Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlık ile hiçbir ilgisi olmayan yorumlar forum yöneticileri tarafından kaldırılmaktadır ve kaldırılacaktır...

Bu bağlamda başlık içeriğine uygun mesajlar gönderilmesi esastır.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• Başlık açılmıştır...

İlgili başlığa uygunsuz her ileti silinecek olup forum kuralları çerçevesinde değerlendirilecektir...

Özellikle vurgulamak isterim ki herkes tercih ettiği üslubu gözden geçirmelidir. Zira 15 yıllık forum kültürüne yakışmayan mesajları bu forumda barındırmayız...
      En son Kaya tarafından düzenlendi; 29.12.2015, 22:32.
      Malik bin Dinar

Yorum

• Lucescu Hayirli Olsun... Gundem Ts

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Kaynak guvenilir.

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaynak guvenilir.

Bu sayfaya herkes güveniyor neden ?
            Yaz döneminde filan transferleri tutturmuş galiba doğrumudur ?

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu sayfaya herkes güveniyor neden ?
              Yaz döneminde filan transferleri tutturmuş galiba doğrumudur ?
              Yaz donemini bilmiyorum da senenin basindan beri yazdiklarinda yanlisa rastlamadim. Mehmet ekicinin de yakin arkadasi yoneticisi sayfnin

Yorum

• Şikayet etmek istediğim bir durum var,
                Forumda nedenini bir türlü anlayamadığım çekişme ağız dalası suregelmekte. Bir kesim bir kesime devamli laf sokma derdinde. Farklı düşünenler istisnalar hariç karşıdakinin futboldan anlamadigini ifade edip çoğu zaman hakarete vardirabiliyor. Bu gerginlik tahammülsüz luk neden?
                Burda 1 kişi bile TS kötü olsun istemez. O zaman neyi paylasamiyoruz. Saygıli olmak bu kadar zor olamaz, olmamalı.
                Burda toplanmamizin nedeni TS olmasi lazim iken bazen bu amaç kavga etmek için oluyor sanki.
                Yazık ediyoruz hem trabzonumuza hem birbirimize.
                Gerek yok iki günlük dünya.
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Aynı kaynak Burak ve Selçuk ta gelcek diyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Oscar CARDOZO
                  İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                  Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynı kaynak Burak ve Selçuk ta gelcek diyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Hasan Tüncel günler önce başkanın ikisinide reddettiğini yazmıştı.

Yorum

• daha önce tartışılmış dayanamadım bir şeyler yazmak istedim.

Cardozo gibilerin gençliklerine elbette evet, hiç kendi savını bu kadar tekzip eden bir görüntüyü daha önce izlememiştim

şunu da söylemeliyim Umut'un o pozisyonda topla buluştuğu yerde Cardozo buluşsaydı olasılık olsa da golü yapardı diyebiliriz

ama

mesele işte tam da burada başlıyor.

birebir Umut'un pozizsyonuna Cardozo'yu koyarsan

1. böyle pasmı atılır yahu deyip yerinden bile kıpırdamaz pası atam adamı ama ben Cardozo abi moduyla kepaze ederdi

2. topa koşsa bile stoperi geçemeyeceği için dirsek yemiş gibi yapıp kendini yere atardı

3. Umut'un tempo ile topa koşmaya çalışsa ya top kaleciye gittiğinde ceza sahası çizgisi civarında olur ya da zaten o ana kadaar kalp krizi geçirmiş olurdu

meselede o zaten Umut'un özelliği oydu yakaladığı her 3 pozisyondan birini atabilse senelik 100 golle Barca falan yapardı

16 gol 8 asist senelik ortalaması yakındır 5 aksiyonda bir pozitif hareket desen 24 kere 5 eder buna stoperlere presini boş koşuları vs eklesen yapılacak tek şey teşekkür etmektir

Cardozo vs iyidir de bu kadar yararlı değillerdir gençler ise belki ama yaşlılıkları da çekilmiyor

Drogba ya da Bosi tarzı fizikli adamlarda yaşlılık da eh bir derceye kadar gider de olmuyor.

