selçuk alındı. 2.5m euro ya Colman alındı, 2.2m euro ya Cale alındı. Bu fiyatlar o zamana göre düşünürsek uygun fiyatlardı. Biz bunlarla kaç kupa kaldırdık ? Colman ın ne kadar kaliteli oyuncu olduğunu gördük, 7.5m euro teklif geldiğinde Şenol hocamız gitmesine izin verip Alper i aldırsa bize son iyiliğini de yapmış olacaktı. Benfica dan gelen teklifi reddettik sonra çöküşe geçti. Cale kötü bekti? mesela ama adam gitti gideli sol beke kaç tane adam geldi, milyonlar sokağa atıldı. Bir tanesi Cale kadar olamadı. Hırvat milli takımına kadar yükselmişti bizde, çokta kötü adam değildi. İleri çıkmıyor diye eleştiri yiyordu ama adamda geçirmiyordu, takım oyuncusuydu.
Giray: 1.5m euro
Ceyhun: 1m euro
Brüls: 50 bin euro
Papy: 50 bin euro
Song: bedava
Tony Syvla: bedava
Isaac: bedava
Kasamızdan o yaz çıkan rakam buydu. Genç oyunculara yapılan yatırımı da sayarsak totalde en fazla 3-4 milyon euro... Kurduğu kadroyu da zaten biliyorsunuz, direk şampiyonluğa oynadık. Devre arası Yusuf u kampımızdan, rakibimize bıraktık. Ersun un asıl istediği topçu Yusuf tu. Sonra ne oldu ? Alanzinho 4m euro ya geldi. Evet tam olarak aradığımız oyuncu değildi ama kötü oyuncuda değildi, 2011 de kazandırdığı maçlar yeter. Şimdi soruyorum arkadaşlar, Ersun imkanları nerede zorlamış ? Ben ciddi bir harcama göremiyorum ? Bilmediğim pahalı transferler mi oldu Ersun döneminde ?
Geçen sezona gidelim. Devre arası dönem; imkanlar kısıtlı, yabancı kuralı var, orta saha yok + stoper yok + kanat yok. Yabancı getiremiyoruz, çok zor. Siz olsanız ne yapardınız ? 1.5 milyon TL ye Uğur u getirdi stopere... Orta saha için Tolgay ı istedi, İho yüzünden 10 milyonluk adamı kaptırdık yine kargalara. Ozan ı Şener i istedik, Filozof ''asla olmaz ben oyuncularımı ellerimle şikecilere yollarım, satarsanız istifa ederim'' dedi sattırmadı. Transferin son günü Aytaç 2m euro ya geldi, 2 maça çıktı ayağa kırıldı. Kanat lazımdı, Erkan geldi. Farkındaysanız ihtiyaca yönelik transferler, boş atış değil. Yarım devre orta sahasız, kanatsız oynadı Ersun dikkatinizi çekerim. Adamın sistemiyle alakasız oyuncular vardı, Ferhat Yazgan ve Soner ilk 11 i ile maçlara çıktık, Fatih Atik Napoli maçında sağ bek çıktı felan... Yani ciddi ciddi şunları görmeyip, Ersun u eleştirdi millet. Adam ona rağmen 2. devre en çok puan toplayan 3 takımdan biriydi.))) İnsaf ya... Bu kadar kişi Ersun u niye istiyor, yabancı hocaya niye karşı sanıyorsunuz ?
Ama Cale ve Colman da Jàjà gibi bizden sonra çöktüler, bunu niye yaziyorum, Jàjà'yi bizden sonra yaptiklariyla yorumlayanlarin keisnlikle bir kismi Colman hayranidir, ama onun için ayni seyleri yazmazlar, niye ?
Iste bizim taraftar adama göre muamele yapiyor, Jàjà'ya gelince "iyi olsaydi bizden sonra da iyi olurdu" deyip, Colman için "çok kaliteliydi yaa" demek iyi niyietli bir yaklasim degildir, adamcilik oynamaktir...
Yalniz ben hiçbir zaman benfica colman 7m€ olayina inanmadim, öyle bir teklif gerçekten olsaydi, bir gün çikardi ortaya o teklifin yazili hâli... zaten hiçbir zaman o kadar etmedi o, en iyi zamaninda bile...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülembia'yi kötülemeye gerek yok...
ligin acik ara en iyi defansif ortasahasi ... ACIK ARA
serbest kalsa hepsi cöker üstüne
sampiyon olmak istiyorsakta kesinlike takimda kalmasi gerekiyor tipki cardozo ekici onur yusuf gibi
fayda/maliyet orantisi baska bir konu...
ayrica adam yasal haklarini kullaniyor
mbia'ya degil bu sartlarda sözlesmeyi imzalayan adamlara istediginizi deyin#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu dan ilk açıklamalar geldi bakalım hayırlısı.
Yorum
-
İlk olarak heerenveenlee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe açıklaması geldi ?
Yorum
Yorum