Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Teşekkür ederim kardeşim. Ama foto yüklemek konusunda pek başarılı olduğum söylenemez. Beni görenler var, tarif etsinler işte. Zaten bi boka benzemiyorum. Birşey kaçırmıyosun yani :-)))))
    Estağfurullah abi.....alem adamsın seviyoruz seni
    !

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi Allah aşkına. Burası bir taraftar sitesi. Biz de taraftarız. Burda elbet değerli insanlar var ama bir kulübün taraftar sitesine futbolcu sorması öneri alması son derece komik ve amatörlük bana göre. Hem karar alma da hem dikkate alma da. Başka şeylerde dikkate alınabilir ama bu olmaz.
      Söyle örnek verebilirim...
      Bir sirketin sahibi sadece etrafinda ki yüksek tahsilli ve bilgili insandan bir sey ögrenemez...yeri gelir o sirketin 30 yillik caycisindan da birseyler ögrenebilirsin...
      Ha dinlersin dinlemezsin, ciddiye alirsin almazsin o ayri konu...
      Ve bu seni hicbir sekilde amatörlestirmez...
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Porto ve Benfica'nın Brezilya takımlarıyla yaptığı anlaşmanın bir benzerini Atletico Arjantin takımlarıyla yapmaya başladı zaten bunu daha önce konuşmuştuk. Özellikle River ile ilişkileri çok iyi Simeone ve oğlundan dolayı. Brezilya pazarı bölüşülmüş durumda aradan cımbızla oyuncu seçmek gerekiyor ama bu çok zor. Arjantin ligi için hala ümit var oraya yönelmek lazım. Ben olsam Brezilya'ya değil Arjantin ve özellikle Kolombiya'ya ekip yollarım oranın yetenek havuzu çok geniş ve oradan oyuncu kapmak daha kolay.
        Başka bir ülke daha var kuşlar duymasın diye yazmıyorum, hemen tahmin edersin zaten.Şili değil yanlış anlaşılmasın Asıl ganimet orda şimdi..

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Buraya sorup hocaya topçuya karar vereceklerse hiç bu işlere bulaşmasınlar
          Burada önerilen hoca ve oyuncular değerlendirilse ydi şimdiki halimiz çok farklıydı.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Estağfurullah abi.....alem adamsın seviyoruz seni
            Bilmukabele kardeşim...

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O takımların yüzlerce oyuncu öneren gönüllü scout ekipleri var, sadece kendi bünyelerinde olan ekiplerle mi o kadar oyuncuyu yakaladığını sanıyorsunuz.Oyuncu öneriliyor ekiplerince değerlendiriliyor ondan sonra alıp almayacaklarına karar veriyorlar tabi ki, bizde de bunun benzeri olabilir.Bunda abes veya amatörce bir durum yok.
              Kesinlikle katılıyorum.BordoMavi.Net transfer başlığında ilgili arkadaşların daha önce yazdığı bir çok genç isim vardı ve bazı isimler bugün çok iyi yerlerde.Takip eden bilir.

Yorum

Başka bir ülke daha var kuşlar duymasın diye yazmıyorum, hemen tahmin edersin zaten.Şili değil yanlış anlaşılmasın Asıl ganimet orda şimdi..
                kostarika mı?

Yorum

Ben bu yönetimin yerinde olsam gerçekten hiç Brezilya'ya ekip göndermem. Ajantin'e yollarım ama ağırlıklı olarak Kolombiya, Şili ve Peru'ya ekip gönderirim.

Özellikle Kolombiya ve Peru müthiş oyuncular çıkaracak yazdım buraya
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kostarika mı?
                    Meksika..

