Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Erkan en başta...
    Umarım öyledir.
    Bize en fazla zarar veren oyuncu erkan.

Yorum

• Teknik ekibinde kimler var bilen var mi ?

Yorum

• Hami neşteri vurup en iyi kadroyu oynatacaktır.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hami'nin takimi yorumladigi maclarda elestirdigi begenmedigi oyuncu var mi mevcut kadroda ?
          Eleştirdiğini pek bilmiyorum da. Özer'e aşırı sempatisi var. Kimse kesilmesini beklemesin onu söyleyebilirim.
          .

Yorum

• Erkan'ı, Marin'i, Ekici'yi, Cardozo'yu gördükçe Özer'e benim de sempatim artıyor ne yalan söyleyeyim.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Garip ve hedefi yanlış seçilmiş sorular...

Lucescu'yu ortaya atan taraftar değil, bizzat başkanın kendisidir...

Mali yapının bozukluğu dün de aynıydı, 1 sene önce de 2 yıl önce de....

Yönetim bunların hesabını iyi yapmıştır..Luce ve ekibinin hesabını iyi yaptığı gibi...

Yani sorunu taraftarın Luce'yu istemesinde değil, bu ismi ortaya atıp sonra geri çekilip mağduru iyi oynayanda aramak lazım...

Yoksa gerçekten garip oluyo...(dönüp dolaşıp Hekimoğlu projesine sarınılması gerçekten garip...)
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Nedendir bilmem ama Hami Mandıralı bana anlamsız bir şekilde güven ve pozitif enerji veriyor.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eh bu çok açık bir şekilde ortaya kondu artık açıklanmasa da

Yorum

• Evet, arkadaşlar. Hocamız belli olduğuna göre bu başlığın da sonu gelmiş demektir. Konu kilit
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Hocamız Hami Mandaralı ve artık yeni başlıktan devam...

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

Yükleniyor...
                      X