Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 TRABZON - Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saat 2 gibi tenis kortlarına gittim 1 saat kadar izledim Malta ve Türkiye oynuyordu öndeydik büyük ihtimal kazanmışızdır. Yüzmeye çok fazla seyirci geliyor dün gittim yer yoktu, bugün erken gidip bilet buldum merdivenler bile doluydu. Ruslar yüzmede çok başarılı.
    Göktuğ bende ordaydım.

Tam olarak nerdeydin sen
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün ve bugün maçlardan sonra şunu fark ettim.Hayri Gür'ün altındaki sahil yolu inanılmaz tehlikeli karşı karşıya geçerken tam viraj çıkışına denk geliniyor.Oraya acilen bir üst geçit yapılmalı çok tehlikeli.Orda Trabzonspor basketin de maçları oynanacak ve muhtemelen daha kalabalık olacaktır.Yetkililerin acilen uyarılması lazım bu konuda.
      Hadi ilk kısımı atlatıyorsun ama , 2. kez karşıya geçerken düşey kurp var adamlar görmeden basıyorlar 120-130 1 tanesi bile duraklamıyor.

Allah'a emanet karşıya geçtik valla .

Oraya Üst geçit şart oğlu şart , hem ünivesite de açılacak.

Orda yapılacak kazanın bedelini kimse veremez.

İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Saat 17:00'da başlayan yüzme finallerini boş yer olmadığı için izleyemedik.
      Bende oyunların ilk gününde bayan basketinde yer olmadığı için girmememiştim.

Sonra yarım saat bekledim. 2. yarı soktular maça
      En son bordo61 tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 09:23.

Yorum

• Olimpiyatsever arkadaşları Norveç kafilesine yapacağımız taziye ziyaretine de bekleriz.

http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1917892651
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Göktuğ bende ordaydım.

Tam olarak nerdeydin sen

protokol tribünün karşısında
          Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• Trabzonlu Basketbolseverler Maçlara Yoğun İlgi Gösteriyor

http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2...7?OpenDocument

Avrupa Gençlik ve Olimpik Oyunları’nda Trabzonlu basketboseveler oyunlarda mücadele eden Milli Takımlarımızı yalnız bırakmıyorlar.

Trabzon’da yarın sona erecek olan Avrupa Gençlik ve Olimpik Oyunları’nda U15 Yıldız Erkek ve Yıldız Kız Milli Takımlarımız adlarını yarı finale yazdırdılar.

Trabzonlu basketbolseverlerde millilerin her maçında salonları doldurup onlara 12. Adam olarak en iyi şekilde destek veriyorlar. Kızların maçlarını oynadığı 19 Mayıs Spor Salonu maç başlamasına 1 saat kala hınca hınç doluyor. İçeride olduğu kadar dışarıda da içeriye girmek isteyen bir o kadar insan kapıda kalıyor. Taraftarlar ellerindeki Türk bayrakları ile her yeri kırmızı-beyaz renklere bürürken son saniyeye kadar desteklerini sürdürüyorlar.

Erkeklerin maçlarını oynadığı yeni yapılan Hayri Gür Spor Salonu’nda neredeyse yarısı doluyor. 7,500 kişilik yeni yapılan bu salonda taraftarlar 12. Adam olarak görevini en iyi şekilde yerine getiriyor.

Öte yandan Trabzonlu basketbolseverler karşılaşmalar sonrasında rakip takım oyuncularını da tribünlere çağırıp alkışlayarak büyük bir centilmenlik örneği sergiliyorlar.

En son bordo61 tarafından düzenlendi; 28.07.2011, 11:51.

Yorum

• Tenis maçlarına akşam gidiyorum bende,öyle boş felanda değil.

Yorum

• Hayri Gür spor salonunun yerini bilmeyen arkadaşlarımız için Trabzon -Meydandan Şana dolmuşlarına yada şana tarafına giden herhangi bir dolmuşa biner , Hayri Gür spor salonunda ineceğim derseniz salona ulaşabilirsiniz.

Kendi özel arabasıyla gitmek isteyenler , Salon hava alanı pisti bitiminde(karşı taraf) Avrasya Üniversitesinin ise hemen arkasında

Yorum

• 3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Müsabakalara giden veya gitmeye çalışan tüm dostların ayaklarına sağlık.Trabzon sizin gibiler sayesinde spor kenti oluyor.

Yorum

• Bayanlar voleybol maci cok heyecanliydi, maalesef maci verdik. 2-0 set üstünlügü varken yenildik
                      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• 3.uncu sette 10 -5 ustunduk bu is burda bitti derken ust uste akil almaz hatalar yapildi zaten bize en ters gelen ulke genellikle sirplar oluyor birde daha bu genc yasta bizim kizlarimiz kilolu gilbi geldiler bana

Yorum

• son periyodu izleyememiştim 2-0dn nasıl verdik anlamadım ama çok iyi bir takımımız var gerçekten ilerde çok canlar yakacaklar.. bu arada trt de kızlar basket yarıfinal var izleyin derim..

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            3.uncu sette 10 -5 ustunduk bu is burda bitti derken ust uste akil almaz hatalar yapildi zaten bize en ters gelen ulke genellikle sirplar oluyor birde daha bu genc yasta bizim kizlarimiz kilolu gilbi geldiler bana
                            slovakları gör bide sen bu kızlar 94-95li gel de inan

Yorum

• Bayanlar basketbolda da öne geçtikten sonra verdik maçı

Uğursuz Trt , 2 maçı da yayınladı 2 maçı da kaybettik

Yorum

• Gündüz teniste rus kız vardı sanki küçük sharapova akşam havuza gideyim dedim bilet yoktu. Döndüm tekrar tenise akşamları tenis izlemek daha zevkli. Salonda oldukça kalabalıktı,insan sirkülasyonu çok oluyor.
                                Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X