Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 TRABZON - Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi Türk Milli Takımı' nın basketbol maçı başlayacak. Salon çok güzel olmuş
    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• 19 mayıs spor salonu yine fulldu bugün türkiye hırvatistanı mağlup etti çok güzel ortam vardı.61. sayıdan sonraki sevinç muhteşemdi
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maçı yunan çocuk mu kazandı? Baya geriden geliyordu ne ara farkı kapattı da kazandı yahu?
        yunanlı kazandı valla ,bi ara sakatlandı doktor beklendi biraz o ara dinlendi tabi kerata zaten gözüm de tutmamıştı onu bilerekte yapmış olabilir dinlenmek için.ondan sonra müthiş bi geri dönüş.helal olsun ne diyelim
        Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• Seyirci olmaması çok üzücü.

Yorum

• 19 mayıstaki maçlarda salon ağzına kadar dolu.Hayri gür spor salonundaki basket maçlarında salon full olmasa da boş tribünlere de oynanmıyor maçlar iki bin üç bin insan oluyor her maçta.Bahsettiğiniz bu seyirci olmaması durumu tenis maçlar için geçerli sanırım.

Yorum

• Bugün atletizm ve basketbolla geçti. Kendi çektiklerimi paylaşayım arkadaşın makinesinde çok fotoğraf var da bilgisayarı bozukmuş

Önce atletizm

En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 26.07.2011, 21:28.

Yorum

• 19 Mayıs'a gittik. Bizim kızların basket maçını kaçırdık son 30 sn falan kalmıştı. Sevinme faslına yetişebildik. Bizde sonraki maçı izledik (Rusya - Hollanda)

Rusya kazandı Salona fotolar çektim bi kaç tane paylaşayım

Yorum

• tribünlrt çok boş yakısmıyor

Yorum

• Sırıkla atlamada oturduğum tarafta ve bizim kızların maçı varken baya birileri vardı.

Yorum

• Tribünler milli takım maçlarında doluyor.

Bende Hayri Gür'de Erkek basket takımının maçındaydım.

Alt taraf yarıdan fazla doldu yaklaşık 2 bin kişi vardık
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlçeler sahip çıkıyor olimpiyata,merkez uyuyor .Mesai saati falan bahanelerini geçelim.İnsanımız şuan Trabzon'da ne olduğunun farkında değil.

Yorum

• Kimse tenis maçları niye boş demesin , güneşin tam tepelerde olduğu saatlerde ordaydım boş değildi tribünler ve 4 tarafı açık olduğundan izlenmeyecek derecede sıcak vuruyordu gölgede bile yandım şahsen tenis izlemek zevkli ama daha gitmeyi düşünmüyorum en azından öğle saatlerinde

Yorum

• Hazar sen şuanda nerdesin Trabzon da mı ?

Yorum

• Çarşıbaşı ve Vakfıkebir'de hentbol maçlarını takip ettim.Bu resimlerin koyulduğu gün (Beşirli Merkez kort) bende oradaydım.30 derece sıcaklık altında piştik orda.Amele yanığıda cabası.4 maç arka arkaya seyrettim.Gönüllüler hariç ortalama 200-250 kişi vardı.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hazar sen şuanda nerdesin Trabzon da mı ?
                                Vakfıkebir'deyim an itibariyle.Takipteyiz.Bu arada belirteyim,burada sporcuların , gönüllülerin , hakemlerin ve basın mensuplarının servislerinde problem yaşanmıyor.Salon önünde hazırdalar.Çarşıbaşı ve Vakfıkebir işini çok iyi yapıyor.Salonlarda dolu hep.

Yorum

Çalışıyor...
                                X