Yorum

Meksika..
                      Oradan oyuncu almak zor ama Sana bir oyuncudan bahsetmiştim Jürgen Damm diye İnanılmaz bir hızı var kesin gider avrupaya diyordum ama yine bir Meksika takımı olan Tigres'e rekor fiyatla gitti. İyi para saçmaya başladı o lig Gignac filan gitti değişik bir şey deniyorlar. Ama yetenekli oyuncular var orası kesin. İlla oradan bir kişi gelecekse Miguel Herrera gelebilir bak
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Teşekkür ederim kardeşim. Ama foto yüklemek konusunda pek başarılı olduğum söylenemez. Beni görenler var, tarif etsinler işte. Zaten bi boka benzemiyorum. Birşey kaçırmıyosun yani :-)))))
                        Kendine haksızlık ettiğinizi söylesem...
                        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                        You'll Never Walk Alone...
                        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

Onur kardeşim, bu yazdıklarında doğruluk payı sıfır. Ancak senin kabahatin de sıfır...Böyle düşünmeniz için algı yönetiminin kitabını yazanların kurbanlarından birisin sadece. Ersun candır...
                          Değerli abim; biz de okuduklarımızdan, duyduklarımızdan, hafta içi antreman fotoğraflarından, kulübedeki tavırlarından, maç sonu demeçlerinden yorumlar yapabiliyoruz. Direkt bilgiye ulaşabilsek tabii daha sağlıklı yorum yapabilirdik. Böyle bir operasyonun kurbanı olmuşsak işlerini çok iyi yapmışlar demektir.

Bu söylediğin beni hem çok şaşırttı hem memnun etti. Zira ben Ersun Hoca'yı beğenirim.

Tabi öyle bir tasarrufu olursa yönetimin, Lucescu hamlesi yapılmayacak demek olur. Ersun Yanal da pekala iyi bir projenin yürütücüsü olabilir ama Lucescu ihtimali bana daha cazip geliyor.

Acaba Lucescu'yu daha yukarıda, Ersun Hoca'yı sahada mı düşünecekler? Nasıl bir düşünceleri var acaba?
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Meksika deyince aklıma Carlos Fierro ve Erick Torres geliyor
                            Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oradan oyuncu almak zor ama Sana bir oyuncudan bahsetmiştim Jürgen Damm diye İnanılmaz bir hızı var kesin gider avrupaya diyordum ama yine bir Meksika takımı olan Tigres'e rekor fiyatla gitti. İyi para saçmaya başladı o lig Gignac filan gitti değişik bir şey deniyorlar. Ama yetenekli oyuncular var orası kesin. İlla oradan bir kişi gelecekse Miguel Herrera gelebilir bak
                              Evet Alman pasaportu da olan şu genç, onun gibi birkaç oyuncu daha var büyük paralara transfer yapan ama bir de tam bize göre adamlar var ki iddia ediyorum bu ligin altını üstüne getirirler.İnşallah bu sefer bu oyuncuları gerek Ümit abi gerek Arif abi vasıtalarıyla gerekli mercilere ulaştırıcaz ve artık yönetimin teknik ekibi inceler ölçer biçer tartar ve beğenirlerse(ki benim bundan zerre şüphem yok) somut adımlar atılır..

Bu arada Şili'den Medjani'nin iyisi dediğim 21 yaşındaki Erick Pulgar 2.3 milyon euroya Bologna'ya transfer oldu sezon başında, dünya kupası öncesinde daha 2-3 milyon euro bir değeri yokken yalvardığımız Aranguiz'in Leverkusen'e 12 milyon euroya gittiğini bilmeyen yoktur sanırım.Yine Giancarlo Gonzales, Hector Moreno gibi stoperler elden kaçan büyük balıklar oldu.Sezon başında Corinthians'ın piyasa değeri bile olmayan stoperi Felipe demiştik, Corinthians açık ara şampiyon oldu ve oyuncunun değeri 4 milyon euroya yükseldi.Say sayabildiğin kadar..
                              En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 23:49.

Yorum

• Jovic luka 18 yaşında kızıl yıldız 17 maç 8 gol 2 asist 1.75 milyon euro al bunu ver luce nin eline 3 sene kullan 3 yılın sonunda 20 milyon euro
                                !

Yorum

Yükleniyor...
                                X