Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence MRA olmali

Yorum

• Danışmadaki rica üzerine başlık açılmıştır.

Herkesten ricamız şudur ki tamamiyle hoca tercihlerinin tartışıldığı bir başlık olmasına özen gösterelim...

Konu dışı tüm mesajları silmek suretiyle "Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?" sorusundan forum başlığını uzaklaştırmayacağız...

Hayırlı akşamlar.
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• Luce gelirse , Türkiye liginde istediğimiz futbolcuları almamız çok kolay olur cazibe merkezi oluruz . Ersun hoca gelirse hayır demem ama ...

Yorum

• Lucenin şartlarını sundum derken şartları neler acaba
          En son tonya55 tarafından düzenlendi; 29.12.2015, 23:47.

Yorum

• Bir kaç gün içerisinde hocayla alakalı somut bir açıklama gelecek. Gelir. Gelmeli.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir kaç gün içerisinde hocayla alakalı somut bir açıklama gelecek. Gelir. Gelmeli.
              Açıklama geldi şartlarını sundum dedi

Yorum

• Mircea Lucescu ile el SIKISILDI !

başkanı Muharrem Usta, geçtiğimiz hafta Romanya’ya yaptığı seyahati, ‘Hastanelerimle ilgili bir iş için gittim’ şeklinde açıklamıştı. Ancak Trabzonhaber.com.tr farkı ile gerçeği okurlarımıza sunuyoruz.

Trabzonspor başkanı Muharrem Usta geçen hafta Romanya’da tecrübeli teknik adam Lucescu ile bire bir görüşmede bulundu. Rumen teknik adamla yapılan pazarlıklarda sezon sonundan itibaren Trabzonspor’un başında 3-5 yıl süre ile çalışma konusunda görüş birliğine varıldı. İş resmiyete henüz dökülmedi. Çünkü arada, Rumen teknik adamın alacağı ücret konusunda çok küçük pürüzler kaldı. Edinilen bilgiye göre Lucescu’nun istediği rakamla Trabzonspor başkanı Usta’nın önerdiği rakamlarda yıllık 500 bin Euro kadar bir fark bulunuyor. Ancak bu pürüzün ortadan kalkması an meselesi. Başkan Muharrem Usta’nın el sıkıştığı Rumen teknik adam için ‘Bu saatten sonra geri adım atamayız. Küçük bir pazarlık atacağız ama geri adım atmazsa dahi istediği parayı vereceğim’ dediği öğrenildi. Rumen teknik adamla sezon sonu için transfer bütçesi dahil her konuda el sıkışıldı.

Haber: Halil Şanlı

Mircea Lucescu ile bunlar bile konusuldu...

Trabzonhaber-özel--Trabzonspor başkanı Muharrem Usta geçtiğimiz hafta Romanya’da Rumen teknik adam Lucescu ile yaptığı görüşmede birkaç ana konuda da anlaşma sağladı. İşte Lucescu’nun isteği doğrultusunda Trabzonspor’un kabul ettiği şartlar:

1-Şu an ki Ocak ayı (ara transfer) döneminde yapılacak olan takviye transferler kesinlikle Lucescu’ya sorulacak. Rumen Hoca’nın onay vereceği oyuncular transfer edilecek. Luce’nin onayından geçmeyecek isimler bu transfer döneminde dahi alınmayacak.

2- 2016 yılı Haziran-Temmuz dönemi transferleri için Lucescu, Trabzonspor başkanından biraz daha yüksek transfer bütçesi istedi. Rumen teknik adam ‘Hem şampiyonluk özlemini bitirecek. Hem de Avrupa’da ses getirecek bir takım için, geçen yıl ki transfer bütçenizin yüzde 30 daha yukarısında transfer bütçesi istiyorum’ dedi. Başkan Usta bu konuda tecrübeli teknik adama onay verdi.

3-Rumen teknik adam yardımcılarını kendisi belirleyecek. Trabzonspor ise Lucescu’ya gerek görürse Trabzonspor’da forma giymiş eski bir futbolcusunu yardımcı olarak verecek. Bu ismin Hami Mandıralı ya da Fatih Tekke olacağı tahmin ediliyor.

Lucescu’nun alacağı ücret konusunda küçük pürüzler var. Konuşulan rakam bilinmiyor. Ancak başkan Usta var olan küçük pürüzler için ‘sorun değil’ değerlendirmesinde bulunuyor.
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• gündem 61 neyin nesidir? link var mı

Yorum

• Mircea Lucescu Trabzonspor'umuzun teknik direktörü olacak. (İnşallah.)
                    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir kaç gün içerisinde hocayla alakalı somut bir açıklama gelecek. Gelir. Gelmeli.
                      Reis mantık çerçevesinde düşündüğün ve konuştuğun için dediklerin hep çıkıyor ha seviyorum seni daha çok yaz.

Yorum

• Geçen seneki transfer bütçesinden %30 daha fazla bütçe..
                        Haber doğruysa bu kısım pek hoşuma gitmedi açıkçası..
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Gundem Trabzonspor yaz face ye 6 bin kusur takipcisi var gelir . Cok iddialilar . Burak ve selcukdan da bahsediyorlar baya sasirdim nasil olacak o is . Ama ciddiler bu konuda
                          Baskan Muharrem Usta
                          Hoca Lucescu
                          Takimin beyni Ekici Selcuk
                          Yazmislar mesela
                          Bir de teknik heyetin ucreti aciklandiginda Ohaaa demeyin tum teknik kadroyu kapsiyor demisler. 6-7 milyon olabilir sanirim . 2. Devre icin nolcak diye sordugumda sadi hoca ile gorusuyolar dedi. Ben guveniyorum bu sayfaya...( telden yazdigim icin yazim yanlislarindan dolayi kusura bakmayin )

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Borç olayını döndürebilir seviyeye getirir Usta sorun yok. Luce işi olacaksa en kısa zamanda olsun. Belirsizlik ortadan kalksın.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen seneki transfer bütçesinden %30 daha fazla bütçe..
                              Haber doğruysa bu kısım pek hoşuma gitmedi açıkçası..
                              Muharrem Usta o bütçeyi hesap yapmadan vermez.En azından uçakta hesaplayıp bu transferler ne masraflı oluyormuş demez. Ayriyetten Lucescu gidip o paraları hak etmeyen kişilere bayılmaz bu yüzden içim rahat seninde için rahat olsun %100 fazlasını da verseler bu adamlar işi biliyor Adem reis.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Böyle bir sözleşme dünya üzerinde yok herifin bak dikkat edin istediği alacak faizi 6,5 milyon TL sen kimsin ulan deyyus dünyanın akıllısı sen misin. Tefeciden borç alsa Trabzonspor kulübü bu kadar faiz ödemez. Bu soyguncuya bu sözleşmeyi han gi aptal beyinsiz imzalar kimsen sen lan maradonamısında böyle bir sözleşme imzalandı seninle. Bu işin hesabı sorulmalı ve bu herif takımdan gönderilmelidir.
                                kardes tamam da bu adam önce imzalamadı. Bana garanti verirseniz ve bu şartlara uyarsanız imzalarım dedi. hatırlayınız önce para tamam ama bu şekilde olmazsa yokum dedi gitti. sonra biz adamın sartlarını kabul ettik. İHO nun hatası ne yapıp ne edip Ts yi zarar ugratmamak için parası odenmeli idi. Bence bu para İHO dan çıkmalı
                                13 Vitor Hugo

Yorum

Yükleniyor...
                                X