Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• geldi giray hoca.cevat kol'dan da destek geldi yayına.giray hoca da cevat kol'un muhteşem bir kalemi var dedi. konu trabzonlu hoca şart.

Yorum

• Lucescu gelirse gelin yüzüme tükürün, bu bir yalan.

Yorum

• luce 2 sene çalışacak sonra sportif direktör olacak hoca da razvan olacak
        bu nimettir be, kim istemez ki bunu ?

ramos da nimettir, o da gelsin.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          geldi giray hoca.cevat kol'dan da destek geldi yayına.giray hoca da cevat kol'un muhteşem bir kalemi var dedi. konu trabzonlu hoca şart.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Lucescu ile alakalı şöyle bir yazıya rastladım. İlginç bilgiler var, okumakta fayda var diye düşünüyorum. 2014 yılında GS'ye gelme ihtimaline karşılık yazılmış sanırım.

Choose a memorable domain name. Professional, friendly customer support. Start using your domain right away.

Gökmen Özdemir yazıyor...

Önce Fatih Terim, sonra Roberto Mancini ve şimdi Mircea Lucescu.. Ünal Aysal çok şanslı.. 3 büyük isimle çalışmış olacak. 4. ve 5. olur mu? Kimse bu yönetim modeliyle 'olmaz' diyemez.. Ama açalım biraz...

Geçen yazımda da bahsettim. Galatasaray 'başkan kulübüdür.' Başkan kimle isterse onunla çalışır. Buna kimse karışamaz. Ama hocaların gönderiliş şekillerinde hatalar var. Bu gönderiliş modelleri Galatasaray'a yakışmadı.

Şimdi Lucescu geliyor. Romen hoca çok uyumlu ve çalıştığı yerlere hemen uyum sağlayan bir görüntü çizse de onun modeli farklıdır. Anlatmaya çalışayım..

*
            Mircea Lucescu da Fatih Terim gibidir. Başarıya endeksli çalışır. Genel bir sistem kurmak yerine günlük başarının peşinde koşar. Onun için ilerisi adına "Adam yetiştirsin, onu eğitsin, bunu öğretsin" beklentilerine girmemek gerekir. (NOT: Yazıyı yazdım. Ardından gelen eleştiriler üzerine bir açılım yapmam gerekiyor galiba. Eğitim, öğretim, yetiştirme derken.. Futbolcu değil yardımcılarını kastettim. Bakınız Yasin Özdenak, Feyyaz Uçar ve Ukrayna'daki yardımcısı.. Lucescu kendi çalışır, kendi planlar, kendi uygular.)

* Lucescu destek ister. Yönetimden onu desteklemesini bekler. Bunun da takıma yansımasını sağlamaya çalışır. Ekibine "Patron benim" mesajını böyle verir. En zor anlarda eline taşın altına sokar ama onunla birlikte taşın altına girecek 2. veya 3. eli bekler. Bu bakımdan Galatasaray yönetimi ona istediğini verebilir mi emin değilim..

*
            Her futbolcuyla çalışır. Çalışamayacağı futbolcu yoktur. Eninde sonunda 5 dakika da olsa her isimden verim alır. Sneijder onun gözdesi olur. Oyunu muhtemelen onun üzerine kuracaktır.

*
            Defansif anlamda pozisyon alamayan oyuncuların işi zor olacaktır. Bu sebepten dolayı sol bekte Telles yerine Hakan Balta'yı kullanırsa kimse şaşırmasın. 2002'de Victoria iyi futbolcu olduğu için değil, dediğini yaptığı için oynuyordu Galatasaray'da..

*
            'Lucescu defansif futbol oynatır' diyenlere gülüyorum. Lucescu elinde ne varsa onu oynatır. Kadrosuna göre oyun şekillendirir. Shakthar'ın defansif oynadığını kim iddia edebilir?

*
            Brezilya'da geniş portföyü olan menajerlerle çalışıyor. Shakthar'ın son 2 senede sattığı futbolcularla 150 milyon Euro gelde etmesi onun sayesindedir. Futbolcuyu alır, geliştirir, kullanır, satar... Onun için vazgeçilmeyecek ya da yeri dolmayacak futbolcu yoktur.

*
            İtalyan kondisyoneri Carlo Niccolini en büyük yardımcısıdır. Ona her maç öncesi 23 dakikalık rakip analizleri hazırlar. Her maça özel dosyaları Lucescu yazar. Ve futbolcularına rakip analizini en az 2 toplantıda anlatır.

*
            Florya'da fazla adam istemez. Az ama öz insanla çalışır. Orayı kendine bir kale haline getirir. Fazla yönetici onu yorar, hiç yönetici bozar! Mutlaka ona stratejik ve lojistik destek sağlayacak yetkili bir isim ister.