Umutla Cardozo'yu pozisyonla tartışacak isek biri de Cardozo penaltılarını sorabilir ya da 89 muydu golü yiyip 90 küsürlerde kurtarılan Buca maçı derim bende ama öyle tartışılmaz

biz ne zaman Umut tarzı ( yabancı ya da yerli, yetenekli ya da değil ) sahaya her şeyini veren adamların yerine parasını alıp idare edenleri koyarsak eskiden hep ilk 3 mücadelesi verdiğimiz sezonların yerine artık 5-6 mücadelesi verdiğimiz sezonları yaratırız

ben sahada her şeyiyle var olan adamları seviyorum. o tür bir takımı seyretmekten zevk alırım kötü oynayabilirler ama asla kötü koşmazlar.
                      çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                      RİLKE

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
                        Serdar kardeşim ne zamandır yazmıyor.

Kardeşimin buram buram bilgi,kibarlık,alcakgonulluluk,kalite kokan yazılarını özledim.

Bu forumda bulunmamın en önemli nedenlerinden biridir kendisi.
                        Şu an olmayan biri hakkında konuşmak istemem ama gelsin şunu soracam kendisine; Samba ve Douglas için iyi stoperler diyordu.Bamba bile onlardan iyidir dediğim zaman dalga geçildim, denmeyen kalmadı.Douglas'ın performansindan memnun mudur acaba merak ediyorum?Ben Bamba daha iyi demiştim ama gördük ki Yumlu bile ondan iyi Aykutu saymıyorum bile

Yorum

• Başlığı açmamızın nedeni forum başlığına uygun mesajların gönderilmesidir...

Başlığı açarken belirtmiş olduğum noktalar herhangi bir şahsa değil geneledir...

Forum içerisinde sürekli ikili tartışmaya neden olacak her türlü sataşma nitelikli mesaj bizlerce silinecektir...

Uyarım oldukça net ve açıktır...

Forum yönetiminin tek isteği "Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?" başlığının irdelenmesidir...

Burada kimsenin kimseye sataşmaya hakkı yoktur. Buna izin vermeyeceğimizi beyan ediyorum.

Umarım anlaşılmıştır...
                          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu an olmayan biri hakkında konuşmak istemem ama gelsin şunu soracam kendisine; Samba ve Douglas için iyi stoperler diyordu.Bamba bile onlardan iyidir dediğim zaman dalga geçildim, denmeyen kalmadı.Douglas'ın performansindan memnun mudur acaba merak ediyorum?Ben Bamba daha iyi demiştim ama gördük ki Yumlu bile ondan iyi Aykutu saymıyorum bile
                            samba konusunda bende cok ümitliydim.Cunku gercekten cok cok iyi bir stoperdi.Ama malesef eski halinden eser kalmamıs.
                            Zaten sakatlıgından dolayı oynayacak durumu yok.Az kalsın hata yapıyormusuz.Gerci douglas ta pek içaçıcı degil.

Bamba ise ilk geldiginde harika oynuyordu.Daha sonra milli takıma gitti.Dondukten sonra toparlayamadı.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Anlaşıldı...

Başlık kilitlenmiştir...

Yarın açıldıktan snr "Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?" sorusu ile zerre ilgisi olmayan tüm mesajlar silinerek başlığın açık kalması sağlanacaktır...

Forum yönetiminin tek niyeti sataşmaların olmadığı bir ortamda forum başlığının sağlıklı bir şekilde üyelerce değerlendirilmesidir...

Son kez belirtmek isterim ki "sataşma" niyeti ile atılan tüm mesajlar silinecektir...

Hayırlı akşamlar...
                              Malik bin Dinar

Yorum

• Danışmadaki rica üzerine başlık açılmıştır.

Herkesten ricamız şudur ki tamamiyle hoca tercihlerinin tartışıldığı bir başlık olmasına özen gösterelim...

Konu dışı tüm mesajları silmek suretiyle "Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?" sorusundan forum başlığını uzaklaştırmayacağız...

Hayırlı akşamlar...
                                Malik bin Dinar

Yorum

Yükleniyor...
                                X