Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 TRABZON - Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugünüm büyük oranda tenisle geçti. Biraz da foto çektim paylaşayım

Öğle saatleri

Bu arada biraz takıldık beşirlide

Akşam 19 ve 20 suları

--

Yorum

• Yiğit kardeşim ellerine sağlık.
      TRT3'te erkek basket maçı var . Gece tekrarları verecekler demek ki bu iyi oldu.
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Trubinler bos yazik ya trabzonda insanlarin daha onemli ne gibi isleri olabilir su organizasyona gitmekten. Baska

Yorum

• Bu akşam teniste son maça yetiştim.tesis harika olmuş.bu tenis işi sardı banayarına tekrar giderim ordanda basket maçına geçeriz artık
          Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yiğit kardeşim ellerine sağlık.
            TRT3'te erkek basket maçı var . Gece tekrarları verecekler demek ki bu iyi oldu.
            Rica ederim. Yarında atletizm ve basket (19 Mayıs) inş.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trubinler bos yazik ya trabzonda insanlarin daha onemli ne gibi isleri olabilir su organizasyona gitmekten. Baska
              Pazartesi günü mesai saati ağabey. Akşam biraz daha fazla ilgi görüyorsun hafta sonu olsa neyse de mesai saatinde bu kadarına dua et.
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Yiğit eline sağlık. Çektiğin fotoğraflara bakıyorum bir de haber61'in çektiklerine Kim çekiyorsa senden ders aldın.

O saatte bende ordaydım sarı kızın kazanmasını istiyordum ama kaybetti
                Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kale arkasındaki diregi bjk macına geldıgımde görmüstüm merak ediyodum bu ne ya falandiye

Onun o yanışı mukemmeldi..Bu görüntüler çok guzeldi

Yorum

• İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu akşam teniste son maça yetiştim.tesis harika olmuş.bu tenis işi sardı banayarına tekrar giderim ordanda basket maçına geçeriz artık
                      Maçı yunan çocuk mu kazandı? Baya geriden geliyordu ne ara farkı kapattı da kazandı yahu?
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Olimpiyat bir kültürdür. Biz ona henüz uzağız diye düşünüyorum.
                        Havayi fişek gösterisi ve Sandal konseri seyretmekle olimpiyatlara sahip çıkılmaz.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugünüm büyük oranda tenisle geçti. Biraz da foto çektim paylaşayım

Öğle saatleri

Bu arada biraz takıldık beşirlide

Akşam 19 ve 20 suları

--

ula yiğit yan yanamı oturuyorduk haberimiz yok
                          TRABZONSPOR
                          Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                          Mesut Keleş (19)

Yorum

• Herkesi Tüm Milli takımlarımızın maçlarına destek vermeye bekliyoruz.

Basketbol 16:15 Hırvatistan-Türkiye (B) 19 Mayıs
                            Basketbol 18:30 Karadağ-Türkiye (E) Hayri Gür

Hentbol 16:00 İspanya-Türkiye (E) Çarşıbaşı
                            Hentbol 18:30 Türkiye-Rusya (B) Vakfıkebir

Voleybol 11:00 Türkiye-İspanya (E) Araklı
                            Voleybol 16:00 Türkiye-Polonya (B) Arsin
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Müsabakalara kımse gıtmıyor resımlere bakarsak Kötü oldu bu olimpiyat yetkılılerın en cok dıkkat ettıgı konu bu

Yorum

• Salonda hiç seyirci yok.

Yorum

Çalışıyor...
                                X