Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cardoza iyi topçu ama bize yanlış zamanda geldi, şu an gomez bizde cardoza bjkde olsa durum aşağı yukarı aynı olurdu

umut bulut eski umut değil, bizdekinden 2 gömlek üstün şu anda. Şl de bile golü var herifin. yedekte ndoye gibi biri olacağına umut olsa bin kat iyidir, kimsede umut 1. forvetimiz olsun demiyor dikkat ettiyseniz

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Isi yanlis yerlere cekmeyin.Kimse nin umut cardozo dan daha iyi dedigi yok .

Ama biz girayla umutla sampiyon olup cardozo mbia ve ndoye larla surunuyorsak o kulüp transfer politikasini gozden gecirecek futbolcu alirken kariyere bakmayacak.
      aynen Cafer abi,bizim taraftar futbolu diyorlar ya,bilmiyoruz aslında bilsek İHO yu çoktan göndrmişlerdi,eskiden di o eskiden
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yarım dönem Bourceanu mu yoksa yarım dönem Mbia mı? Ön yargılarınızı bir kenara bırakıp cevap verin. Biri 700-800 bin € civarı maaşla oynadı diğeri 2,6 + 2,8 milyon €. Oynadıkları futbol arasında bu kadar uçurum var mıydı hatta hangisi daha iyiydi?
        Tabiiki + 61 bourceanu....
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ne yalan söyleyeyim ben utanırdım isteyemezdim,İHO severler toplanıp versinler parayı
          Yok hocam ben utanmazdım.O adama o hakkı yasal olarak sözleşmede verip altına imza atan yönetici ve başkan kisvesi altında görev yapan şahıslar utansın.Futbolcu her zmana daha fazla ister,he hakkıdır veya değildir orası ayrı konu ama yıldız!!!!1 getireceğim diye bu kadar da yere boyun eğilmez insan.
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yarım dönem Bourceanu mu yoksa yarım dönem Mbia mı? Ön yargılarınızı bir kenara bırakıp cevap verin. Biri 700-800 bin € civarı maaşla oynadı diğeri 2,6 + 2,8 milyon €. Oynadıkları futbol arasında bu kadar uçurum var mıydı hatta hangisi daha iyiydi?
            abi diyorum yaşın büyük,
            buna verilecek normal hiç bir cevap yok...

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Umut la sampiyon olduk cardozo lu mbiali ndoye la surunuyoruz gec sen dalgani yakisir..
              [emoji38]
              O sezon Umut gibi sadece at gibi koşmayı bilen başka hiçbir fonksiyonu olmayan kazma yerine Cardozo olsa 82 değil tahminen 90+ puan toplardık.
              Şu an bile şunu yazarken Cardozoya hakaret ediyor gibi hissediyorum kendimi daha fazla yazamayacağım.
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Hoca mevzusu uzadıkça millet kafayı sıyırmaya başladı
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Çok karıştı ortalık , nolucak bu hoca konusu , bilgisiz kaldık

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi niye şantajcı oluyor M'bia?Adam yasal hakkını kullanarak parasını talep ediyor.Ne alakası var?
                    Adam,zorla o sözleşmeyi yaptırmadı.Hacıosmanoğlu denen şahıs düşünecekti onu.
                    M'bia2nın günahı ne?
                    Ben olsam ben de isterim paramı.
                    Kimse,kimsenin babasının oğlu değil....
                    Tamam şantajcı değil dolandırıcı. Üstelik nitelikli dolandırıcı bizimkileri saf bulmuş dolandırmış.
                    Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Aykırılık her zaman prim yapar ama mantık çerçevesinde.
                      Demek burcu iyiydi, Umutla şampiyon olduk
                      Aykırıyız panpalar zafer bizim

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi diyorum yaşın büyük,
                        buna verilecek normal hiç bir cevap yok...
                        İsim olarak bakma mevzuya. Biri Ahmet biri Mehmet. Demek istediğim şu; bu çakma yıldızlara boşuna para gömüyoruz. Bize daha uygun ve daha ucuz bir sürü oyuncu var. Saçma sapan işler yapıyoruz.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• 2010-2011'de kaçan şampiyonluğun (!) ikinci yarıdaki Ankaragücü maçındaki Umut'un kaçırdıklarıyla başladığını unuttuk sanırım...

Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aykırılık her zaman prim yapar ama mantık çerçevesinde.
                            Demek burcu iyiydi, Umutla şampiyon olduk
                            Aykırıyız panpalar zafer bizim
                            Umut kazma ve futbol düşmanıydı ona şüphe yok ama fayda olarak Mbia hiçbir fazlalık vermemiştir.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2010-2011'de kaçan şampiyonluğun (!) ikinci yarıdaki Ankaragücü maçındaki Umut'un kaçırdıklarıyla başladığını unuttuk sanırım...

Koşu güzel ama

Yorum

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tamam şantajcı değil dolandırıcı. Üstelik nitelikli dolandırıcı bizimkileri saf bulmuş dolandırmış.
                                Bizimkiler de ayık olacaktı,o fırsatı vermeyeceklerdi.Dolandırıcı da değil.Adam yasal hakkını kullandı.Yasal hakkını kullanan herkes dolandırıcı o zaman sizin mantığınızla......
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Yükleniyor...
                                X