Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 TRABZON - Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çarşıbaşı ve Vakfıkebir'de hentbol maçlarını takip ettim.Bu resimlerin koyulduğu gün (Beşirli Merkez kort) bende oradaydım.30 derece sıcaklık altında piştik orda.Amele yanığıda cabası.4 maç arka arkaya seyrettim.Gönüllüler hariç ortalama 200-250 kişi vardı.
    Tek amele yanığı vakası ben değilmişim demek

Türk Milli takım maçları boş olmuyor Hazar hele bu gün Hayri Gür'e o kadar adam geldiyse ben kimseye laf demem.

Oraya gelmesi eziyet oradan dönmesi eziyet.

1 tane alt üst geçit yok karşıya geçenler Allah'a emanet
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bu arada bayan basket takımı harikaydı ama Erkek basket takımı seyircinin desteğini arkasına alamadı çok ruhsuz ve konsantresiz oynadılar.

Yorum

• Bilmiyorum ama geneli itibariyle seyirci gelmiyor.Birçok nedeni tabiki vardır fakat başlıca nedeni ne denli büyük bir organizasyon olduğunun kimse farkında değil,ve olimpiyat bilinci hiç kimsede yok.

Merkez kortta sandalye hakemi için mikrofon ayarlanması gerektiğini dolaylı olarak yetkililere bildirdim umarım yarın bu sıkıntı aşılır.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilmiyorum ama geneli itibariyle seyirci gelmiyor.Birçok nedeni tabiki vardır fakat başlıca nedeni ne denli büyük bir organizasyon olduğunun kimse farkında değil,ve olimpiyat bilinci hiç kimsede yok.

Merkez kortta sandalye hakemi için mikrofon ayarlanması gerektiğini dolaylı olarak yetkililere bildirdim umarım yarın bu sıkıntı aşılır.
          atletizm ve tenis dışında tüm müsabakalara katılım üst düzeyde tenis ve atletizmin tenha olmasının nedeni de açık havadır gerçekten çok bunaltıcı hava var trabzonda
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bence Tenis dışında hepsinde katılım var.

Beşirliye , 19 Mayıs'a , Hayri Gür'e gittim geri kalanlara da gitmeye çalışacağım

Yorum

• Saat 2 gibi tenis kortlarına gittim 1 saat kadar izledim Malta ve Türkiye oynuyordu öndeydik büyük ihtimal kazanmışızdır. Yüzmeye çok fazla seyirci geliyor dün gittim yer yoktu, bugün erken gidip bilet buldum merdivenler bile doluydu. Ruslar yüzmede çok başarılı.
              Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• Saat 17:00'da başlayan yüzme finallerini boş yer olmadığı için izleyemedik.
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Saat 2 gibi tenis kortlarına gittim 1 saat kadar izledim Malta ve Türkiye oynuyordu öndeydik büyük ihtimal kazanmışızdır. Yüzmeye çok fazla seyirci geliyor dün gittim yer yoktu, bugün erken gidip bilet buldum merdivenler bile doluydu. Ruslar yüzmede çok başarılı.

bende izledim o maçı kazandık ama gerek skor tabelasının olmaması gerek hakemin mikrofonunun olmaması sebebiyle skorlardan haberdar olamıyoduk kaç kaç bitti ne oldu anlamadım.. bu arada 1 saat kaldım kortlarda heryerim yandı şuanda sızısını çekiyorum peşinden kızların basket maçına geçtik 15 dk kala girdiğimde nerdeyse oturacak yer bulamadık en köşede izledik maçı çok iyi destek vardı gerçekten.. benim en çok sevindiğimde ilçelerdeki oyunlara desteğin en üst seviyede olması..

Yorum

• bu olimpiyatlar sayesinde trabzon basketbolu çok daha fazla sevdi. umarım trabzonspor sağlam bir şekilde ligdeki yerini alır çok can yakar bu taraftar
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bayan Voleybolunu takip ediyorum OC Kartım da var içeri girmekte problem yaşamıyorum..Bugünkü Türkiye-Polonya maçında salonda ayakta kalan 50-100 kişi vardı rahat..Yunanlılarda bizden önce oynayıp kazandılar onlarda gitmedi bizim maçı izlediler..Arsin oldukça renkli oluyor..Yunan kızları kolbastı falan oynadı bayagı sempatiklerdi taraftarıyla oyuncularıyla..

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bende izledim o maçı kazandık ama gerek skor tabelasının olmaması gerek hakemin mikrofonunun olmaması sebebiyle skorlardan haberdar olamıyoduk kaç kaç bitti ne oldu anlamadım.. bu arada 1 saat kaldım kortlarda heryerim yandı şuanda sızısını çekiyorum peşinden kızların basket maçına geçtik 15 dk kala girdiğimde nerdeyse oturacak yer bulamadık en köşede izledik maçı çok iyi destek vardı gerçekten.. benim en çok sevindiğimde ilçelerdeki oyunlara desteğin en üst seviyede olması..

Skor tabelesı vardı ters köşeye oturdun sanırım. Tenis izlemenin yanında bronzlaşmak için ideal bir yer
                        Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugünüm büyük oranda tenisle geçti. Biraz da foto çektim paylaşayım

Öğle saatleri

Bu arada biraz takıldık beşirlide

Akşam 19 ve 20 suları

--

tenis gibi cok guzel bir sporu kaciriyor milletimiz yazik vallah...
                          İnsan ol evlat!

Yorum

• Söğütlü atletizm sahasında vinç olayı da ilginç yani Biraz daha özen lütfen..
                            Spor ve haber sitelerinin tamamına yakınını da kınıyorum! Bu organizasyon başka bir şehirde olsa manşetlerden inmezdi. Çok az yer alıyor.
                            En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 02:22.
                            Saygılarımla,
                            Adem Hotaman.

Yorum

• Dün ve bugün maçlardan sonra şunu fark ettim.Hayri Gür'ün altındaki sahil yolu inanılmaz tehlikeli karşı karşıya geçerken tam viraj çıkışına denk geliniyor.Oraya acilen bir üst geçit yapılmalı çok tehlikeli.Orda Trabzonspor basketin de maçları oynanacak ve muhtemelen daha kalabalık olacaktır.Yetkililerin acilen uyarılması lazım bu konuda.

Yorum

• bu hayri gür de ki basket maçlarını neden yayınlamıyor trt 3 canlı yahu bir türlü izleyemedim !
                                ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

Çalışıyor...
                                X