Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 TRABZON - Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İsrail yuhalandı arkadaşlar. Ama üst düzey bir protesto yapılmadı...
    Aynısı Ermenistan için de geçerli.
    Hamiş

Yorum

• Trabzon bir spor şehridir vurgusu bence önemli
      iyi bir organizasyon iyi bir açılış gerçekleşti
      inşallah iyi de neticelenir.
      BMN KOCAELİ

Yorum

• ya şu açılış töreninin tam bir videosu yokmu yıldız tv full takıla takıla ilerliyor
        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Açılış mükemmel oldu. Herkesin emeğine sağlık.

Yalnız, biletler tükendi, günlerce davetiye aradık. Açılışa yarım saat kala telefonlar gelmeye başladı, elime 10 davetiye geçti, neredesin, elime 5 davetiye geçti, gel gidelim. Bu davetiyeler zamanında sağlıklı bir şekilde dağıtılamaz mıydı?

Neyse, kazasız belasız çok şık bir tören oldu. Bravo
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İnanılmaz gurur verici bu özel anları bize yaşatan herkese teşekkür ederim.Bir kimlik insana ancak bu kada gurur verir.
            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• EYOF 2011 Trabzon gerçekten çok güzel başladı.Yalnız Avni Aker in son durumu ışıklandırmadan dolayı çok anlayamadık.Gündüz çekilmiş bir foto olsaydı yapılmış olan tadilatlar stadımıza ne kazandırmış daha iyi görebilidik.
              Güzel işler yapılmış gibi duruyor bakalım.Hadi hayırlısı.
              Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Açılış muhteşemdi, kaçıranlar için üzülüyorum, trabzonda sosyal yaşantıdan yakınıp, bu organizasyona gitmeyen kişiler nasıl birşey bekliyorlar...

Yorum

• israil yuhalandı baya farkedildi.birde ermeniler türk bayrağı tutmak istemedi onun dışında gayet güzeldi...
                  "pirinç salatası diye bir şey olamaz. pirinç dedin mi o pilav olur. yapacaksan çoban salatası yap. çoban salatasını biz amerika'ya zorla kabul ettirdik."

Yorum

• TRT dışında ulusal kanallarda 1 tane bile olimpiyatlarla ilgili haber görmedim.Ülkemiz kendi reklamını bile doğru düzgün yapamıyor.Ama ölen İngiliz şarkıcının neden öldüğünü saatlerce haber yapmasını biliriz.Biz böyle bir ülkeyiz işte.
                    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                    #Ziya Doğan

Yorum

• Arkadaşlar müsabakaların tam olarak saatlerine ve yerlerine nereden ulaşabilirim.?
                      Örneğin bu akşam basketbol milli takımımızın maçı var sanırım 18.30'da fakat nerede olduğunu bulamadım.Muhtemelen Pelitli'dir fakat emin olmak gerek.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar müsabakaların tam olarak saatlerine ve yerlerine nereden ulaşabilirim.?
                        Örneğin bu akşam basketbol milli takımımızın maçı var sanırım 18.30'da fakat nerede olduğunu bulamadım.Muhtemelen Pelitli'dir fakat emin olmak gerek.
                        http://www.trabzon2011.org/YuklenenD...program-tr.pdf

Yorum

• Gökçe abi açılışa gittin mi
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Açılış törenın özeti

Yorum

• Çok sağol....

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gökçe abi açılışa gittin mi
                                Son dakikada davetiyeler yağmaya başladı, çoktan tv programı yapmıştım. Körfez'de yemeğimi yeyip izledim tvden. Havai fişek gösterilerini oradan çektim, atacağım facebook'a.

Yarım saat kala 5'er 10'ar davetiye bulan, elindeki onlarca davetiyeyi kapılarda dağıtan insanları kınıyorum.

Neyseki benim programım çok güzeldi.
                                En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 25.07.2011, 11:44.

Yorum

Çalışıyor...
                                X