Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamdaki beyne bak. Gelecek hoca zenci topçu getirmesin yetir. Bu zencilerde iş ahlaki yok arkadaş adamlar dünyaya yatmaya sığır gibi yaşamaya gelmiş futbola bi tane katkıları yok dünyayı geçtim. Hazır paragöz tembel yeteneksiz ancak kuvvetli ve fizikli topçular bunlardan beyniyle oynayan drogba eto yaya başkada adam bulamazsın zamanında da weah vardı bi zaten.

Alllah Trabzonspor a zenci topçu nasip etmesin yani afrikalı

Boli-bolingoli Mbombo

Yorum

• Başkan'ımız mbia ile ilgili Twitter'da paylaşımda bulundu.

Yorum

• gazeteci imzalı haberler dışında ki haberlerin alayı doğaçlama sallama ve haber değeri yoktur bana göre çünkü takipçi sayısı reklam ayağına gündemdeki konuları harmanlayıp servis ederler.
        gelecek senenin yada şampiyonluğun iskeleti elimizdekilerle olmaz,yarısını kulüpten uzaklaştırmayla işe başlayacaktır yeni hoca(kim olacaksa artık).
        fedaysa feda vedaysa veda yapılıp ortalık bir temizlensin.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adamdaki beyne bak. Gelecek hoca zenci topçu getirmesin yetir. Bu zencilerde iş ahlaki yok arkadaş adamlar dünyaya yatmaya sığır gibi yaşamaya gelmiş futbola bi tane katkıları yok dünyayı geçtim. Hazır paragöz tembel yeteneksiz ancak kuvvetli ve fizikli topçular bunlardan beyniyle oynayan drogba eto yaya başkada adam bulamazsın zamanında da weah vardı bi zaten.

Alllah Trabzonspor a zenci topçu nasip etmesin yani afrikalı

Boli-bolingoli Mbombo
          İsmini söylediğim zaman tanımayanlar oluyor. Lukaku'nun kuzeni diyorum hemen hatırlıyorlar
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 5 dk.5 dakika önce
            Dünya yıldızı bile olsa...bir kulüp oyuncunun elinde oyuncak olmuşsa;sorun derin demektir.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• 500 bin euro fark hikaye sorun sartlardadir

Yorum

• Mbia gitti...
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Mbia gitti sanirsam yoksa o twiti atmazdi
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Geçen sezon transferde yaklaşık 35 Mio. Euro harcamışız 13 Mio. da gelirimiz olmuş. Bütçe 35 Mio. mu bu durumda yoksa aradaki fark mı?

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu an olmayan biri hakkında konuşmak istemem ama gelsin şunu soracam kendisine; Samba ve Douglas için iyi stoperler diyordu.Bamba bile onlardan iyidir dediğim zaman dalga geçildim, denmeyen kalmadı.Douglas'ın performansindan memnun mudur acaba merak ediyorum?Ben Bamba daha iyi demiştim ama gördük ki Yumlu bile ondan iyi Aykutu saymıyorum bile
                      Serdar abiyi ben de 1 2 kez elestirdim son zamanlarda... eskisi kadar dogru çikmiyor öngörüleri... Simdi sen varsin skinti yok
                      Güney Amerika'dan yeni yetenekler yaz, hatta hocalar yaz çünkü ihtiyacimiz var... Sampapoli ve Gallardo haricinde var mi bizde is yapabilecek hocalar ? Bielsa hakkinda ne düsünüyorsun ?
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Muharrem Usta â€�@UstaMuharrem 5 dk.5 dakika önce
                        Dünya yıldızı bile olsa...bir kulüp oyuncunun elinde oyuncak olmuşsa;sorun derin demektir.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
                        Helal olsun başkan. Olay budur. Paraya aç adamlarla işimiz yok. Başarıya aç adamlar lazım. Mbia da gs'ye gider %80 ihtimalle. Bakalım orda da aynı şekilde bir sözleşme imzalayabilcek mi?

Yorum

• mbia gitti bencede...gelişi yanlışti..Boz o paralari vermeyiz vermemeliyiz...
                          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Helal olsun başkan. Olay budur. Paraya aç adamlarla işimiz yok. Başarıya aç adamlar lazım. Mbia da gs'ye gider %80 ihtimalle. Bakalım orda da aynı şekilde bir sözleşme imzalayabilcek mi?
                            gs kimmiş?

avrupada alıcısı bol olur. Şu yaptığı açgözlülük olmasa iyi oyuncu.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gs kimmiş?

avrupada alıcısı bol olur. Şu yaptığı açgözlülük olmasa iyi oyuncu.
                              İyi para verir bedava adam.

Yorum

• Neden bedava ? Parasini yatir sonra koy satis listesine surundur ibreti alem icin
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

Yükleniyor...
                                X