*
            Başkanların ona atabileceği çalımlara göz yumar, görür, görmezden gelir ama asla unutmaz. Profesyonelce işini yapar.

*
            Basınla oynamayı sever. Her demecinin altında mutlaka bir mesaj vardır. Demeçlerini hem çalıştığı kurum hem de rakipleri iyi çözmelidir.

Sonuç olarak.. Lucescu ile çalışmak hem çok kolaydır hem de çok zor. Onunla aynı dili konuşuyorsanız başarıya koşarsınız.. Ahmedov'dan hemen ayrılamamasının sebebi de budur. Ukrayna'da Lucescu'yu kral gibi konumlandırdılar. Pamuklara sardılar. Orada çok mutluydu. Ukrayna'da iç savaş tehlikesi olmasa Türkiye'ye de dönmezdi.
            Ama farklı lisanlardan, farklı perdelerden hayata bakıyorsanız Lucescu'yu kaybedersiniz. Dolayısıyla da başarıyı ve şampiyonluğu da
            En son Gökhan Uzun tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 18:02.
            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
            (Dozer) Cemil Usta
            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              luce 2 sene çalışacak sonra sportif direktör olacak hoca da razvan olacak
              bu nimettir be, kim istemez ki bunu ?

ramos da nimettir, o da gelsin.
              Trabzonspor'u deniz olarak görenler istemez tabi. Yediler yediler bitiremediler.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• En guzeli ama imkansiz olani "Ersun ve Lucescu birlikteligi". Lucescu biraktiginda ise Ersun'un yanina Lucescu'nun oglu gelir ve sportif direktorluge Lucescu gecer.
                Bu 2 sene suresinde Ersun da mutis bir tecrube kazanmis olur ve bilgisine bilgi katar.

Hayal iste ama yazamadan edemedim

Yorum

• Neyi trollüyor, ne oldu da ben yıktım, sen zavallısın. Neyin trolü bu. Adamın 2016 Hazirana sözleşmesi var, sonrasında da Shaktar'la görüşeceğini söylüyor sen bana trol diyorsun. Aynen iade ediyorum, farkında olarak veya olmayarak trolü sizler yapıyorsunuz.
                  İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu bu adamı neden hala forumda tutuyorsunuz adam açık açık trolluyor ve dalga geçiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Her kim olacaksa olsun ama mevcut kişi gitsin bir an önce.

Sadi Tekelioğlu :"Kasımpaşa maçında forvetsiz oynamadık;aksine 4'ü santrfor 6 forvetle sahaya çıktık.Sadece 4 savunmacı ile oynadık"

Bu adam olur da altyapının başına geri dönerse kimse "neden altyapıdan oyuncu yetişmiyor" demesin.Şu rezilliğe,açıklamaya,cahilliğe bak yahu,hangi adamları yönetsin diye hangi adamlara kaldık.
                    "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Edit:Hava çok güzel.
                      En son Misafir tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 18:09.

Yorum

• Troller seçimden sonra da evrim geçirmeye devam ediyor.
                        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• lucescu haklı. aile önemli.

Yorum

• Bana göre başkan getireceği teknik direktör ile taraftarda "tamam bu adam olur" düşüncesini oluşturmak istiyor. İlk önce Ersun Yanal ismi ortaya atıldı ama baktı ki taraftarın yarısı istiyor yarısı istemiyor, yoksa Ersun Yanal'a elli kez imza attırılmıştı şuan.
                            .

Yorum

• Lucescu diyomuş ki ben takımı 2 yıl çalıştırcam sonra Oğlum takımın başına geçecek bende Sportif Direktör olcam.

Allah aşkına bunda ne var ki 2 sene de bu adam zaten herşeyi oturtacak, 2 senenin sonunda basıp gidecek mi sanıyorsunuz.

Yine Transferleri kendi yapacak. Takım kurmayı taktiği oğluna bırakacak ki zaten babasının taktik çerçevesinden çıkmaz. Lucescu çevirir kulağını...

Eğer baktı takım da sıkıntı var tekrar geçer takımın başına .Bence bir mahsur yok.

Ancak eğer Luceyle anlaşıldıysa bir an önce bu Hami de olabilir takımın başına getirirsiniz. Gayet başarılıydı Hami Hoca bizde.

Luce gelince de Hami yardımcısı olur. 2 sene de zaten Hami kapacağını kapar . Hami zaten sadece Lucenin yardımcısı olurum demişti. Saygı da duyuyo.

Ama bu kararların biraz daha hızlı verilmesi lazım ki biz burda o kadar kafa patlatıyoruz. Yeni seçilen Yönetim 50. yıl da Şampiyonluk diyen

Yönetim başkan mı düşünmeyecek... Demek ki güzel şeyleri yaşamak için biraz daha sabretmemiz lazım...
                              Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• O açıklamalar doğru olsa Lucescu bugün Trabzon'daydı. Geçiniz efendim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X