Lazer gösterileri gerçekten çok güzeldi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2011 TRABZON - Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali
Daraltma
X
-
Bu güzellikte orada şampiyonluğu da kutlamak vardı ya neyse, onun da zamanı gelir elbet.
Trabzonumuza hayırlı olsun. Umarım tesisler yaşatılır ve gerçek bir spor şehri oluruz.
Yorum
-
İlk olarak ansaneri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba Fatih,
Şarkı sanırım Anadolu'nun Kayıp Şarkıları adlı belgeselde geçiyordu. Hatta belgeselde geçen şarkıların bir albümü de mevcut. Şarkının adı Derenin Kenarına Yattım olması lazım. Nette mevcut. Bulamazsan yardımcı olurum.
Orjinal halini saatlerdir arıyorum...Hamiş
Yorum
-
Şu an TRT Spor'da yüzme müsabakaları gösteriliyor. Tribün dolu. Bugün açılışı yapılan tenis maçları boş tribünlere oynandı. Açık havadaki oyunlar aşırı sıcaktan ilgi görmeyebilir. oyunların mesai saatleri içinde kalanlarına da çok seyirci gitmeyebilir. Akşam saatlerindeki oyunlarda bol katılım bekliyorum ben.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlimpiyat oyunlarına ilgi nasıl acaba asıl soru buOfli - mucahiderdogan
Yorum
-
Süper bir maçtı
Tebrikler Kızlar , Süperdiniz.
Türkiye 73 - Sırbistan 69
Bayan Milli Takımımız 15 farkla yenilirken büyük bir seyirci desteği alarak kazanmayı bildi. Tribünler doluydu.
Herkesi Bayan Basket Milli takımımızı desteklemeye bekliyoruz.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
diğer sporlara ilgi nasıl bilmiyorum ama bayan basketbol takımı bugün taraftarla gerçek anlamda bütünleşti. müthiş maç oldu ve sırbistanı devirdikİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper bir maçtı
Tebrikler Kızlar , Süperdiniz.
Türkiye 73 - Sırbistan 69
Bayan Milli Takımımız 15 farkla yenilirken büyük bir seyirci desteği alarak kazanmayı bildi. Tribünler doluydu.
Herkesi Bayan Basket Milli takımımızı desteklemeye bekliyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç kaçta başlamıştı renkdaş ve hangi kanal vermişti
16.30 da başladıBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Herkesi Tüm Milli takımlarımızın maçlarına destek vermeye bekliyoruz.
Yarın ki program ;
Basketbol 16:15 Hırvatistan-Türkiye (B) 19 Mayıs
Basketbol 18:30 Karadağ-Türkiye (E) Hayri Gür
Hentbol 16:00 İspanya-Türkiye (E) Çarşıbaşı
Hentbol 18:30 Türkiye-Rusya (B) Vakfıkebir
Voleybol 11:00 Türkiye-İspanya (E) Araklı
Voleybol 16:00 Türkiye-Polonya (B) ArsinBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Bugün bayan basketbol takımımızın maçına gittim gerçekten müthişti.İlk yarı 15 sayı fark yememize rağmen ikinci yarı yaptığımız sert savunmayla ve taraftarında müthiş desteğiyle maçı almasını bildik.Tebrikler kızlarYarında nasipse erkek basketbol takımımızın maçına hayri gür spor salonuna gidicem
En son hami08 tarafından düzenlendi; 25.07.2011, 19:27.
Yorum
Yorum